Arama sonuçlarınız

1. A

Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009) Abicim biz de kapışalım demedik beya ..... ama doğru ya bir defender 2 zj,modifiyeyse 3 xj ve ya 5 cj değerinde olduğunu..:D bu da demek oluyor ki 3 defendera 15 cj gelmemiz gerekiyor,üzgünüm cj takımı okadar...

2. A

Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009) yunus abi nasıl keşif gezisi bu iki hafta önce de bu rotayı keşf etmemişmiydiniz yanılıyormuyum... :D :D :D güzel gezi olmuş ama bu takım olayına çok sardınız bi gün de takımlar buluşması yapalım olmaz mı..ben de CJ...
  3. A

İzoff Çenedağ Keşif Gezisi (1 Mart 2009)

Ynt: İzoff Çenedağ Keşif Gezisi (1 Mart 2009) aaaaaaa biz de ordaydık bu pazar ...... nasıl rastlaşmadık yaww... atış poligonundan mı çıktınız harman tarla tarafından mı ...hava süperdi ama aliçılgının peşinden bir rampaya vurduk sağ ön dingil puryayı kırdık.çekici çağırmaya giden...

4. A

İzmit Çenedere, Eşekmeydanı, Çenedağ Gezisi. Yarı Keşfi...!

bu pazar çenedere tarafına gidelim dedik.Parkur hakkında çok fazla bir fikrim yok ama çok fazla zorlu olacağını düşünmüyorum...en son gittiği gibiyse problem yok. Buluşma yeri derince İsmet Paşa stadyumu yanı SHELL benzin istasyonu saat 09:30 1. almirsen ( cj5 vinç M/T CB,pmr..) 2...
  5. A

Federal Couragia M/T hakkında yardım

Ynt: Federal Couragia M/T hakkında yardım ben de Federal Couragia M/T kullanıyorum ve arazide özellikle çamurda on numara lastik,kar kullanımında performansı biraz daha düşük ama iş görüyor yinede. ha bide çamur tahliyesi konusunda listenin başlarında olan lastiklerden biri.asfalta gelince...

6. A

Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009) Bu da CJ team....

7. A

Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009) eyvaaahhhh yunus abi .....önder abi arabayı bir canavara dönüştürmüştür şimdi,ömrü billlah bizi A TAKIMI'na almaz.Gel sen şu L takımı fikrini bidaha düşün yunus abi,ben de benim CJ ye LR maskesi takarım sizin takıma...
  8. A

Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009) yunus süper gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... hala çığ düşmemiş mi veysel amcamın oraya geçen sene girilmiyodu içine çığdan... offroad içerikli foto ve video yokmu.... ;D
  9. A

Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) olur öyel olur öyle...

10. A

Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) müthiş bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. bu gezi KANALTÜRK' te oksijen programının konuk olduğu gezi değil mi? yoksa bana mı öyle geliyor..

11. A

Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) cevat abi hayırlı uğurlu olsun makina çok süper yaaa...çıkıp çıkamam önemli diil abi endazen yeter paylaşım için teşekkürler .... bu pazar yok mu bişeyler aracım yetişebilirse çamura bulamak istiyorum biraz kendimi .... 0 533 968...
  12. A

İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)

Ynt: İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)

13. A

İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)

Ynt: İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009) muhlis bey merhaba..! Bu kulüplerden hangisine üyeliğiniz var? Ben okuldayken KOÜDAK üyesiydim,tanıdığınız kimse var mı acaba kulüpte.Biz belki tanışıyor olabiliriz
  14. A

İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) Birden abi çok haklısın... ben bu işte yeni sayılırım ama şunu çok iyi öğrettiler ve öğrendim,offroad bir takım oyunudur ve hobidir;zorunlu haller dışında tek başına yapılmaz yapılmamalıdır... geziler grup halinde...
  15. A

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) YORUMSUZ.... :)

16. A

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) yarın şimdi arabamı götürüyorum ustama bu gün randevu aldım bütün yakıt hortumlarını fren hortumlarını ne var ne yok yenilenip muhafaza altına alınacak bu makinayı adam edecem başka yolu yok bi kere baş koydum bu yola...
  17. A

Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) orkun çok güzel bi gezi olmuş keyif almışa benziyorsunuz, paylaşım için teşekkürler.....
  18. A

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) Bu arada bi şey paylaşiim başıma gelen... arabayı tüpten benzine aldım ve çok aşırı bir şekilde benzin kokmaya başladı.. dedim ki gene karbüratöden kaçırdı heralde ,bayaa bi gittim öyle 8 - 10 km ibrede anormal bi düşüş...

19. A

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) tuğsan abi çok haklısın en kısa zamanda abi edinecem planda var ..... şanslıydım ama oralar domuz avı için gelen istanbullu avcılarla doluydu onlar beni kurtarırdı onların araçları da bizimkilerden aşşa diil yani ...
  20. A

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri