Arama sonuçlarınız

1. ayna

Bademli

Ynt: Bademli Ramazan bey, Birkaç yelkenli fotosu koymaya çalıştım ama 250kb tan büyük olduğu için yollayamadım.Daha sonra başka resimleri tekrar denerim...

2. ayna

Deniz Fenerleri...

Bu fenerlerde bekçilik yapacak eleman aranıyormuş :) http://www.metacafe.com/watch/2408896/
  3. ayna

Uzaklar II Yelkenlisi ile Horn Burnu'na Doğru Yola Çıktı

Ynt: Uzaklar II Yelkenlisi ile Horn Burnu'na Doğru Yola Çıktı Dünyada herşeyin kötüye gitmediğine dair ufak bir umut... :) Osman Atasoy un Uzaklar II teknesinin seyir defterinden ufak bir alıntı ''Kıymetli Sadun (Boro) Ağabeyimiz 1965 yılında demirlediği Las Palmas’ın La Luz Limanını Pupa...

4. ayna

Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere

Elin amerikalısı işi gücü kalmayınca uğraşmış ve yapmış :P http://video.google.com/videoplay?docid=4364174590262597382
  5. ayna

Bademli

Ynt: Bademli Var biraz yelkenli fotosu...:) ama tam olarak ne istediğini bilirsem ona göre foto yollarım.

6. ayna

Bademli

Bademliyi çok sevdim....gidipte tekrar görmek istediğim yerlerin başında geliyor....girişteki iki ada garip ve kalemli adalarının arası lagün gibi....bunu ben değil herkes söylüyor.....Güneyden giriş var....kuzeyden ise girilmez adaların arasına çünkü su 90 cm.....ama adalar arasında 9...

7. ayna

Küçük Güzeldir. Yelkenli Sandal

Ynt: Küçük Güzeldir. Yelkenli Sandal Tabii ki hareketli salma şart ama benim demek istediğim çizimdeki gibi bordadan mı , yoksa optimistler gibi omurgadan sürgülümü olacağıydı...Gerçi omurgadan giyotin salma,işi çok uzatır ama tekne daha stabil olur... Tekneyi donatırken haber verirseniz...
  8. ayna

Ynt: Küçük Güzeldir. Yelkenli Sandal Doyle yelken in linki aşağıda...Umarım daha iyisini daha ucuza yaparlar... http://www.yenelyelken.com/tr/about.html
  9. ayna

Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR

Ynt: Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR O kadar da karamsar olmamak lazım.Herkes rolls royce a binemeyebilir ama yerli arabalar ve hatta bunların da ikinci elleri var. ;) Teknelerde de durum aynı. İkinci el güzel bir tekne çok ucuza alınabilir.Yeterki istekli olup enseyi karartmayın...

10. ayna

Tehlikeli Su Canlıları ve Alınacak Önlemler

Ynt: Tehlikeli Su Canlıları ve Alınacak Önlemler Hiçbirşey bulunamazsa doğal yöntemden başka çare kalmaz tabii. ;) 2007 yazında gökovada oğlumun eline deniz kestanesi battı...Eliyle tutmaya kalkmış benim akıllı oğlum. Biraz sakin bir koyda olduğumuz için doktor falan yok tabii...Sadun boro...

11. ayna

Ynt: Küçük Güzeldir. Yelkenli Sandal Günün iyi haberi bu olsa gerek :) Donatırken ben de yardımcı olabilirim.Bu arada çizimlerdeki gibi bir hareketli salmamı düşünüyorsunuz? Yelken için ben de Tepeören de doyle firmasını bulmuştum (izmit e yakın diye...)
  12. ayna

Ynt: Küçük Güzeldir. Yelkenli Sandal Ümit ve Nuri kaptanlar, Çalışmalarınızda son durum nedir? Yelken ve direk işini halledebildinizmi?

13. ayna

Fırtına Takvimi

Ynt: Fırtına takvimi 26 nisan sitte-i sevir in sonu olduğuna göre boşver,sana dokunmaz :)
  14. ayna

Çam Limanı...

Ynt: Çam Limanı... Evet..Bir de sabah sabah gazinolar müziği bangır bangır çalmasalar ne iyi olur :)
  15. ayna

Balık Çiftliklerine Denetim

Ynt: Balık Çiftliklerine Denetim Burgazadanın da güneyinde çiftlik kurmuşlar. :(

16. ayna

Tekne yedekleme...

Ynt: Tekne yedekleme... Evet... eğer ayıklarsa tercih edilen birşey bu...:)
  17. ayna

Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR

Ynt: Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR Bu çok güzel ve anlamlı yoruma ilaveten :) ülkemizde yatçılığın gelişmesi her bir tekne için 10 kişinin ekmeğe kavuşması demek olduğunu belirtmek istiyorum...Bu arada tekneler alınıp satıldıktan sonra işleri bitmez....Onların marina hizmetleri,hersene...
  18. ayna

Balık Çiftliklerine Denetim

Ynt: Balık Çiftliklerine Denetim Balık çiftlilkleri türk yatçılık turizminin başının belası...:( Dünyanın en güzel koyları balık çiftlikleri yüzünden kirlilikle karşıkarşıya....Hepsi bir tarafa....Seyir güvenliği de balık çiftlikleri yüzünden tehlikede.....Bodrum dan yukarı çıkarken tek...

19. ayna

Mordoğan' da Denizle Buluşmaya Davetlisiniz

Ynt: Mordoğan' da Denizle Buluşmaya Davetlisiniz Hay Allah...Gidilesi bir etkinlik.... :-\ ama 19 mayısta marmara adası seyri var...iptal olursa oraya gitmek hoş oluır doğrusu.... :)
  20. ayna

Büyükada...

Çamlimanından demir aldığımızda esen kolayına rüzgarla kendimizi yörükali plajının açıklarında bulduk....çok tekne var....demirlesek bile rüzgar hafifledi..denizi temizlemez...Daha ileri gidiyoruz...Çok önceden bellediğim bir yer var...Selvi ağaçlari ve ufak bir koy...poyrazda dikkatli olunursa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri