Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Zj 4.0
çankırı valisininde bir cherokeesi ihale ile satıldı. alan şahsın 33 bin tl verdiği söyleniyor.. ayrıca 30 bin tl etmez bu araçlar. en babası benim gözümde 18bin.. ayrıca iyide arkadaşlar bazıları benzinde 90 kuruş yakarken lpg de nasıl 90 kuruş yakılıyo onuda anlamıs değilim.
cumartesi günü ankarada 95 mod. 5.2 ye baktım.. baktığım gibi geri geldim. ustaya götürmeye gerek bile kalmadı.. arasanın bazı plastik aksamları kırıktı. koltuklar yırtık.. içi en az 1 senedir temizlenmiyor.. plakası gğözükmese başka bi araç fotosu diyecektim. yakıtın 60 kuruş...
Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi
aracı garajdan çıkarmışlar .. km si çok düşükmüş. ayak üstü sohbet ettik işi vardı zaten detaya inemedim. 90 kuruş.. vay anasını .. siz demiştiniz değilmi mustafa bey memur cherokee ye binemez diye
arkadaşlar bu gün bir 4.0 düz 6 motor sahibi bir araç sahibi ile görüştüm.. yakıtın çankırı gibi bir yerde 3 tl den 80 90 kuruş yaktığını söyledi..
ya arkadaşlar biri 45kuruştan bahsediyo biri 70 biri 80 .. valla kafam karman çcorman oldu.. haa bu arada çankırıda lpg 3100 felan.21*3100=65100/100= 65 kuruşa tekabül eder.. ee 70 ler seksenler noldu.
yazdıklarınızdan oldukça heyecanlı sevinçli mutlu nederseniz deyin belli oluyor. aynısını 2006 mondeo almıştım.. bendede vardı o heyecan.. son iki üç aydır ise grand cherokee ile yatıp kalkıyorum. her videolarını izliyorum. youtubeden hepsini izledim diyebilirim. arkadaşlarım...
gökhan bey bende 5.2 düşünüyorum 97-98 mod.. burada çok yazı okudum. sizin gibi benim gibi bir sürü insan aynı şeyleri merak ediyor.. sitede bol bol yazı var.. ancak güncel değil.. aracınıza yaptıklarınızı daha teferruatlı yazarsanız hem güncel hem yeni bilgiler edinmiş oluruz...
yakın zamanda ne masraf ettiğinizi ne kadar harcadığınızı ve yakıt tüketiminizi de paylaşırsanız sevinirim tekrar hayırlı olsun.. pancarmotorcu nun dediği gibi bi bakım yapılıp sonra bakılması lazım ama bu bakımlar yapılsada o sesin gideceğini tahmin etmyorum zira aynısını bende...
Bende 96mod vectra vardi. Aldigimda hic bisiy yoktu. 1_2ay sonra calistirdiktan sonra r ye alirken aynisini yapmaya basladi. Hele rampa asgi bir yer park ettiysem sanki vites elimde kalacak gibi gum ediyordu. Araci stopetmeden once n ye alin el frenini cekin sonra p ye alin benbu...
2001 İLE 1998 model arası cherokee lerde motorun büyüklüğünün haricinde değişiklik varmı.. 2001 55 kuruş yakıyorsa 1998 65 hatta 70 yakması gayet doğal o zaman
Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum
hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. kendim almış gibi sevindim.. ah bir cherokee m olsa la la la lal a
Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum
hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. kendim almış gibi sevindim.. ah bir cherokee m olsa la la la lal a