Arama sonuçlarınız

1. Aysungd

Mrhb Eddievedder

Mrhb Eddievedder

2. Aysungd

Kampla ilgili tecrübeli gibisiniz belli ki..eğer sizin içinde uyarsa arkadaşlarla hep...

Kampla ilgili tecrübeli gibisiniz belli ki..eğer sizin içinde uyarsa arkadaşlarla hep birlktekamp kurulabilir...
  3. Aysungd

Merhaba

Merhaba

4. Aysungd

İnternetten Üzerinden az önce bakma fırsatım oldu...gerçekten çok güzel...müsait bi zamanda hem...

İnternetten Üzerinden az önce bakma fırsatım oldu...gerçekten çok güzel...müsait bi zamanda hem gelip görmek hem de sizinle tanışmak isteriz...
  5. Aysungd

Merhaba Ssevdim

Merhaba Ssevdim

6. Aysungd

Eğer Kamp Planların Varsa bayrama 2 ay kadar bir süre var...Eğer bi plan program yapabilirsek...

Eğer Kamp Planların Varsa bayrama 2 ay kadar bir süre var...Eğer bi plan program yapabilirsek kurban bayramında kamp kurabiliriz...

7. Aysungd

Mrhb Özgür

Mrhb Özgür
  8. Aysungd

Kampçı Var Mı Kampçı :)

İyi akşamlar kamp hangi gün ve nerede acaba ?
  9. Aysungd

Ilk Defa Kamp

Herkese iyi akşamlar mesajlarınızı şimdi gördum ☺ kamp için resmi tatilden bi kaç gün önce gittik dolayisiyla teli de kapatmistim dogayla ic ice olmak teknolojiden biraz uzak kalmak istedim istanbula yeni döndük ve mesajlara şimdi baktım herkese çok teşekkürler inş ikinci kampimizda burdan...

10. Aysungd

Kamp Için Uygun Yerler

Merhaba bayramdan sonra bizim için işler başlıyor..bayramda resmi tatil var biliyorsunuz ozamana denk getiricez...eğer size de uyarsa bayramda hep birlikte dediğiniz şekilde kamp kurabilirz...buarada bizde çadır vs.gibi çoğu şeyi temin ettik...

11. Aysungd

Merhaba Burak Bizde eşimle aynı şekilde bi tatil planı düşünüyoruz..Uygun olursa istanbuldan...

Merhaba Burak Bizde eşimle aynı şekilde bi tatil planı düşünüyoruz..Uygun olursa istanbuldan yolculuk yapılacaksa bereaber bi plan yapabiliriz...İyi Günler
  12. Aysungd

Kamp Için Uygun Yerler

çok güzelmiş tam kafa dinlemelik yer...şimdilik bir plan yaptık istanbul içinde ama kesinlikle orayı da gidip görüp kesfetmek istiyorum...

13. Aysungd

Kamp Için Uygun Yerler

hmmm..evet huysuzturk az önce internetten baktım gerçekten çok güzelmiş ama suan için önceliğim istanbul içerisinde kamp yapmak eksikliklerimin neler olduğunu görmek istiyorum...Eğer devamını getirirsem ikinci duragım ballıkayalar tabiat parkı :) Önerin içinde teşekkürler...
  14. Aysungd

Kamp Için Uygun Yerler

Merhaba , öncelikle teşşekür ederim ...Evet bizim için ilk defa kamp deneyimi olucak ve birazda heyecan var ...Dediğiniz gibi istanbul yakınları ilk defa olucagından daha mantıklı gelmeye başladı ...Tavsiyelerinizi dikkate alıcam...Teşekkürler
  15. Aysungd

Ilk Defa Kamp

Merhabalar Hekese ; Bayram tatilinde 5 yıldızlı oteller değilde ateş başında sohbetli muhabetli bi tatil olsun istiyoruz..Bizim için ilk olucağından biraz da heyecan var.Eğer bildiğiniz güzel kamp için orda bulunan arkadaşların olduğu hareketli bir yer var ise önerinizi bekliyorum..(Bizim gibi...

16. Aysungd

Kamp Için Uygun Yerler

Merhabalar Hekese ; Bayram tatilinde 5 yıldızlı oteller değilde ateş başında sohbetli muhabetli bi tatil olsun istiyoruz..Bizim için ilk olucağından biraz da heyecan var.Eğer bildiğiniz güzel kamp için orda bulunan arkadaşların olduğu hareketli bir yer var ise önerinizi bekliyorum..(Bizim gibi...
  17. Aysungd

Kampta Rahat Uyku

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri