Arama sonuçlarınız

1. tatanga

Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009

Ynt: Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009 serkan bey o kadar kişiye yettimi onu merak ettim.bu işinde bi uzmanı vardı herhalde anladığım kadarıyla...bizde karla soğucakta karşılaştık soğucakta kartepeye geçmek istedik ama nafile geri döndük asıl kabus ordan sonra başladı sabah 10.30 da...

2. tatanga

Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009) serkan bey hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz tebrikler bugün çıktım oraya şimdiki hali bir başka yok böyle bir adrenalin selamlar
  3. tatanga

İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) yunus pazar günü erçova da gözlerimiz sizleri aradı sizin nerde olduğunuz çıktı. meriç abiyede çok selam..fotolar ve yerler harika geçen seneki gezi geldi aklıma gerçekten güzel bir geziydi.uyandırayım...

4. tatanga

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) herşey çok güzel tebrikler...
  5. tatanga

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) herşey mükemmeldi tam anlamıyla kusursuz geçti daha çok foto ve video göndermek isterdim fakat yarışmacı olmamın heyecanı ve makineyi teslim ettiğim kişinin taraftarım olduğunu unutarak sadece benim görüntülerim var...

6. tatanga

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

7. tatanga

8. tatanga

9. tatanga

10. tatanga

11. tatanga

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009) 1. almirsen cj5 izmit 2. SAMSUN OFFROAD KULÜBÜ ( Başkan Ömer Sezgin,Genel Sekreter Sinan Yeğin,Elhun Ebil,Ercan Kaplan,Mehmet Aygün,Atilla Verim,Azmi Timur Gencali,Ahmet Aslan ) 3. sinan54 (sinan aycan ) 4...
  12. tatanga

Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009)

Ynt: Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009) bravo takdire şayan harika bir yardımlaşma gerçekten tebrikler ayrıca can kaybı olmamasıda ayrıca sevindirici

13. tatanga

Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği valla 29 mart pazar günü denedim ama soğucak çıkış 12 nisan da nasıl olur bilmem ama zor gibi görünüyor bakalım ne olacak biz ancak 900mt ye kadar çıkabildik gerçi denediğimiz yer biraz uçuk bir yerdi ama normal yoluda sanırım öyledir görüşmek...
  14. tatanga

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol aracınız gerçekten güzel olmuş bende bir patrol kullanıcısı olarak hayranlıkla izliyorum yalnız merak ettiğim difransiyel tipiniz nedir splıne sayısını biliyormusunuz eğer benimkiyle aynıysa arb kilit var demektir zannediyorum kıbrıs tansınız bodylift uygulamasında makaslar...
  15. tatanga

Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği 12 nisan yarışlar güzel olur ama ben kaçırdım herhalde yarışlar nerede olacak yine serdivan da mı

16. tatanga

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Ad - Soyad: serhat yıldırım Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 sakarya Memleket: sakarya Semt: Adapazarı Merkez İlgi Alanı:off road,kayak.dalış ve tabiki SAKARYASPOR Not:sizi hiç yalnız bırakırmıyız sevgili hemşehrilerim daha gelenler olcak
  17. tatanga

Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009) emeğinize sağlık güzel gezi olmuş
  18. tatanga

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) insan birşeyi çok istediğinde olmazmış gerçekten yerinde ve doğru bir söz.bu aktiviteyi çok istemiştim ama nasip değilmiş.. şu anda aldığım bir telefon üzerine cumartesi akşamı istanbul da yakınımın düğünü olduğunu öğrendim hatta...

19. tatanga

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) sedat bey gerçekten büyük uğraş verdiğiniz belli teşekkür ederiz..ayrıca belli bir program yapabildinizmi arazi aracımlamı gelmeliyim off road şansımız varmı birde cumartesi günü gelecek arkadaşlar için kayak takımı sıkıntısı çekme...
  20. tatanga

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Otel Konaklama 01-Uğur Kalaycı+1(Cuma - Cumartesi) - 2 kişilik oda - İstanbul 02-Nilsun, Funda, Seval, Pınar +1(Cuma - Cumartesi) - 5 kişilik oda - İstanbul 03-Tanju Eskiköy+1(Cumartesi) - 2 kişilik oda - İstanbul 04-Mustafa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri