Arama sonuçlarınız

1. K

Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler

Ynt: Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler Takip.

2. K

Öneri Bekliyorum Lütfen.

Arkadaşlar merhaba. Geocaching etkinlikleri için gps almayı düşünüyordum. Fakat bir telefona da ihtiyacım var. Bir gps mi almalıyım yoksa smart destekli bir telefon mu almalıyım sizce? Şuan en kötü gps 450tl ye geliyor. Daha ucuzunu bulamadım. Ebaydanda güvenemedim gps için.
  3. K

İlgili Yöneticiler Ve Kurucular Buyrun Lütfen.

Öncelikle merhaba. Bu define avı etkinliğini gerçekten çok beğendim. İş ve okul sebebiyle siteyi her zaman takip edemiyorum. ama bana akekum@gmail.com dan maille tanışma buluşma görüşme gibi toplantılarınızı mail atabilirseniz katılmaya çalışırım. Geçen dicem olmicak 2009 yılında...

4. K

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Çok güzel bir çalışma olmuş bence. Boş bir zaman diliminde bende deneyeceğim :D
  5. K

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Ben bazen 2 kişi bazen de yalnız gidicem. Husky Bird düşünüyordum. Ama senin seçtiğin çadır daha mantıklı geldi bana da. Demlik olmazsa olmaz :D Çadır hakkında yorumlarına ihtiyacım var. Çadırı alınca beni unutma :D

6. K

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Çadır ve çanta marka olarak çok iyi seçimin bence. Husky güvenilirdir. Model olarak bütçene ve rahatına göre seçim yaparsın. Kamp ocağından 1 tane de ben sipariş ettim hemen :D Pişirme seti tabi ihtiyaca göre değişir. Benim ihtiyacımı mesela 1 su ısıtma kabı 1 de yemek...

7. K

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? NOT: sadece patara plajının ana girişi ücretlidir. karaçay yada kum tepesi gişe vb yoktur. Karaçay - Kınıktan gidilen eşen çayıyla patara denizinin birleştiği yer Kum Tepesi - bütün patara plajı ayağının altında. ama...
  8. K

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Hemen geldim bende. İstanbulluyum ama artık kaşta yaşıyorum. Kaşta ücretsiz kamp yapabilirsiniz. Her yerde yapabilirsiniz. Örneğin akçagerme plajının yan tarafında halk plajı var. Oraya kurabilirsiniz. Halk plajının...
  9. K

Kamp Rotam İçin Yardım.

Ynt: Kamp Rotam İçin Yardım. Sizin bloğunuzdan güzel bilgiler edinmiştim. Tekrar teşekkür ederim :) Fethiyede kelebekler vadisini görün dediler. Katrancı koyu da güzelmiş. En çok Bafa gölü ve köyceğizi istiyorum ben. Ama bakalım araştırmaya devam :)

10. K

Kamp Rotam İçin Yardım.

Arkadaşlar kendime bir kamp rotası çizdim. Gideceğim yerlere gitmiş arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Önce doğu karadeniz istiyordum. Sonra kararımı değiştirdim. Kamp günü istanbuldan otobüse bineceğim. Bursada arkadaşımla buluşup birlikte izmire geçeceğiz. İzmirden karaburuna...

11. K

2. El Kampçılık Malzemeleri Arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. 2. el kampçılık malzemeleri arıyorum. 2 adet 50 litreden fazla çanta, 1 adet 3-4 kişilik yazın kullanacağım çadır, kamp için ocak, kamp mutfağı malzemeleri, 2 kişilik şişme yatak, kamp için kürek,kazma,balta vs. , kamp çakısı , kamp için ilk yardım seti. Elinde kamp...
  12. K

Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013 Antalya kaşta kaş campingi tavsiye ederim. kaşı görmediyseniz mutlaka gitmelisiniz. mangal olayını bilmiyorum ama arayıp sorabilirsiniz. :)

13. K

Antalyada Kamp Alanları Listesi

Ynt: Antalyada Kamp Alanları Listesi Biraz geç olucak ama diğer açtığın konuyada yazdım. Kaş ta Kaş campingi tavsiye ederim. Merkeze yakın. Denize 0. olymposa genelde karavanla geliyorlar ama çadırda kurulabilir. alan olarakta yer olarakta kaş camping i tavsiye ederim.
  14. K

Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı?

Ynt: Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı? Kamp alanı bilmiyorum günü birlik gitmiştim karaburuna. Kesinlikle tavsiye ederim. oranın şaraplarından kesin için. Bu kadar tatlı şarap olamaz. Testi şeklinde cam şişelerde satılıyordu. Bulabilirseniz tavsiye ederim. Şarap çok sevmem ama o şarabı...
  15. K

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp Kaşa gitmediyseniz kaşı tavsiye ederim. Fethiye artık çok kalabalık. Kafa dinlemek için kaş ;)

16. K

Dalış Ve Sinüzit ???

Arkadaşlar merhaba. Bu konuda çok şey duyuyorum. Belki bilen vardır diye buraya yazayım dedim. Dalışın sinüziti patlattığını duymuştum. yurtta kalıyorum. Oda arkadaşım su altı okuyor. Oda aynı şeyi söylerdi hep. Bende de sinüzit var. Geçen doktora gittim. Randevu alamadığım için özele gitmek...
  17. K

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım. - Su Geçirmez ve Nefes Alabilir Weathertite ™ Membran ( Bu özellik grotex olmuyomu? bilmiyorumda tam. dediğim ayakkabıda bu özellik varmış. önerdiğin ayakkabılar çok güzel ama yazın sıkıntı yaratır mı ? yazın yürüyüşler yapıyorum. ve bir kampa katılıcam eylülde...
  18. K

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım. bu ayakkabıyı sipariş ettim. ama boşuna mı etmişim sizce işimi görür mü ? bi bilenden yorum alayım olmazsa iptal ettiricem. yaz kış yürüyüşte şehirde ve kanyonda kullanıcam. yıpranma ömrü nedir bu markanın ...

19. K

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım. Baktım oraya ayakkabılar güzel ama özelliklerini bilmediğim için hiç şey yapamadım. Bana da olmaz benim ayak 45 :D Teşekkür ederim :) r
  20. K

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Öncelikle merhaba. Forumda yeniyim. Ayakkabı konusunda da yeniyim açıkçası. Dün mağazada Columbia marka bir ayakkabı baktım. 460 tl. pahalı geldi. ama alıcaktım. çünkü harika özellikler sıraladılar. sonra bi internetten araştırayım dedim. ayakkabı konusunda Türkiye den iyi yorum pek yok. adam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri