Arama sonuçlarınız

1. bakkos

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Istanbulda defender uzerine uygun hangi cadiri onerirsiniz? Tavanda sepet de yok onu da almam ferekli degil mi ? Tesekkurler.

2. bakkos

Buharli Series IIA - Lokomotif gibi land rover

:) haklisiniz :) yapsak gerci mutfak tupune de zam gelir
  3. bakkos

Discovery ticari serisi - isvicre

Isvicreden ilginc bir disco kullanimi. Defenderdan daha sessiz oldugu icin discovery kullanmislar, ticari arac yapmislar. Cok ilginc.

4. bakkos

Dort vites kolu var, Kirmizi sari normal vites ve arazi vitesi diger siyah ileri ve geri :) tahtali kirmizi vites ise motoru bosa aliyor:)
  5. bakkos

Tekerlekli cappuccino makinasi :)

6. bakkos

Merhaba, Ucak ceken vagon ceken land rover gormustum ama lokomotif gibi buharla calisanini hic gormemistim. Roger White , aracinda motor yerine buykce bir su kazani tasiyor. Gaz ile suyu buharlastirip yaklasik 1200 psi da calisan bir buharli motor yapmis. Derginin fotolarini paylasiyorum.
  7. bakkos

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır Defender imin uzerinde hazir bir cadir ile yaylaya gitme fikri cok guzel. Planlarinizi merakla takip ediyorum.

8. bakkos

FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ... takip etmek için.

9. bakkos

Defender Çalışmıyor yardım

Ynt: Defender Çalışmıyor yardım Oksitlenmiş... sularda çok dolaşmışım anlaşılan :)
  10. bakkos

Ynt: Defender Çalışmıyor yardım teşekkürler deneyeceğim.. umarım çalıştırıp sanayiye götürebilirim. :) selamlar.

11. bakkos

Merhaba, Sabah 88 model defender 110 aracımı çalıştırmaya çalıştım ancak ne mümkün?!. Anahtarı çeviriyorum, marş basmıyor. sigortaların arkasındaki röle lerden Çıt diye bir ses geliyor, ancak motorda tık yok.. Akü sağlam, göstergeler, kızdırma bujileri, farlar, sinyaller, silecekler, korna vb...
  12. bakkos

istanbul'a yakın kamp alanı önerisi?

Ynt: istanbul'a yakın kamp alanı önerisi? Biz de orman ici golgeli serin yesil kamp yeri ariyoruz, onerilere acigiz :) Haftaya tatiiniz icin bir yer belirlediniz mi? Sogucak yaylasina gitmistim, bahar idi, renk renk agaclar, orman yollari keyifli idi. İyi gnler.
  13. bakkos

FETHİYE-KABAK KOYU

Ynt: FETHİYE-KABAK KOYU Arkadaşa katılıyorum, Yol şehir içi arablar için uygun değil ancak motorunuz için sorun olmayacaktır, ve mesafe de öyle çok uzun değil.

14. bakkos

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri hidrolik direksiyon ile kullanıyorum. şehir içi debriyaj dur kalk tabi normal araçlardan daha yorucu olabiliyor. 3 4 saat kullanmak durumunda kaldığım gün örneğin yorucuydu. uzun yolda özellikle 100 km ve üstü hızlarda biraz daha dikkat etmem...
  15. bakkos

Defender Elektirik Seması Yardımı

Ynt: Defender Elektirik Seması Yardımı Merhaba, Elektrik şemaları Defender el kitabında mevcut. Kitapları paylaşan reha bey ve günay bey e tekrar teşekkürler. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9269.0
  16. bakkos

Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım

Ynt: Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım maliyet 1500-2000 civari malolur, yag, montaj dahil bu fiyat a original otokar parca bulunabiliyor, birkac yere sorarsiniz kolay gelsin

17. bakkos

defender kar zinciri hakkında

Ynt: defender kar zinciri hakkında sayin CEM50 cok tesekkur ederim, iyi gunler
  18. bakkos

defender kar zinciri hakkında

Merhaba arkadaslar, defender 110 2.5 duz dizel aracim da 205*80*16 lastiklervar, kartalkayaya sık sık gidiyorum, dag yolunda cok buzlanma oluyor, bir cift zincir almazsam rahat edemeyecegim, atli zincir özel yapım zincir oldugu icin 220 lira fiyat veriyor, baska bir zincir markasi bilen veya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri