Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
camper içindeki ahşap karkas , iç yüzeykeki kemerlere vidalanmış aynı zamanda yapıştırılmış . ama yapıstırma için mastik kullanıldığını tahmin etmiyorum. daha güçlü bir malzeme olsa gerek. sanırım semih bey bu konuda bize fikir...
Yusuf kardeşim senin çalışman da burdaki biçok arkadaşa yeni fikirler verecek . merakla bekliyoruz...
Sayın impesa, güçlü malzeme konusundaki tercihiniz son derece mantıklı. Çünkü aracın silindir hacmi ve beygir gücü gözönüne alındığında extra malzemenin araca getireceği yük ihmal edilebilir düzeyde kalır zaten. eminim birçok...
Selam,
Aranıza yeni katıldım. Bir süredir forumdaki konuları okuyorum. Çok seviyeli paylaşımlar yapılıyor. Kendi camper ini yapmayı planlayan biri olarak forumdan çok şeyler öğreniyorum. Sayın impesa nın karavan1 ile birlikte...