Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)
cihat zincir falan takmadık ama senin kasa biraz uzun olduğu için belki bazı virajlarda biraz kayabilirsin ama yine de keyifli bir bir çıkış yaşayacağından eminim Ama yukardaki manzara herşeye değer sakın çıkamayacağını kafaya takıp kararından vazgeçme emin ol...
cihat merhaba yukarı çıkarken ve aşağı inerken hiç zorlanmadık gerçi bu yollar niva için çıtır :D tahminim zorlanmadan çok keyifli bir çıkış olur
ve sonnn, arkadaşlar yaklaşık 600 resimden bu kadar yayınlayabiliyorum resimlerin her biri o kadar güzel ki ayırt etmek bile zor geldi, beğeniceğinizi umarım,
Ynt: yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak
Bekir bey nivanız hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldiniz. Siz nivayı arazide görmeden sakın yorum yapmayın İnanın balığa gittiğinizde bir göl kenarında yağmur başladığında yağmur dolayısıyla çamurdan çıkamam korkusuyla bir...
Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)
Mehmet abi ben zaten size niva ile selam vermedim. Reno clio ile camı açıp selam verdim. Niva evdeydi bacanağın arabayla geldik. Hatta yan tarafınızda biz de mangal yaptık: Hanımla yanınıza uğramayı çok düşündük ama sizin orda devamlı bir...
Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)
arkadaşlar mümkünse sülüklü göle sadece kar yağdığında gidin çünkü orada birileri varsa bile sadece doğaseverlerdir: Yazın tüm piknikçiler orda tabii ayrılmaz ikili çöpler de