Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler sayın forum üyeleri.
Aklımda VW VOLT LT 35 alıp motokaravan çevirmek var. Fakat aklıma takılan bir şey var. İçine karavan ekipmanlarınin montajı sonrası binecegi yük, bu araçların arka suspansiyonlari için aşırı kalır mı. Süspansiyon sistemi bu yükü kaldırır mı acaba? Cevaplar için...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-satilik-ozel-tasarim-kamp-araci-43873591/detay
İyi akşamlar, bu araç için değerli görüşlerinizi almak isterim. Teşekkürler.
Bende de Yüksek tavan T4 takıntısı var, sizin gibi forum sakinlerinin önereceği bir araç için beklentilerimi iletiyorum. Sizin için en hayırlısı olur inşallah.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Şu an otomobil sahibiyim, en kısa sürede ekonomik durumuma uygun motokaravan sahibi olmak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı benden esirgemeyeceğinizşi umut ediyorum.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Tanışma mesajı yazdım ama genel tanışma konu başlığına yazmışım. Aslen ilgi alanım motokaravan buraya tekrar yazmamda yarar olduğunu düşündüm. İzmir'den Seçkin tüm forum sakinlerine selamlarımı iletiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-volkswagen-transporter-motokaravan-41752361/detay/
Araç hakikaten güzel beni de cezbetti ancak tavanda lekeler var gibi geldi bana, sanki su almış...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam tüm form sakinleri, İzmir'den Seçkin. Ütopik zevk desem sizlere haksızlık etmiş olacağım. Gerçek zevk desem, bu ülke kültürü ve realite arasına sıkışmış, ancak gönlü hep motokaravan için atan arkadaşınızdan kucak dolusu selamlar.