Arama sonuçlarınız

1. T

Buda Benim 5.9'um

işde 5.9 umun resimlerini sizlerle paylaşıyorum...

2. T

aracı ıstop ettiğimde motordan tık tık diye gelen bir ses!!!!!

herkeze merhabalar.arabayı çalıstırıp normal bir şekilde sürüyorum ve durup motoru ıstop ettiğimde aractan inince motor tarafından veyahut ön alt tarafdan ''tık-tık-tık'' diye üst üste 6-7 kez ses geliyor.çözemedim ve bulamadım bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımında...
  3. T

1998 5.9 için sunroof camı nerde bulabilirim ?

selam arkadaşlar 1998 5.9 sunroof camını nerden temin edebilirim? izmirdeki yetkili servise sordum ve bana işcilikle birlikte orjinal ve garantili sunroof camının 1400 tl civarında olabilceğini söylediler. ama bu rakam cok değilmi?? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini...

4. T

5.9'uma sonunda kavustum :)))

herkeze merhabalar. sonunda 1.5 aydır beklediğim 5.9 uma dün itibari ile kavuştum çocuklar kadar mutlu ve bir okadarda heyecanlıyım 5.2 ile arasındaki fark hem gözle hem kulakla anlasılcak kadar cokmus :) dün hemen izmir/bornova 2. sanayideki ustama götürdüm ve kompole bakıma soktuk heryerini...
  5. T

97 zj de tekleme sorunu

bugün hava yağmurluydu bir kaç derin su birikintisinden hızlı geçtim gideceğim yere geldim parkettim 4 saat sonra kadar tekrar kullandığımda arabada tekleme başladı gazdan benzine geçirdim acaba gazdanmıdır diye benzindede aynı şeyi yaptı sanki benzin bitmiş gibi bir sarsıntı neden olur...

6. T

5.2 ile 5.9 arasındaki hem benzin hemde gaz daki yakıt farkı nekadar eger varsa!

5.9 ile 5.2 arasındaki benzinde yada gazda ki yakıt farkını deneyeniniz bileniniz var ise sevinirim.5.9 uma tüp taktırıcagım ne marka taktırmalıyım ve nelere dıkka ttemelıyım bilen arkadaların bilgisine ihtiyacım var simdiden tesekkurkler

7. T

5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.?

SELAMLAR HERKEZE BENDE ARANIZA YENİ KATILMAKTAYIM.5.9 ÇOK TEMİZ GÜZEL BİR ARAÇ BULDUM VE KISMET OLURSA YAKIN BİR ZAMAN SONRA ALICAĞIM.ARACI HİÇ TANIMADIGIMDAN VE KULLANIMIYLA DETAYLARIYLA İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLMADIGIMDAN BİLEN ARKADASLARIM BİLDİKLERİNİ PAYLASIRLAR İSE ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri