Arama sonuçlarınız

1. mus72

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen bir örnek daha: http://www.ericboyce.pwp.blueyonder.co.uk/

2. mus72

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen camper içindeki ahşap karkas , iç yüzeykeki kemerlere vidalanmış aynı zamanda yapıştırılmış . ama yapıstırma için mastik kullanıldığını tahmin etmiyorum. daha güçlü bir malzeme olsa gerek. sanırım semih bey bu konuda bize fikir...
  3. mus72

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen Yusuf kardeşim senin çalışman da burdaki biçok arkadaşa yeni fikirler verecek . merakla bekliyoruz...

4. mus72

Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun

Ynt: Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun Allah rahmet etsin. mekanı cennet olsun. geride kalanlara Allah sabır versin.
  5. mus72

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen Sayın impesa, güçlü malzeme konusundaki tercihiniz son derece mantıklı. Çünkü aracın silindir hacmi ve beygir gücü gözönüne alındığında extra malzemenin araca getireceği yük ihmal edilebilir düzeyde kalır zaten. eminim birçok...

6. mus72

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen Sayın karavan1 ve impesa , merakla aşamaları izleyebileceğimiz fotolarızı bekliyoruz. kolay gelsin...

7. mus72

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen Selam, Aranıza yeni katıldım. Bir süredir forumdaki konuları okuyorum. Çok seviyeli paylaşımlar yapılıyor. Kendi camper ini yapmayı planlayan biri olarak forumdan çok şeyler öğreniyorum. Sayın impesa nın karavan1 ile birlikte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri