Arama sonuçlarınız

1. A

İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) rota olarak yuvacık aytepe tarafını seçtim tek araç olduğum için... orası benim için en uygundu çünkü herzaman en aktif yer orası ( araç trafiği bakımından) ... pek keyifli bi gezi olduğunu söyleyem çünkü çok fazla...

2. A

İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

bu pazar biraz gezmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğim belli değil saat 09:30 da izmit outlet center BP önünde olacağım duruma ve şartlaa göre rota belli olacak hiç kimse gelmezse tek başıma gideceğim... şimdiden herkese ve bize iii faaliyetler
  3. A

Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009) sağlık olsun illaki bi gün bir dağ yolunun sapağında rastlaşırız ...rahat ol...

4. A

Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009) eyvallah abi ben de espiri yapıyorum zaten... ama haftaya telafi edebiliriz belki ne dersin...???
  5. A

Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009) yunus abi güzel bi geziye benziyor,paylaşım için teşekkürler.... ama insan küçük bir topik açar;bizim de canımız var bizim de canımız çeker hamsili defenderli bişeyler karalasaydın... korkma çıkamadığımız...

6. A

Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi

Ynt: Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi önder abi akşam aradım konuştum gayet ayrıntılı bilgi aldım.... bakalım sıra para bulmaya geldi şimdi....

7. A

Ynt: Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi ;Dabi bahaneyle birazkilo veririz belki hem ziyaret hem ticaret hesabı.. o diil de bişey sorcam nerden bulurum orjinal parçayı ve çok zorlanırmıyım ararken...
  8. A

Ynt: Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi sanırım anladım ozaman bir an önce yemekten tasarruf edip 1000TL biriktirmeye başliiim... acı yoksa gelişme de yoktur... :)
  9. A

Ynt: Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi peki göktuğ abi orjinal cj diski mi takayım yoksa uydurmasyon dodge veya ford falan da olur mu? yaptığım ufak bir araştırmada bunların da cj'ye takılabildiğini duydum doğruluk payı var mı acaba?

10. A

herkese merhaba... ben cj5 kullanıcısıyım ve üzerinde orjinal kampana frenleri var.ama hiç randuman alamıyorum ( özellikle arazide ). ilk kullanımda fren kusursuz hatta disk ayarındalar fakat ısındıkça presleri azalıyor ama yine de iş görüyor. ama su geçişlerinde veya karlı rotalarda ıslanınca...

11. A

Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009) gerçekten keyifli bir gezi oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim... ama hakatten foto olayında biraz zayıf kalmışız hazırlıksız geldik sanırım önder abi teşekkür ederim sana bu güzel fotolar için .... En kötü gezimiz böyle olsun.... ;)
  12. A

İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ... abi annane yokuşu çok lezzetli gözüküyor ama istanbul zor gibi duruyor...çok teşekkür ederim şimdiden iyi faaliyetler size....

13. A

Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ... görüşelim abi...
  14. A

Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ... bu arada asıl üyeliğim bu banditle aynı kişiyim
  15. A

General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009)

Ynt: General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009) önder abi yaptığığın çok ince bir davranıştı teşekkür ediyorum sana...görüyorum ki burda herkes ortak bir amaç için toplanmış ve ben bu samimiyeti gördüğümüz için burdayım.ve izmitte bu hobinin ilerlemesi için elimden gelen herşeyi...

16. A

General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009)

Ynt: General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009) keyifli bi gezi olmuşa benziyor,PAYLAŞIM için teşekkürler... gezilerin devamın dilerim... ama takımın hepsi yok gibime geliyor yanılıyormuyum...
  17. A

Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) aynen yunus abi doğru diyosun böyle kulaktan dolma şeylerle insanın kafası karışıyor ama inşallah kötü bişey yoktur motorumda.... bu gece ne biçim kar yağmış yaww pazar günü daha da yağacakmış diyolar......!! ???
  18. A

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) yaaa bişey sorcam konuyla alakasız ama motor üflüyo ne demek ( usta dedi de )

19. A

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) pardon yanlış konuştum benim yerim yok ... ???
  20. A

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) Umut abi doğru diyosun da L takımı olursa bizim yerimiz yok ozaman orda .... doğru mu? ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri