Arama sonuçlarınız

1. denowar

Fethiye Ölüdeniz Black Pearl Tekne Turu

Selam arkadaşlar bu bölümde ziyaret ettiğim " Kelebekler Vadisi, Mavi Mağara, St.Nicolas, Deve plajı, Soğuk Su, Akvaryum Koyunu " gezdim. Dolu dolu geçirdiğim tekne turumu sizlerle paylaşıyorum. İyi seyirler. Video: https://www.youtube.com/watch?v=JLMeRvEps6E&t=17s

2. denowar

Fethiye Saklıkent Kanyon

Selam tatilimden görüntüler editlemeye devam ediyorum. 2. bölümde Saklıkent Kanyon'u ziyaret ettik. Güzel vakit geçirdik ben çok eğlendim. Zordu üzerimdeki ekipmanlarla çok zorlandım. Kısmet olur bir daha gidersem ekipmansız ilerlemeyi düşünüyorum eğer sizler gitmeyi düşünürseniz sadece telefon...
  3. denowar

Abant Gölü, Eskişehir, Burdur Gölü, Gezi

Selam arkadaşlar Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur Muğla tatilimden görüntüler ayarlayıp editledim. Görüntülerimin yarısı kırık çıktı sebebini bilmiyorum. Yarısıdan fazlasıydı ama topladım geride 56 gb lik bir video kaydı kaldı ama maalesef ana videolarımın çoğunu kaybettim...

4. denowar

Çatalca İnceğiz Mağaraları

Selam arkadaşlar. Bu haftaki durağımız Çatalca İnceğiz Mağaraları biraz aksilikler yaşadım ama güzel vakit geçirdim. Fotoğraf makinem bozuldu bu sebep ile gopro ile çetiğim resimleri ve videoyu eklicem. Sizlerinde gitmesini tavsiye ederim video'yu izlerken güzel vakit geçirirsiniz umarım. İyi...
  5. denowar

Ayvat Gölü

Selam arkadaşlr. Her hafta bir yerlere gitmeye çalışıyorum bu hafta Ayvat gölüne gittim. çok güzel bir yerdi. Sizlerinde gitmesini tavsiye ederim ben güzel vakit geçirdim sizlerde video'yu izlerken güzel vakit geçirirsiniz umarım. İyi seyirler. :smiley::smiley::smiley: Video...

6. denowar

Sizce Ne Yapmalıyım Fikir Verirmisinz ?

Arkadarşlar merhaba ben chooper kullanıcısıyım daha öncelerden ilk keeway süper light 150 ve regal kullandım dd250e-9 ve dd250 e-10 kullandım. Bazı sebeplerden dolayı durumum biraz kötüleşti ve motoru satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar almak istiyorum ama chooper alkam istiyorum bilindik marka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri