Arama sonuçlarınız

1. yazargezeryolçizer

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın ;D ;D ;D Rahat duramaz ;D ;D ;D illaki bir zaman takacaktır ;D ;D ;D

2. yazargezeryolçizer

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) Yavuz eline sağlık ,bu güzel günü tekrar yaşadık.
  3. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yapma ya bu saatte ,zaten kampta 2 kilo falan almışımdır. ;D ;D ;D Pigmeyi yakaladın yakaladın ,yoksa ,tek arabaya karar verirsem TYT olacak ,izinden bile gelemezsin ;D ;D ;D

4. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar daha önceden zaten karpuzu eline almış olursun ;D ;D ;D hangi motorla kapadın senin motorun aynısı benim ufaklığın akülü arabasında var o da 70 yapıyor ;D ;D ;D biz kapama terimini 180 sonrası için konuşuyoruz ,70 yapınca sevinmiyoruz ;D ;D ;D
  5. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuzu görenlerin tepkisi , Annaaaaa lastiğe araba takmışlar ;D ;D ;D Bu arada Defender ilk defa uzun yol yaptı tebrikler ;D ;D ;D

6. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yakalarsan ezersin ;D ;D ;D

7. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok ya arkada onuru bekliyordum ,tüymüş çoktan ;D ;D ;D
  8. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D araç standart pajero alınan fiyat 29.000 TL lastik 70,000 gitmiş marschal ,AT 40,000 gitmişim ,açtığı hasar kasnak kırması 350 ytl. Diğerleri ;D ;D ;D ;D ;D yap yap yap dipsiz kuyu uğraş dur ;D ;D ;D
  9. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar batsaydın 3 sene konuşurduk ;D

10. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çok zor ;D TYT ya bindim bir kaç sefer ;D Haklısın ;D Bu arada diğer sayfada belden aşşa vurup kaçmak yok ;D ne kadar LR varsa kaçak güreşti zaten ,bir Mustafa abi hakkını verdi onun da videosu bende zaten ;D

11. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gelde LR camiasına anlat ;D ;D ;D
  12. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Desene hapı yuttuk ;D Yunus baya kötü bir iniş yaptın ,tekrar çok geçmiş olsun .

13. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Amma yazmışsınız yahu ,oku oku bitmedi. ;D ;D bak yine sessiz sedasız duruyordum. ;D o pigme tamamen standart ,öle 2-4 yüksltme falan yok , ;D ;D altınıda sağlamca 2 kere çaktı ;D ;D ;D
  14. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar .
  15. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dur daha 50 liralık kapı saçını söylemedik ;D ;D ;D

16. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bana VX80 nin yakıtları lazım ;D ;D ;D
  17. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkese günaydın ;D Yine güzel eğlendik ;D ama yorulmuşum biraz biraz da güneş çarpmış ;D
  18. yazargezeryolçizer

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) Organizasyonun planlamasında emeği geçen,ve sorunsuz bitirilmesini sağlayan , Ufuk,Cihan,Onur ve Nejla Hanıma, ta Antalayadan malzemelerle gelen Faruk Abiye,canla başla her işin ucundan tutan...

19. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben de kaçtım herkese iyi geceler.
  20. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Her eve lazım ;D Dede çaydanlığı ayrı tutuyorum . ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri