Arama sonuçlarınız

1. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi bu gün bir arkadaşımın tavsiye ettiği aracı baktırdık.. ankaradan. daha önce telden konuştuk. ön şaft sökükmüş.otm. vites ikiye geçmiyo.. geldik bakalım.. yok ya kafaya koydum bir ker . yavaş yavaş bakıyoruz artıkın.. 21 litre karışık sanırım.

2. A

1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)

Ynt: 1997 Grand Cherokee 5.2 (lpg Tüketimi..?) abicim adam uzun yolda 35 ş.içinde 45 kuruş yakıyo diye yemin ediyo telefonda..
  3. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi çankırı küçük bir yer .. fazla ışık yok.. ayrıca daha öncede otomatik aracım olmuştu 2000 motor vectra.. antalyadan eniştemin 1.5 accentten ankaraya kadar klima açık olmasına rağmen 8 milyon az yakmıştı( eski paraya göre) .. şehir içi 50 kuruş bulunmaz nimet.. AYRICA...

4. A

2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum konuya off road gözüylede baksanız benim gibi sesi duruşu fiziği ilede değerlendirseniz beşiktaştaki derim..zira kaç gündür şu videoyu seyredilyorum.. http://www.youtube.com/watch?v=vtT0Cdpi5jA
  5. A

1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)

Ynt: 1997 Grand Cherokee 5.2 (lpg Tüketimi..?) aslan besleyen yemine katlanır lafınada iğreti olmaya başladım .. 2 aydır bu arabalara bakıyorum.. ne yani memuruz diye bu arabaya binemeyecekmiyiz..

6. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi evet başka değenler varmı

7. A

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: Grand Cherokee 5,2 V8 Yeni Alımı İle İlgili. başka ;)
  8. A

Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım?

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? yanlış biliyosam düzeltin : iki çceşit antifiriz var. mavi ve kırmızı.. motor soğutma suyunun derecesini ölçtürün . ona göre hangi renk kullanılmışsa üstüne ekleyin tekrar derecesini ölçün. soğutma sıvısı ve...
  9. A

Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? benim 1.3 hyundai aracımın fren balatalarını değiştirmiştim 4 5 ay önce . sanayiden ayrıldım eve gidiyordumki yol yapım ççcalışması olan yerde bir bozuk yol vardı .. ordan geçcerken sol önden tıkırtı şeklinde ses duydum. tekrar...

10. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi >:( ben konuyu yanlış biyere mi açtım arkadaşlar.. olabilir yani. daha yeni üyeyim.

11. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Valla daha öncede belirttiğim öncedsende aklimda olmasınarrağmen son iki aydır ruyama giriyor. Çok taktiğinibutcemi asacagini biliyorum. GGönlümün önüne gecemiyorum.s.içi 20 s.dişi 15 yaksaydi hic durmazdim
  12. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi eyvallah yasinblgc. ben aslında yanlış anlattım merakımı.. 94-95-96-97-98 mod. 5.2 veya 5.9 cherokee leri istemiştim. açıklamanız için teşekkürler.. napıyım abi bir sürü insanla konuştum telefonda .. ş.dışı 35 kuruş diyen var. kime inanacağımı şaşırdım. burdaki...

13. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Aslan bu ozaman harbinden
  14. A

Güncel Yakıt Tüketimi

arkadaşlar güncel yakıt tüketimlerimizi litre bazında değerlendirip yazabilirsek benim gibi yeni araç alacaklar içinde bilgilendirici olur.. Aslan Besleyen Yemine Katlanır.. evet de hiç mi aslan besleyemeyeceğiz.
  15. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar .. ankaralıyım. çankırıda ikamet ediyorum. uzun zamandır grand cherokee bakıyordum ama öylesine.. şu son 1 2 aydır rüyalarıma girer derecesinde hastası oldum.hergün işte evde video izleyip bu siteden bilgi topluyorum. amacım 96-98 mod...

16. A

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: Grand Cherokee 5,2 V8 Yeni Alımı İle İlgili. Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... bende sizleri yaklaşık bir birbuçuk aydır takip ediyordum.. daha öncede aklımda 96-98 model arası grand cherokee düşünüyordum .. sizleri takip ettiğim bu bir iki aylık süre zarfında biraz daha hastası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri