Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar mesajlarınızı şimdi gördum ☺ kamp için resmi tatilden bi kaç gün önce gittik dolayisiyla teli de kapatmistim dogayla ic ice olmak teknolojiden biraz uzak kalmak istedim istanbula yeni döndük ve mesajlara şimdi baktım herkese çok teşekkürler inş ikinci kampimizda burdan...
Merhaba bayramdan sonra bizim için işler başlıyor..bayramda resmi tatil var biliyorsunuz ozamana denk getiricez...eğer size de uyarsa bayramda hep birlikte dediğiniz şekilde kamp kurabilirz...buarada bizde çadır vs.gibi çoğu şeyi temin ettik...
Merhaba Burak Bizde eşimle aynı şekilde bi tatil planı düşünüyoruz..Uygun olursa istanbuldan yolculuk yapılacaksa bereaber bi plan yapabiliriz...İyi Günler
hmmm..evet huysuzturk az önce internetten baktım gerçekten çok güzelmiş ama suan için önceliğim istanbul içerisinde kamp yapmak eksikliklerimin neler olduğunu görmek istiyorum...Eğer devamını getirirsem ikinci duragım ballıkayalar tabiat parkı :) Önerin içinde teşekkürler...
Merhaba , öncelikle teşşekür ederim ...Evet bizim için ilk defa kamp deneyimi olucak ve birazda heyecan var ...Dediğiniz gibi istanbul yakınları ilk defa olucagından daha mantıklı gelmeye başladı ...Tavsiyelerinizi dikkate alıcam...Teşekkürler
Merhabalar Hekese ;
Bayram tatilinde 5 yıldızlı oteller değilde ateş başında sohbetli muhabetli bi tatil olsun istiyoruz..Bizim için ilk olucağından biraz da heyecan var.Eğer bildiğiniz güzel kamp için orda bulunan arkadaşların olduğu hareketli bir yer var ise önerinizi bekliyorum..(Bizim gibi...
Merhabalar Hekese ;
Bayram tatilinde 5 yıldızlı oteller değilde ateş başında sohbetli muhabetli bi tatil olsun istiyoruz..Bizim için ilk olucağından biraz da heyecan var.Eğer bildiğiniz güzel kamp için orda bulunan arkadaşların olduğu hareketli bir yer var ise önerinizi bekliyorum..(Bizim gibi...
Merhabalar Hekese ;