Arama sonuçlarınız

1. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um teşekkürler... baktırdıgım ve baktığım 5.9 okadar çoktuki hatırlamıyorum bile hangisi hangisi :)) ama araç nerdeyse o şehirdeki yetkili servis size en doğruyu söyliyecektir. arac kontrol 100 tl ful bilgisayarlı yol testli meyşeyine kadar 13 yıl boyunca yasadıgı tüm...

2. T

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça hangi şehirdesin ? ankara ve istanbulda dünya dolusu sadece amerikan çıkmacılar var istersen kendin gidip parcaya bakıp kendin sök söktür dene test et baska sehirdeysen geri iyadeli bastan konusmak kaydı ile kargo ücretli gönderiliyor.
  3. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um aracın fotografları mevcut degıl.arac izmirde alsancakta duruyor görmek ıstersenız adresi verebılırım

4. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um uraskaspar bey 5.9 var gıri renkte izmirde ilk sahibinde arkadasım sayılır yetkili servis kayıtlı 10 yıl sadece yag su rutin bakım yapıp binebilceğiniz bir araba kaportada bir kac bölgede cızıklerden dolayı boya ihtiyacı var mekanık olarak 10 üzerinden 10 numara...
  5. T

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor su akıtma durumunu arac yeni çalışırken motor tam ısınmamış haldeykenmi yapıyor yoksa motor sıcakkende bu durumu yapıyormu? normal olarak bu kötü birşey değildir motor sogukken ama motor sıcaklığına ulastıgında da aynı akıntı var ise benzini yakmadan çiğ...

6. T

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo 5.9 umla şehir içi yakışım 55 kurus sehir dısı yakısım 35 kurus + diyer aracım 5.2 uzun yol 28 kurus şehir içi 50 kurus

7. T

96 zj çelik jant

Ynt: 96 zj çelik jant yanlız muhakkak suna dikkat etmek lazım boyatırken kullanıcagı boyada işciliğide cok önemli yoksa 1 ay sonra atmaya baslıyor boyalar dökülüyor pul pul tutmuyor boya jantlarda
  8. T

ZJ sunroof sorunu

Ynt: ZJ sunroof sorunu tavanın tam ortasındaki cıkıntıya sert vurunca ve bir elde acma kapatma düğmesinde basılı tutunca acılıp kapanıyor.... onuda unutmadan gecemedim :)
  9. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor tavan yol bilgisayarında sağdaki tusa 4 kez basınca anlık 3 kez basınca genel kullanım soldakı tus değiştiricidir km yi mile

10. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor kimse bosuna kendisini yormasın 5.2 si olan arkadaslar saglıklı bır motora sahıpler ıse yakıtları 45-55 kurus arasında degısır sehır ıcınde 5.9 arac sahıbı arkadaslar ıse 50 ila 60 kurus arasında yakıcaklardır ne bunun altına düşülür nede degısır üstüne...

11. T

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo 5.2 ve 5.9 larda egzost borusunun tam üstünde 4-5 adet kablolar mevcuttur o kablolar zaman içinde aşınmış yıpranmış ve üst plastiği soyulmuş ise suya girdiğinizde bir çok problemi ve hatta yangına ulaşıcak dereceye kadar durumu getirebilir bu durumu herkezin...
  12. T

grad cherokee 5.9 titreme sorunu

Ynt: grad cherokee 5.9 titreme sorunu yakış sisteminden olabilirmi acaba? alınan pis benzin ve lpg bunu çok yaptırtıyor...distiribütör yada enjektörler buji, buji kabloları , bunalrın dısında birşey olcagını sanmıyorum.eger pislik gittiyse aracınada güveniyor isen o pisliği araba çalıs...

13. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor 90 tl lik lpg ile 255 km gidiyorsanız bu 35 kurusa tekabul ederki dünyada bu oranı yakıcak bi 5.2 v8 arac yoktur sizin sölediğiniz 38 kurus durumuda cok cok cok cok ıyı eger oyleyse bındıgım ve bıldıgım tum v8 lerde sorun var sanırım cunku sehır ıci 45...
  14. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor ordaki anlık verilerdir o anda emisyon yapıp dijitale yanıstamsı siz baktıgınızda orda 9 yazarken aslında 27 yakıyorsunuz :)) anlık saniyelik emisyon degerıdır kalıcı ve sureklı olan uzun yola cıkılıp dakıkalar saatler sonrasında dijitalde kalan sabit...
  15. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor 0-240 km kalkısları yaptıgımız esnalarda kickdown lı kalkışlarda 25 saniyede ibre km teline dayandıgında yakıs oranı kalkıstan 25 sn sonrasına 240 km ye kadar olan sürede 78 ile 90 arasındadır :)

16. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor tabikide yokuş inişlerde ayak gazdan cekildiginde oran cok cok daha düsebilir tam tersi tırmanıslarda da 90 lara kadar cıkabiliyor
  17. T

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor gaza basma oranına göre emisyon değişebiliyor 5.9 umla kimiz zaman 6-7 leri bile göre biliyorum yokus yukarı yokus assagıya ve gaza bas cek gitsin ayarlı kullanmak bu oranları 6-7 civarı ile 25-30 civarı arasında degiştiriyor ayarları tam yapılı motoru...
  18. T

Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum. sayın frt istanbulda nerde oldugunu bilmiyorum ben istanbul dısındayım ama her ilde muhakkak var mengenler istanbuldada 3-4 den fazla oldugunu billiyorum bu araclar mengenler girişli oldugundan 1996 yılından bugüneki tüm seceresini...

19. T

LPG işletme üzerine.

Ynt: LPG işletme üzerine. en düşük trafik cezasını ödiyceksiniz şu anda 69 tl civarı olması lazım yanılmıyor isem. tek mali sorun bu bunun dısında yapılması gereken birşey yok belgeleri almıssınız sadece cezasını ödiyceksınız okadar
  20. T

Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum. aracı almadan önce muhakkak ve muhakkak mengenler yetkili servisine götürüp teste tabi tutun fiyaqtı 150 tl dir . 150 tl den kacıpnormal bir ustaya goturdugunuzde gozden akcan bir çok sey olucaktır oda sıze mılyarlarca masraf demedktır bastan işi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri