Arama sonuçlarınız

1. A

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım hadi bakalım sedat abii bu pazara yetiştir de bakalıımmmm dağdaki marifetlerine....:))))

2. A

Traktör Desen Lastik ve Jant

Ynt: Traktör Desen Lastik ve Jant belki fikrin değişir diye şansımı zorladım ,kusura bakma...
  3. A

Ynt: Traktör Desen Lastik ve Jant hocam en son ne olur komple...?

4. A

Ynt: Traktör Desen Lastik ve Jant sadece lastiklere 400 TL veririm bence ayrı satmayı bi düşün tekrar...
  5. A

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? yok yok yunusum yağmur dolu yağmış üstümüze haberimiz yokmuş şimdi güneşli günleri yaşıyorum mutluyum... bu arada bi sezon kapanaşı gezisi mi yapsak ne yapsak ?

6. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? çok doğru söylüyorsun dursun usta bakalım orjin akslarını alacas takacas göreces .... ama bu güne kadar neden LADA almamışım diye çok pişmanım tam benim arabammış SUPER 1600.

7. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? cj5 imi sattığım için bu uygulamayı deneyemedim , yeni aracım LADA NİVA ,ve bu araç sürekli 4x4 olduğu için bu proje patlar,gerçi LADA nın difflock a ihtiyacı yok ,o zaten normal giderken de aks kırıyor... ;D ;D ;D
  8. A

Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010) 10 numara gezi olmuş paylaşım için teşekkürler....
  9. A

Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz

Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz hakkatten çok güzel bir geziydi ama ben doyamadım bu hafta gene buralara gitsek amma bomba olur haaaa.... fotoların hepsi bukadar mı yaa video yok mu ,uçuş videosu nerde acaba Onur kardeş yakalamış galiba onu lütfen bizimle paylaş ;D ;D

10. A

Yuvacık Keşif Gezisi 3H Otomotiv ( 04 Nisan 2010 )

Ynt: Yuvacık Keşif Gezisi 3H Otomotiv ( 04 Nisan 2010 ) güzel geziydi de asıl gölün içindeki ördek videoları yok mu yaaaa.... HALUK ABİ SANA SESLENİYORUM.....

11. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? :) :) :)
  12. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? ne güzel almış yürümüş konu.... Ben bu konuyu açarken başlığı eksik yazmışım, öndife kilit yerine kaynak.* olacaktı. Ben GEZENBİLİR'i iki seneden beri takip ediyorum ,yarışçılar hariç hiçkimseyi arabasını parkura kadar römorkla getiren görmedim ( istisnalar...

13. A

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) çok zorlu ve keyifli geziymiş maaşallah 10 numara ekip, paylaşım için teşekkürler...
  14. A

Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

Ynt: Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010) güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... zj ye de geçmiş olsun çok iyi bilirim bu duyguyu :) :) ama araç 10 numara...
  15. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? sanayide bir kaç ustaya soracak oldum hemen ölüm senaryoları yazmaya başladılar,şöyle kaza yaparsın ölürsün,böyle yolda duramazsın ölürsün falan....dedim neoluyor ya bu kadar kötü mü bu kaynak...:D

16. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? yunus haşa senin bilgine ve tecrübene herzaman saygım var,söyediklerimi yanlış anlama noolur..
  17. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? Yunus CJ lerde 2H ve 4H farklı çaşılışyorsizinkiler gibi diil yani ( Gerçi LR ninkini tambilmiyorum ) ama H veya L ön diffe tahrik veririsen kilit devrede demektir
  18. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? Açıkçası benim çekingem şu bu işi daha 2 seneden beri yapıyorum ve ön diff kilitli bir makina hiç kullanmadım,lastikler hangi zeminde ne şekilde cvp veriri hiç bilmiyorum.eğer az bişey bu konuda tecrübem olsaydı çok kolay karar verebilirdim ama maalesef,bu yüzden...

19. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? Yunus'um 10 numara konuştun ama kardeşim biz yarışçı diiliz sonuçta dağa ulaşmak için asfalttan gidiyoruz arkaya kaynak atacak kadar zengin diiliz,aşınan lastiğe mi yanarsın,bedavaya zorlanan akslara mı yoldaki attlattığın tehlikelere mi....
  20. A

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? aynen ben de öyle düşünüyorum .... Biraz da sesli düşüniim :1 CJ de 4x4'e geçerken önce şanzumandan şaftı kitliyoruz sonra da hubsları devreye sokarak tekerleklerle aksları kitliyoruz ,yanlışım varsa lütfen düzeltiniz... 2 zorlu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri