Arama sonuçlarınız

1. sugur42

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri seco kardeş haklısın ama birazda şöförlerimizin yanlış ölçüm yapması ve bölge bölge yakıt fiyatlarının değişmesi yanıltıyor olabilir benim bildiğim depo fullenir km sıfırlanır mümkünse pompa fiyatı not edilir takribi 100 km yaptıktan sonra depo tabanca tık...

2. sugur42

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri Sevgili arkadaşım aracımın motoru ufak ben az yakarım diye birşey yok olayı dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım 2 araç alalım 1. si 1600 cc 1500 kg olsun ve 4 silindirli olsun 2. aracımız 3500 cc 2000 kg ve 4 silindir olsun1 aracın cc başına 900 gram gibi...
  3. sugur42

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan büyük küçük tüm dostlar hoşgeldiniz, bilgileriniz deneyim ve görüşleriniz eliştirileriniz(seviyeli olmak kaydıyla)bizim için önemlidir sayfamızın güzelliğini zamanla anlayacak ve ne kadar değerli dostluklar kurulduğuna şahit olacaksınız...

4. sugur42

Yerli Mengen yapımı araç

Ynt: Yerli Mengen yapımı araç arkadaşlar orta okul zamnlarımda bende pejo motosiklet motorundan bir teyyare yapmıştım köyde binmek için lakin mühendislik olmayınca ve kaynakları ben yapınca çabuk dağıldı zavallım ;D neyse sorun bendemi bilmiyorum lakin video silinmiş diyor sizin bahsettiğiniz...
  5. sugur42

2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek allah kaza bela vermesin abi allah bide bana nasip ederse böyle bir makina, bu gün bitane s100 dizel 4x4 çift kabin gördüm yaww birden acaba varsammı yanına diye düşünmekten alamadım kendimi satılıktı çok heybetli görünüyordu doğrusu nedersin abi işe...

6. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek evet araçlar ofroada göre ayarlandığı için ağırlık merkezi ve aracın lastikleri aracın asfalt dengesini etkiliyecektir lakin sizler bu araçlara binen insanlarsınız emniyet hızı 80 olan bir araca 120 yaptırırsan o lastiğin buzdaymış gibi tepki...

7. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek ne yazık ki arkadaşım ist. dönüşü ağır bir kaza geçirdiği için araç pert tek tesellimiz kendilerinde ağır bir şey yok araça arkadan kamyon çarpıyor ve bizim arkadaş kontrolü kaybedip şarampole inerek takla atıyor annesi kapıdan fırlamış kendiside...
  8. sugur42

düz rampada çıkış ve iniş

Ynt: düz rampada çıkış ve iniş Evet enes bey doğru düşünüyorsunuz zaten bende ilk başta hile dedim ama ağçların ve görüntü alan kişinin pozisyonunu değerlendirince bu videoyu paylaşmaya karar verdim bilmiyorum belki diğer arkadaşların dediği gibi hilelidir ama öyle bile olsa ortada bir emek...
  9. sugur42

Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I''

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I'' valla arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilmem ama bu çalışma insanı hem maddi hem manevi sabrını zorlayan bir iş hakikaten emeği geçenlere saygı duymak lazım araç seçimi 10 numara işçilik 10 numara demekki bizim...

10. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek Valla abi rot kolları çok hoşuma gitti baksana gresörlüğü bile var :o

11. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek Murat abi resimler beni yeterince aydınlattı sağol fakat ustanın dediği kadarda nazik gözükmüyor yani en fazla belki rot kolunu eğebilirsin ki bu biraz zor gözüküyor 2. bir ihtimal tablayı yada tabla fişeklerini zedelersin ki buda arabayı yolda...
  12. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek Bugünlük bana müsade arkadaşlar işleri bayağı aksattım bugün gerçi cumartesi olması dolayısıyla birazda ağırdan aldım diyebilirim.Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yorumlarından dolayı benziliye hele hele lpgli araca hiç ısınamamışımdır nedense...

13. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek Yusuf kardeşim vakit ayırıp yorum yaptığın için teşekkür ederim evet bir nebze sana katılıyorum ama seninki kadar net birşey duymadım çevreden evet mesela hadi diyince satamazsın diyorlar bu gün sanayide biraz işim var yolumun üstünde opel servisi...
  14. sugur42

frontera için restore motor onarıçı

Ynt: frontera için restore motor onarıçı Ben bir ara kullandım 5-6 aykadar araçsız kalmıştım ve ayağımı yerden kessin diye bir reno aldım hemide 78 ts binek tipi ;D neyse arac rektifiye istiyor idi bir gün bir markette alışveriş yaparken gördüm fiyatı o gün için 16 tl idi ve araç zaten eski...
  15. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek Hoş bulduk abi teşekkür ederim henüz almadım ama inş. olur nasip verdiğin bilgiler ve resimler için sağol abi fakat ingilizcem yok birde eğer yeni model değilse motorların dilinden biraz anlarım en azından kendimi yolda bıraktırmam malüm yeni nesil...

16. sugur42

Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek kürşat abi evet ara ara opelin süpriz yaptığı doğrudur 3 sene kadar 97 model vectra 2.0 gls kullandım almanlar ve amerikanlar bu oto işini biliyorlar arkadaşın arabası 95 model ve ilk sahibi bir almancı yani yazları kullanmış 2. sahiibi arkadaş...
  17. sugur42

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar büyüklerim affına sığınarak arkadaşlar diyorum.Konyada oturuyorum aslında 87 hilüx aşığı birisiyim daha önceleri fantazi olan 4x4 ler şimdilerde iş gereği ihtiyac halini aldı amacım ofroad değil %70 asfalt uzun yol diyelim %25 arazi yolsuz yerler % zevki gezi...
  18. sugur42

Bursa Doğa ve Av fuarı 2011

Ynt: Bursa Doğa ve Av fuarı 2011 kesinlikle doğru hatta bir yerde okumuştum pilotlar uçağı popolarıyla indirirlermiş :D gibi yaaa benimki sadece amatör bir istek tabiki bu şekilde gitmeninde ayrı bir zevki ve heyecanı vardır ama bence olsa daha güzel olurmuydu kesinlikle aaaaa birde böyle bir...

19. sugur42

Bursa Doğa ve Av fuarı 2011

Ynt: Bursa Doğa ve Av fuarı 2011 araçlar süper paylaşım için teşekkürler belki ükalalık yapacam kusuruma bakmayın ama bu diferansiyeli yok etmenin bir yolu yokmu unimoglardaki gibi mesela portalaks yapma imkanı falan aracın arkadan fotoyu inceleyince dif ne kadar can sıkıcı gözüküyor muhakkak...
  20. sugur42

Araç Motoru Lastiğe Girdi!

Ynt: Araç Motoru Lastiğe Girdi! süper bir buluş demeyi çok isterdim lakin belki tebessüm edeceksiniz ama şerefsizim benim aklıma gelmişti ;D makina mühendisi falan değilim ama elektrikli olarak düşünmemiştim bu fikri artı mesela bir fikrim daha var tabiki bunları benim hayata geçirmem maddi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri