Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Motorumla yapmak istediğim dünya turu planlarım bu şekilde. Biraz karmaşık gelebilir, belki de gidilemeyebilir ama önemli olan yolda olabilmekse rotanın çok da önemi kalmıyor benim için. Uzun yıllar sürebilir, öyle de istiyorum zaten; geçtiğim yerlerin güzdüzlerini gecelerini, farklı...
Ynt: İstanbul - Çıralı - Kalkan - Patara - Ölüdeniz (2200 Km)
Mehmet abi Allah razı olsun, teşekkür ederiz.
Biz de zaman zaman sizi anıyoruz, geçtiğimiz yaz Patara'ya gidince eksikliğinizi hissettik, ne güzel günlerdi sağ olun tekrardan.
Arada karavan olaylarına mı girişsem diyorum Mehmet abi...
Ynt: Patricia – Gökova – Patara – İnsuyu (2100 Km)
Merhaba Mehmet abi. :)
Sizin yanınızdan ayrıldıktan sonra site kapalıydı bir dönem. İletişime geçemedik kaldi öyle. :)
15 gün ve 2100 km, Ege üzerinden Patara’ya… Bu sefer yola dört arkadaş ve dört Honda ile çıkıyoruz. Kuzey Ege’den sonra tek başıma devam ediyorum, benim için klasikleşmiş olan Patara’ya yeniden…
Genelde tek başıma gitmeyi tercih etsemde birden fazla motor olması da çok eğlenceli. Hepsinin tadı...
Ynt: İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı
Sıkılmam ben, yalnız motor kullanmayı daha çok seviyorum, gittiğim yerlerde de yeni insanlarla tanışıyorum. :)
Uluslararası trafik sigortasını sadece Turing yapıyor diye biliyordum. ( http://www.turing.org.tr/tr/green_card.asp )
Gezimi...
Merhabalar,
Haziran başı gibi motosikletimle aksilik olmazsa 90-100 gün sürecek Avrupa yolculuğuna çıkacağım. Kendimce bir güzergah belirledim, ama tavsiyelere açığım. Eğer sınır geçişlerinde -o ülkeden diğer ülkeye geçişlerde şu sınır kapısını kullanmalısın- şeklinde önerileriniz varsa çok...
Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)
Merhaba, evet doğru anlamışsınız kendi gezi blogum. :) Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Yurtdışı yolculuğuna çıktıktan sonra Facebook sayfamı da güncel tutacağım, dilerseniz oradan da takibe alabilirsiniz. https://www.facebook.com/motorumlaNET
Ynt: Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km)
Teşekkür ederim. :)
Bilmem, duruma göre değişir. 70 bin km boyunca henüz ihtiyaç duymadım. Belki motorun yarısına gelen bir dereden geçerken enduro olsa mıydı acaba diyebilirim. :)
Geçen sene tadı damağımızda kalan Antalya turunu, rotayı ve zamanı biraz daha uzatarak tekrarlıyoruz. Bu sefer Antalya’ya direkt inmek yerine; Ankara, Tuz Gölü, Kapadokya, Konya, Manavgat güzergahını kullanıyoruz…
Rota: 2800 KM - Süre: 13 Gün
Devamı...
Evet çok güzeldi, deli gibi sattım güzelim motoru.
Şimdi CBF1000 kullanıyorum, bir kenarda dursaydı çok güzel olacaktı.
Teşekkür ederim. Şimdi sizin gezinizi inceledim, gerçekten hayat gezince güzel dediğiniz gibi. Hele bir de motorla gezince tamamdır. :)
125cc'de olsa 100'ü devirebiliyor, ben yine de 50'leri geçmemeye gayret ettim. Behramkale'ye yine giderseniz...
Nisanın son haftası, bir pazar sabahı… Yine her zamanki gibi öğlene kadar uyuyarak günü harcarken aklıma bir fikir geldi: Bugün daha fazla ziyan olmadan Tekirdağ’a akrabalarımın yanına gideceğim! Derhal çantamı toparlıyorum ve bir saat içerisinde yoldayım. Ortalama 50 km/s hızla uzun bir...