Arama sonuçlarınız

1. ayna

Yelken Seyri... Trilye (Zeytinbağı)

Ynt: Yelken Seyri... Trilye (Zeytinbağı) Tekne seyir esnasında dümen kimdeyse onun :) Türkiye deki fiber teknelerin neredeyse tamamı el yatırması sistemiyle yapıldığı için dünyadaki emsallerindan daha kalın ve daha sağlam olur.70'li yıllarda polimarin tarafından yapılan pala serisi tekneler...

2. ayna

Çam Limanı...

Ynt: Çam Limanı... Teşekkür ederim Uğur,zaten yegane amacımda bu :) Bitmedi! dedim ve Büyükada ile Bademli yi koymustum.Forumda var. Vakit buldukça yeni ve eski seyirlerden yazılar koyacağım.
  3. ayna

Karadeniz'den Marmara'ya Kanal Projesi

Benim gibi kanal sevdalıları için harika bir haber :) Umarım yaşlılık dönemime yetiştirebilirler. ;) ''Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulu’nda teknelere vergi kolaylığı getiren yasa görüşülürken İstanbul Boğazı’nın yükünü azaltmak için Karadeniz’den Marmara’ya yapay kanal...

4. ayna

Yelken Seyri... Trilye (Zeytinbağı)

Ynt: Yelken Seyri... Trilye (Zeytinbağı) Kayık,Algomar'ın karia31 modeli standart modelin fotoğrafları için web sitesi : http://www.algomar.gen.tr/c/urunlerimiz.asp?u=1
  5. ayna

360 Araştırma Grubu İzmir-Foça-Marsilya Tarihe Yolculuk Projesi

Ynt: 360 Araştırma Grubu İzmir-Foça-Marsilya Tarihe Yolculuk Projesi Kybele teknesi geçtiğimiz haftasonu yolculuğuna başladı...360 derece araştırma grubunun uzun zamandan beri özveri ile hazırlandığı bu proje nihayet hayata geçti.Çoğunluğu gönüllülerden oluşan kürekçilerle ve yelken gücü ile...

6. ayna

Marin Tip Cb Eltelsizi Arıyorum

Ynt: Marin Tip Cb Eltelsizi Arıyorum Teknenin servis botunda kullanmak için...Bu arada bir yanlışımı farkettim... cb değil VHF marin telsiz arıyorum.

7. ayna

Tekne Yapım Hikayesi...

Aşağıdaki metin dostum Mehmet Sütçü den alıntıdır.Başka bir ortak dostumuz olan Mehmet Topçu nun kendi teknesini yapma hikayesi... ''Uludağ eteklerinde , Meltem ile gelen yağmur damlaları….. Yıllar önce “Bursa aslında bir deniz kentidir” diyerek Bursa da ki denizciliğe ilgiyi arttırmak ...
  8. ayna

Çelikbaş III’te Yat Yarışı, "At Yarışı" Oldu

Ynt: Çelikbaş III’te yat yarışı, “at yarışı” oldu Sanırım bu reklama girer. :)
  9. ayna

Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR

Ynt: Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR Dün corby29 u Kalamış marinada bağlı olduğu c3 pontonunda biraz inceledim.Tam bir yarış canavarı...Tasarımıyla,dizaynıyla ve ekipmanlarıyla tamamen bir performans yelkenlisi...Zaten son yarışında genel sıralamada birinci olması da bunun kanıtı... Bu...

10. ayna

Çelikbaş III’te Yat Yarışı, "At Yarışı" Oldu

Ynt: Çelikbaş III’te yat yarışı, “at yarışı” oldu Taze kan corby29, genel sıralamada IRC3 grubunda 1. olmuş... :)

11. ayna

Korsanlığa Daha Değişik Bir Açıdan Bakış

Aşağıdaki alıntı haydutluk tarzı korsanlığı haklı göstermez elbette ama bilmediğimiz bir açıdan bakmamızı sağlar... ''Korsanlar hakkında yalan söyleniyor Korsanlara karşı 2009 yılında yürütülen bu savaş en iyi milattan önce 4. yüzyılda yaşamış ve ölmüş olan bir korsan tarafından özetlenmiştir...
  12. ayna

Kon - Tiki

Thor Heyerdahl, 2002 nisan ayı içinde sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Birkaç yıl önce yaptığı bir röportajda şöyle demişti: "Hayatım boyunca kesin olarak bilinen şeylere, dogmatik teorilere ve bilim adına söylenmiş sıradanlıklara karşı savaştım. Bugün, bir tek şeye inanıyorum. Özgür...

13. ayna

Bademli

Ynt: Bademli Bir link ekledim.Burada güzel tekneler var ve linkten başka teknelere de gidebilirsin fakat bana sorarsan hayal gücünü kullanman daha iyi olur. :) http://www.boston.com/bigpicture/2009/01/sailing_around_the_world.html
  14. ayna

Bir Yaşam Biçimidir Deniz

Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır derler.Kimi ona kimi buna takılıp kalır ama deniz başka birşeydir.Hele bir de denizde rüzgarın,dalganın,o tatlı sallantıların keyfine vardıysan eğer,iflah olmazsın sen.Yanılıpta sakın küçük,ufakve benimdir diyeceğin bir tekne almaya kalkma sakın! Ne...
  15. ayna

Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?

Bence balık şanslı....aç kalma ihtimali (0) :) http://www.protect-the-sharks.org/pts/about-sharks/gimme-a-hug/ Bu arada koca canavar maymun olmuş yahu... Korkulur insanoğlundan....:)

16. ayna

360 Araştırma Grubu Kordelyo'dan Pasaporta İzmir Kayıkları Projesi

Ynt: 360 Araştırma Grubu Kordelyo'dan Pasaporta İzmir Kayıkları Projesi Bu tarzda başka bir çalışma da Yücel Köyağasıoğlu nun nefis kitabı: İstanbul kotraları.... Aşağıdaki alıntı kitaptan! ''Zehirli boyanın, naylon halatın, alüminyum direğin bilinmediği, motorlu teknelerin parmakla...
  17. ayna

360 Araştırma Grubu Kordelyo'dan Pasaporta İzmir Kayıkları Projesi

Ynt: 360 Araştırma Grubu Kordelyo'dan Pasaporta İzmir Kayıkları Projesi Benzersiz! Diyecek başka kelime bulamıyorum....Hani neredeyse Uluburun batığının tekrardan replikasının yüzdürülüp,diyar diyar gezdirilp tekrar batırılması gibi....Allah tan burada tekrar batırma yok! :) 360 Araştırma...
  18. ayna

30 Mayıs Cumartesi Günü İçin Yelkenli Tekne Aranıyor!

Sevgili Gezenbilir üyeleri, Daksardan arkadaşım Bülent Selçuk Belçika dan 70 kişilik bir misafir kabul edecek.Bu misafirlere 30 mayısta yelkenli teknelerle adalar gezisi yaptırılacak...Yaklaşık on tekneye ihtiyaç var....Sanki yarış gibi olup birinci gelen teknenin mürettebatına bir kupa...

19. ayna

Deniz Fenerleri...

Ynt: Deniz Fenerleri... Şaka yaptım yahu...Adam falan aramıyorlar merak etme.... :) Eskiden çalışıyorlarmış ama artık elektron dürtüklüyücülerle falan hallediyorlar işi... :)
  20. ayna

Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere

Ynt: Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere Kaportayı fazla zorlama kardeşim....:) O millet O nun önce babasını seçmişti zaten.... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri