Arama sonuçlarınız

1. bakkos

Kartepe Hakkında?

Ynt: Kartepe Hakkında? merhaba ilk olarak kartepe arac park icin 5 cip gibi buyuk arac icin 10 tl aliyorlar, haftasonu 70 lira skipass ayrica yeni cikan bir uygulama ile kayak basina 10 tl gibi 'ayakpasti' parasi aliyorlarmis, bu en son komik ayakpasti parasini baska bir forumda arkadaslar...

2. bakkos

Tchibo'dan Kayak Ürünleri

Ynt: Tchibo'dan Kayak Ürünleri arkadaslar urunlerin ekonomik olmasindan bahsedilmis, bende eldiven corap almistim evet ekonomilk ama eldivenler yogun kullanimda gun sonunda su geciriyor, iki sezon dayanırmı hic zannetmiyorum, pantalonlar ise 100 tl civarinda indirim ile boyner den vb baska...
  3. bakkos

Kayak - Snowboard Bakımı - Sıcak Wax Yapılır

Kayak ve Snowboard sıcak wax yapılır 0,5 cm deriliğe kadar çizik ve yarıklar özel dolgu maddesi ile doldurularak tamir edilir İstanbul metrobüs ve metro stasyonu çevresine hizmet veriilr. uygun fiyatlar ve bilgi için: kayak.board.doktoru@gmail.com

4. bakkos

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... James Bond Serisinin 17. Filmi : The Living Daylights (1987) açılış sahnesinde ingiliz radar üssünde tabi ki askeri Land Rover kullanılmış
  5. bakkos

Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları?

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? merhaba nacizane tavsiyem kapılari sactan sifirdan bastirin,mevcut kapılari atin gitsin, zaten en cok zarar goren yerler orasi ankarada biz oyle yaptırmıstım, yepyeni kapının adedini 150-200 liraya yaptırmıs olursunuz, kaportacida zaman cok azalir...

6. bakkos

2.5 dizel defender buji kızdırma rolesi

Ynt: 2.5 dizel defender buji kızdırma rolesi arkadaslar bu konuda fikri olan birisi varsa cok memnun olurum selamlar

7. bakkos

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri sayin ndogru, 1500 teminat yatırın, araca 1500 teklif edin, zaten araci 4000 acik kasa 5000 kapalı kasa fiyatı altinda satimiyorlar, kimse teklif vermezse size 5000 e cik derler, cikarsaniz arac sizde kalir, yok cikmiyorum derseniz arac satilmamis olur...
  8. bakkos

2.5 dizel defender buji kızdırma rolesi

merhaba arkadaslar, 2.5 duz dizel aracım icin dizel kızdırma bujisi sistemi zaten aracin uzerinde var sanirim, role sini alirken kac amperlik almam uygun olur? fiyat marka bilgisi olan varsa yardim rica ediyorum tesekkurler selamlar
  9. bakkos

Defender Vitesleri

Ynt: Defender Vitesleri syin bozuyuklu, kisaca yanit vermeye calisayim, kucuk viteste iki konum vardir, high ve low, bu iki konum icin iki durumda kullanabilirsiniz aracinizi, sol tarafa alirsaniz diffrensiyal kilitlenir, normalde panelde isik yanar ve zaten suruste farkedersiniz, normal...

10. bakkos

Defender 110 Hakkında Birkaç Soru

Ynt: Defender 110 Hakkında Birkaç Soru Sayın sonic, Öncelikle herşey şans işi. Aracı alayım, ertesi hafta kullanayım, sanayiye de 6 ay daha uğramayayım istiyorsanız sahibinden hazır toplanmış alın derim. Yoksa, içinize sinan bir araç istiyorsanız, biraz gözü karartıp şansınıza güvenmek...

11. bakkos

Geri Görüş Kamerası

Ynt: Geri Görüş Kamerası Kamera değil ama park sensörü taktırmayı düşünmüştüm. Defender tamponu malumunuz diğer arabalara göre yerden daha yüksek. Sensörü taktırsanız bile, arkadaki arabanın motor kapağının hizasına geldiğinden, uzaklık ölçümü yanlış çıkacaktır. Park sensörü yerine dikiz...
  12. bakkos

MKE Araç Satış İhalesi

Ynt: MKE Araç Satış İhalesi merhaba tüm mke araclari dizel, mke askeri araclari satisa sunuyor, dolayısıyla dizel, bende birkac ihale arastirmistim, benzinli araca rastlamadim selamlar

13. bakkos

Debriyaj Pedalından İceri Yağ Sızıntısı

Ynt: Debriyaj Pedalından İceri Yağ Sızıntısı merhaba üst debriyaj merkezi istanbulda 28 lira fiyat aldım, usta özellikle uyardi, degistirirsen alt merkezide degistirmemi yoksa yeni degisenin digerini ileride zorlayacagini soyledi, bana da cok mantıklı geldi, sonucta parca fiyatı ucuz ve zaten...
  14. bakkos

Ynt: Debriyaj Pedalından İceri Yağ Sızıntısı arkadaslar cok tesekkurler yardımlarınıza, bir ustaya gosterip halletmeye calisacagim, saglicakla kalin,
  15. bakkos

Selam arkadaslar, 110 defender im var, aracin icerisinde gecen gun debriyaj pedalindan yag sizintisi oldugunu farkettim, debriyajda ise herhangi bir sertlesme, farkli durum yok, neden olur fikri olan varmi acaba? sadece yag mi eklemem gerekir karar veremedim, daha once bu durumlar karsilasmis...

16. bakkos

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Selamlar, yeni soru yok mu?
  17. bakkos

Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ?

Ynt: Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ? Askeriye Defender için eskiden bir süre Goodyear marka Extra Hi-Grid lastik kullanmış, 1988 model LR 110 Defenderı askeriyeden aldığımda üzerindeki lastik Goodyear idi. Ancak duyduğuma göre 9 senedir Goodyear bu lastiği üretmiyormuş. Şu an piyasada...
  18. bakkos

Land Rover Serie III - Motor Sesi İzalasyonu ve Hidrolik Direksiyon

Ynt: Land Rover Serie III - Motor Sesi İzalasyonu ve Hidrolik Direksiyon Merhaba Ender Bey, Defender 110 aracımın boyası 1 haftaya bitecek, nasıl bir izolasyon yaptırabilirim diye düşünüyorum. Çalışmalarınız sonuçlandı ise paylaşırsanız çok sevinirim, selamlar.

19. bakkos

Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? arkadaslar, 2.5 düz dizel motorlu LR a klima takılırsa motor performansi çok etkileniyormu? sonucta zaten maksimum 90km hız var, ancak motor yorulmaz diye dusunuyorum? cikma klima kompresor fiyati hakkında fikri olan varmi acaba? selamlar & tesekkurler
  20. bakkos

Land Rover Serie III - Motor Sesi İzalasyonu ve Hidrolik Direksiyon

Ynt: Land Rover Serie III - Motor Sesi İzalasyonu ve Hidrolik Direksiyon MErhaba Ender bey mesajinizda belirttiginiz izolasyon ile ilgili biryeni malzeme denedinizmi acaba? yada uygulatan, su malzeme iyi onu bulduk diyebilieceginiz bir ornek varmi acaba? bilgi icin cok tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri