Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj'lerde Su Geçişi Problemi Nasıl Çözülür?..
onu ben de düşündüm tarık abi ve de işe yarayacağını düşünüyorum,en kısa zamanda yapacam.Ama problem derin su geçişlerinde gene nüks edecek... şu an için en iyi çözüm elektronik ateşleme gibi gözüküyor.Fikirler için çok teşekkür ederim.
Ynt: Cj'lerde Su Geçişi Problemi Nasıl Çözülür?..
WD-40 günlük çözüm yanlış anlamadıysam. ben kalıcı anlamda var mı diye merak ediyorum? şimdi siyah cam silikonu iyi de tuncay abinin dediği gibi her hangi bir sorun çıkardığında zorluk çıkarmaz mı? yada silikonu hep yanımızda mı taşıyacaz...
Ynt: Dış Rollcage Uygulaması
Bence dışardan da güzel olabilir,fazla abartmamak şartıyla. hatta ben de düşündüm dışardan yapmayı,ve de yapacam gibi duruyor.Tuncay abinin cj de dışardan var ama o süs yapmış kromajdan ve bence çok ta şık olmuş.
asıl ben başka bi konuya deyinmek istiyorum...
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)
tamam şimdi oldu kazandereyi biliyorum güzel bi mağara var orda bide mantar falan yetiştiriyorlardı içinde... bikeresinde tur götürmüştüm oraya mağaraya bayıldılar...o mağara,şimdi yalan olmasın 10 km falan ilerliyormuş...
benim bildiğim tek su yolu Veysel amcanın orda vadi boyunca servetiye ye inen yol ,su boruları gidiyo yolun içinden eğer orasıysa biliyorumdur,eğer diiilse bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum neyse yüz yüze belki de yerinde...
aynen abi yakaladın sen onu, ben de ondan bahsediyordum zaten,yoksa orda itelemekten ve arabaya yalvarmaktan ( :D ) başka bi müdahale olamaz zaten.ama hakikatten ben bu yolu bilmiyorum yaaa,barajın o üst yolu var ya ordan...
BENCE BU VİDEODA BİRAZ OYNAMA VAR .ilk kırmızı lr orda tırmalıyorken bi müdahele olmuş ama videoya yansımamış diye düşünüyorum,ama sadece sesli düşünüyorum ;D ;D ;D
Ynt: İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)
Parkur bu fotolarla bile 10 numara...rota bilgilerini paylaşırmısın önder abi,mahmudiyeyi duymuştum çok güzelmiş...Bir de kar durumu nedir acaba
Paylaşım için teşekkürler
abi bana uyar çeşit olmayı severim,ama şimdiden söyleyim benim bazı meziyetlerim var.rahatsızlık vermem inşallah:D
karışık yaparız bi hafta ...CJLRCJLRCJLRLADACJLRCJ...
kısmetse yarın veysel amcanın oraya gidecem soğuk...
doğru diyorsun gerçi önder abi tercih meselesi benimde tercihim bu, yapack çok ta bişey yok ....
Aramızda zannetmiyorum ki kendini kaybedecek kadar alkol alıp ta parkura giren,kaldı ki bu kimseyi ilgilendirmez, ha nasıl ilgilendirir;alkol yüzünden,
1.Konvoy kurallarını ihlal ediyorsa,grup liderinin direktiflerini...
yunus kardeşime aynen katılıyorum....önder abi forumda yazılanlar çok güzel biz de yunus gibi koyalım elimizi dedik her türlü desteğe varız dedik,ama uygulamalara bakıyoruz yazılanlarla bağdaşır yanı yok...geçenlerde...
Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.
tuncay abi şu an küpeleri uzattım zaten 13cm yani 6 cm falan yükseldi bu da zaten yeterli şu an için bana 31 inch için.Ben daha sonrası için sormuştum 33 falan alırsam diye . çok bi sıkıntı vermeyeceği için sevindim bakalım belki...
Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.
ben de bişey soracam diyelim ben her ikisini de yaptım ( cj5 ), küpeleri uzattım,makaslara da kavis verdim yani 5cm+7cm=13cm bence ciddi bir rakkam,bunun sonucunda şaft açıları değişecek yanılmıyorsam,bu yormayacak mı mafsalları...