Arama sonuçlarınız

1. F

Alınık 205/ 70/15

Ynt: Alınık 205/ 70/15 merhaba lastikler at dir.

2. F

Alınık 235/75/15 lastik

Ynt: Alınık 235/75/15 lastik merhaba hankook 195 80 15 at işinişi görürmü, dört adet 200 tl
  3. F

Alınık 205/ 70/15

Ynt: Alınık 205/ 70/15 merhaba; hankook 195 80 15 işinize yarar mı?

4. F

Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara resimdekiler sanırım ön kilitler, arka kilitlerinde fotolarını ekleyebilirmisiniz.
  5. F

Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara merhaba, bu kilitler vitara 1.6 5k jlx e olurmu acaba*

6. F

Orjinal 2001 Vitara JLX 5K'nın Arka Difransiyel Dişlisi

merhaba arkadaşlar, ben aracımın arka difransiyelini kilitli bir difransiyelle değiştirmeyi düşünüyorum. çıkma difransiyel tabi. çünkü burada (hatay) difransiyel kilidi takmayı bilen bir tamirci yok.bende sorun olmamaması için çıkma kilitli bir arka difransiyel alıp takmayı düşünüyorum. ama...

7. F

vitaram rolantide çalışırken uğultu yapıyor.

Ynt: vitaram rolantide çalışırken uğultu yapıyor. ben triger bilyayı ve klima bilyayı değiştirdim.sıra diğerlerine geldi sanırım teker teker yenilicez sanırım bilyaları.
  8. F

vitaram rolantide çalışırken uğultu yapıyor.

merhaba, benim aracım çalıştığında ısındıktan sonra rolantide iken bir uğultu şeklinde ses geliyor, rolanti az yüseldiğinde ise kesiliyor.tamirci tavsiyesiyle triger kayışını ve bilyasını değiştirtim olmadı.tamirci klima motorunun bilyasındandır dedi, onuda değiştirdim ses yine gitmedi. enson...
  9. F

Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon

Ynt: Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon merhaba: bu tampon vitaraya olurmu acaba?

10. F

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu merhaba , şenol bey elinize sağlık güzel olmuş. aynı şekilde yükseltmeyi bende yapmak istiyorurum.kullandığınız malzemelerden temin edebilirmiyim. özellikle getleri. teşekkürler.

11. F

dif.kilidini nerede taktırabilirim.?

merhaba kilis,adana, hatay, gaziantep bölgesindeyim. vitaramın arka difransiyeline kilit taktırmak istiyorum. bildiğiniz iyi bir usta varmı bu konuda tecrübeli..
  12. F

Vitara 1.6 JLX 5K İçin Yükseltme Kiti

Ynt: Vitara 1.6 JLX 5K İçin Yükseltme Kiti ben becce yapımı bir kit düşünüyorum.

13. F

Ynt: Vitara 1.6 JLX 5K İçin Yükseltme Kiti kimse de yükseltme kiti yok sanırım. yada herkes kitinden memnun..
  14. F

Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir.

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir. hakan bey elinize sağlık, birde şu ön aks bilyalarının değişimini anlatsanız. zira benim bu ara ona ihtiyacım olacak. ön aks bilyasının ölçülerini verebilirmisiniz acaba. bilya araştırmam gerekecek sanırım.. teşekkürler.
  15. F

tekerlek flanşı cj serisi ve cherokee için

Ynt: tekerlek flanşı cj serisi ve cherokee için merhaba suzuki vitaralar için olanı varmı acaba, fiyatı nedir?

16. F

vitara 1.6 5k ön aks bilyası nasıl bulurum?

benim aracın ön aks bilyalarından ses geliyor değiştirmem gerekli, acaba söktürdüğümde aynı bilyayı bulabilirmiyim. veya benzer uyumlu, piyasadan bulabileceğim bir bilya varmıdır. teşekkürler..
  17. F

Acil Satılık 2001 Discovery II

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II Araç gerçekten çok temiz görünüyor, güzel bakmışsınız araca.. yalnız fiyatı göremedim ben. teşekkürler.
  18. F

Satılık 2001 LPG li, 1.6 JLX Vitara 200.000 km`de manuel

Ynt: Satılık 2001 LPG li, 1.6 JLX Vitara 200.000 km`de manuel iyi satışlar, yükseltme kitini ayrı satmayı düşünürsen talib olabilirim. Bu şekilde aracın satış rakamınıda aşağı çekebilirsin.

19. F

Temiz çıkma yükseltme kiti arıyorum.Elinde olan veya sökmeyi düşünen arkadaşlar varsa görüşelim.
  20. F

Jeep Lastik ve Jantları (Satılık)

Ynt: Jeep Lastik ve Jantları (Satılık) merhaba, bu 15" jantlar vitaraya uyarmı acaba.ve fiyatı nedir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri