Arama sonuçlarınız

1. inzell

Motorumla Dünya Turu Planlıyorum

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Teşekkürler, umarım öyle olur. :)

2. inzell

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Teşekkür ederim. Prag'a yolum düşer muhtemelen, görüşmek üzre. :)
  3. inzell

Selamlar, Motorumla yapmak istediğim dünya turu planlarım bu şekilde. Biraz karmaşık gelebilir, belki de gidilemeyebilir ama önemli olan yolda olabilmekse rotanın çok da önemi kalmıyor benim için. Uzun yıllar sürebilir, öyle de istiyorum zaten; geçtiğim yerlerin güzdüzlerini gecelerini, farklı...

4. inzell

Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km)

Ynt: Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km) Ben teşekkür ederim.
  5. inzell

İstanbul - Çıralı - Kalkan - Patara - Ölüdeniz (2200 Km)

Ynt: İstanbul - Çıralı - Kalkan - Patara - Ölüdeniz (2200 Km) Mehmet abi Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Biz de zaman zaman sizi anıyoruz, geçtiğimiz yaz Patara'ya gidince eksikliğinizi hissettik, ne güzel günlerdi sağ olun tekrardan. Arada karavan olaylarına mı girişsem diyorum Mehmet abi...

6. inzell

Patricia – Gökova – Patara – İnsuyu (2100 Km)

Ynt: Patricia – Gökova – Patara – İnsuyu (2100 Km) Merhaba Mehmet abi. :) Sizin yanınızdan ayrıldıktan sonra site kapalıydı bir dönem. İletişime geçemedik kaldi öyle. :)

7. inzell

125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Doğru doğru, ta kendisiyim. :)
  8. inzell

Ynt: Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km) Mehmet abim nasılsın :)
  9. inzell

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Teşekkür ederim Süleyman bey, sizin de yolunuz açık olsun.

10. inzell

Patricia – Gökova – Patara – İnsuyu (2100 Km)

15 gün ve 2100 km, Ege üzerinden Patara’ya… Bu sefer yola dört arkadaş ve dört Honda ile çıkıyoruz. Kuzey Ege’den sonra tek başıma devam ediyorum, benim için klasikleşmiş olan Patara’ya yeniden… Genelde tek başıma gitmeyi tercih etsemde birden fazla motor olması da çok eğlenceli. Hepsinin tadı...

11. inzell

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Teşekkür ederim. :)
  12. inzell

İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı

Ynt: İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı Sıkılmam ben, yalnız motor kullanmayı daha çok seviyorum, gittiğim yerlerde de yeni insanlarla tanışıyorum. :) Uluslararası trafik sigortasını sadece Turing yapıyor diye biliyordum. ( http://www.turing.org.tr/tr/green_card.asp ) Gezimi...

13. inzell

İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı

Merhabalar, Haziran başı gibi motosikletimle aksilik olmazsa 90-100 gün sürecek Avrupa yolculuğuna çıkacağım. Kendimce bir güzergah belirledim, ama tavsiyelere açığım. Eğer sınır geçişlerinde -o ülkeden diğer ülkeye geçişlerde şu sınır kapısını kullanmalısın- şeklinde önerileriniz varsa çok...
  14. inzell

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Merhaba, evet doğru anlamışsınız kendi gezi blogum. :) Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Yurtdışı yolculuğuna çıktıktan sonra Facebook sayfamı da güncel tutacağım, dilerseniz oradan da takibe alabilirsiniz. https://www.facebook.com/motorumlaNET
  15. inzell

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Teşekkür ederim, bolca gezi planım var daha paylaşacak çok gezi olacak. :)

16. inzell

Ynt: Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km) Teşekkür ederim. :) Bilmem, duruma göre değişir. 70 bin km boyunca henüz ihtiyaç duymadım. Belki motorun yarısına gelen bir dereden geçerken enduro olsa mıydı acaba diyebilirim. :)
  17. inzell

Geçen sene tadı damağımızda kalan Antalya turunu, rotayı ve zamanı biraz daha uzatarak tekrarlıyoruz. Bu sefer Antalya’ya direkt inmek yerine; Ankara, Tuz Gölü, Kapadokya, Konya, Manavgat güzergahını kullanıyoruz… Rota: 2800 KM - Süre: 13 Gün Devamı...
  18. inzell

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Evet çok güzeldi, deli gibi sattım güzelim motoru. Şimdi CBF1000 kullanıyorum, bir kenarda dursaydı çok güzel olacaktı.

19. inzell

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) Teşekkür ederim. Şimdi sizin gezinizi inceledim, gerçekten hayat gezince güzel dediğiniz gibi. Hele bir de motorla gezince tamamdır. :) 125cc'de olsa 100'ü devirebiliyor, ben yine de 50'leri geçmemeye gayret ettim. Behramkale'ye yine giderseniz...
  20. inzell

Nisanın son haftası, bir pazar sabahı… Yine her zamanki gibi öğlene kadar uyuyarak günü harcarken aklıma bir fikir geldi: Bugün daha fazla ziyan olmadan Tekirdağ’a akrabalarımın yanına gideceğim! Derhal çantamı toparlıyorum ve bir saat içerisinde yoldayım. Ortalama 50 km/s hızla uzun bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri