Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bademli
Ramazan bey,
Birkaç yelkenli fotosu koymaya çalıştım ama 250kb tan büyük olduğu için yollayamadım.Daha sonra başka resimleri tekrar denerim...
Ynt: Uzaklar II Yelkenlisi ile Horn Burnu'na Doğru Yola Çıktı
Dünyada herşeyin kötüye gitmediğine dair ufak bir umut... :)
Osman Atasoy un Uzaklar II teknesinin seyir defterinden ufak bir alıntı
''Kıymetli Sadun (Boro) Ağabeyimiz 1965 yılında demirlediği Las Palmas’ın La Luz Limanını Pupa...
Bademliyi çok sevdim....gidipte tekrar görmek istediğim yerlerin başında geliyor....girişteki iki ada garip ve kalemli adalarının arası lagün gibi....bunu ben değil herkes söylüyor.....Güneyden giriş var....kuzeyden ise girilmez adaların arasına çünkü su 90 cm.....ama adalar arasında 9...
Ynt: Küçük Güzeldir. Yelkenli Sandal
Tabii ki hareketli salma şart ama benim demek istediğim çizimdeki gibi bordadan mı , yoksa optimistler gibi omurgadan sürgülümü olacağıydı...Gerçi omurgadan giyotin salma,işi çok uzatır ama tekne daha stabil olur...
Tekneyi donatırken haber verirseniz...
Doyle yelken in linki aşağıda...Umarım daha iyisini daha ucuza yaparlar...
http://www.yenelyelken.com/tr/about.html
Ynt: Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR
O kadar da karamsar olmamak lazım.Herkes rolls royce a binemeyebilir ama yerli arabalar ve hatta bunların da ikinci elleri var. ;) Teknelerde de durum aynı. İkinci el güzel bir tekne çok ucuza alınabilir.Yeterki istekli olup enseyi karartmayın...
Ynt: Tehlikeli Su Canlıları ve Alınacak Önlemler
Hiçbirşey bulunamazsa doğal yöntemden başka çare kalmaz tabii. ;)
2007 yazında gökovada oğlumun eline deniz kestanesi battı...Eliyle tutmaya kalkmış benim akıllı oğlum. Biraz sakin bir koyda olduğumuz için doktor falan yok tabii...Sadun boro...
Günün iyi haberi bu olsa gerek :) Donatırken ben de yardımcı olabilirim.Bu arada çizimlerdeki gibi bir hareketli salmamı düşünüyorsunuz?
Yelken için ben de Tepeören de doyle firmasını bulmuştum (izmit e yakın diye...)
Ynt: Hem Yarış Hem Gezi İçin: Corby 29 TR
Bu çok güzel ve anlamlı yoruma ilaveten :) ülkemizde yatçılığın gelişmesi her bir tekne için 10 kişinin ekmeğe kavuşması demek olduğunu belirtmek istiyorum...Bu arada tekneler alınıp satıldıktan sonra işleri bitmez....Onların marina hizmetleri,hersene...
Ynt: Balık Çiftliklerine Denetim
Balık çiftlilkleri türk yatçılık turizminin başının belası...:(
Dünyanın en güzel koyları balık çiftlikleri yüzünden kirlilikle karşıkarşıya....Hepsi bir tarafa....Seyir güvenliği de balık çiftlikleri yüzünden tehlikede.....Bodrum dan yukarı çıkarken tek...
Ynt: Mordoğan' da Denizle Buluşmaya Davetlisiniz
Hay Allah...Gidilesi bir etkinlik.... :-\
ama 19 mayısta marmara adası seyri var...iptal olursa oraya gitmek hoş oluır doğrusu.... :)
Çamlimanından demir aldığımızda esen kolayına rüzgarla kendimizi yörükali plajının açıklarında bulduk....çok tekne var....demirlesek bile rüzgar hafifledi..denizi temizlemez...Daha ileri gidiyoruz...Çok önceden bellediğim bir yer var...Selvi ağaçlari ve ufak bir koy...poyrazda dikkatli olunursa...