Arama sonuçlarınız

1. bakkos

1989 Land Rover Defender Iğdır

Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır Tarık bey ic doseme izolasyonu ve kapı icleri icin en iyi izolasyonu bende ariyorum, malzemenin ismini bulursaniz, banada bilgi verebilirmisiniz? cok tesekkurler simdiden selamlar

2. bakkos

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI sayın dochasan, mke ihalesinde 1500 tl teminat yatırmaniz zorunlu. zaten minimum teklif 1500 yazar, 1510 lira teklif verebilirsiniz, ancak araclari 5000 ytl nin altına MKE satmıyor, yani 3000 lira bile verseniz sizden baska kimsede olmasa da size vermiyorlar, 5000 e cik...
  3. bakkos

Defenderime Kaç Kişilik Ruhsat Almalıyım ?

Ynt: Defenderime Kaç Kişilik Ruhsat Almalıyım ? Sayın CEM50, O zaman ilk trafige cikis yaparken 5+1 kişi kayıt yaptırıp , gerekli emniyet kemeri vb ile muayene yaptırılacak ek 1 formu hakkında bilgim yok, bu nedir acaba? simdiden tesekkurler selamlar

4. bakkos

Defenderime Kaç Kişilik Ruhsat Almalıyım ?

Ynt: Defenderime Kaç Kişilik Ruhsat Almalıyım ? Selamlar Serdar bey bende dikkat ettim MKE çıkış belgelerde 10+1 yazıyor, ayrıca dikkat ederseniz ÇEKİ DEMİRİ VARDIR diye bir ibare var evraklarda, bunun faydası varmıdır, öğrenirsenizbu bilgiyi paylaşırsanız çok memnun olurum, teşekkürler
  5. bakkos

Ankara Land Rover Servisleri Hakkında ?..

Selam arkadaslar, LR 110 aracımı toplatmak icin ankara sasmazda UZLAR servis referans edildi, Tabi her servis iyidir, yeteneklidir. herkesin emegine, zamanina hep saygılıyız, Ancak bu servisle ilgili deneyimi olan arkadaslar varsa fikirlerini rica ediyorum, sonucta cok servis olmasina ragmen...

6. bakkos

Land Rover Raw Defender 110 LE

Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE Sade ve guzel

7. bakkos

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Snatch de de var, Turkish çingene kampına giderken biniyor
  8. bakkos

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba arkadaslar, mke ihalelerde teminat bedeli ibaresi yeraliyor, birkac araca teklif verilecekse, ayri ayri mi ücret yatırmak gerekiyor? vede ihaleden sonra ek dosya masrafi vb varmidir, gizli baska masraf olusuyormu? bu konuda bilgisi olan...
  9. bakkos

M.K.E. Aliağa'daki Land Rover'lar Hakkında Bilgi ve Resim

Ynt: M.K.E. Aliağa'daki Land Rover'lar Hakkında Bilgi ve Resim Sabırsızlıkla bekliyorum ercan bey, araçlarla ilgili görüşlerinizi de yazabilirseniz ne iyi olur.

10. bakkos

Likya Yolu 2007

atlantis ve TRINITY ile basladigimiz yolculuga ne yazik ki dunyevi nedenler yuzunden bu senelik ara vermek zorunda kaldim. Pazartesi isbasi yapacagimi dusunmek, hele gecen hafta dolunay altinda kabak koyunu izledigimi, kelebekler vadisinde kelebek aradigimi, hisaronu kelebekler vadisi arasinda...

11. bakkos

Likya Yolu 2007

Selamlar, 17 eylül haftası salı-çarşamba gibi ölüdeniz den yola çıkıp, önce kelebekler vadisi, kabak, ardından da yürüyüşe devam edip dalyan a kadar gitmeyi, oradan da fethiye ye dönmeyi planıyoruz, daha doğrusu planlıyorduk. 2 kişi yürüyecektik. Lakin arkadaşım biraz önce işyerinden izin...
  12. bakkos

Likya Yolu 2007

Eylül 3.4. haftalar ölüdenizden başlayıp dalyana yürümeyi planlıyoruz, umarım hava çok da sıcak olmaz. Bir taraf mavi, bir taraf yeşil keyifli bir yürüyüş olacak, katılmak isterseniz haber verin... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri