Arama sonuçlarınız

1. tatanga

Nissan Patrol'ü Vitara ile Takaslamak İstiyorum

aracım 82 model sd 33 3300 dizel motorlu 4 ileri şanzımanlı aracın alt kaportasını komple yaptırdım 2 kat pestil ve çok iyi izole oldu benim gözümde birtek dış kaportası kaldı o da isteğe bağlı motoru gerçekten iyi durumda hidrolik direksiyonlu ve su geçişlerinde dizel olmasından mütevellit...

2. tatanga

13.10.2008 Hürriyet Gazetesi "Yasaklayın" başlıklı haber

Ynt: 13.10.2008 Hürriyet Gazetesi "Yasaklayın" başlıklı haber bazen turistlere çok müsammaha gösteriliyor diye düşünmüyor değilim sanki parasını veririz ülkenizin içine ederiz edasındalar fakat yinede katılıyorum yasaklamayla hiçbiryere varılmaz
  3. tatanga

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

arkadaşlar sizden yardım diliyorum. yamaç paraşütü yapmak isteyen biri olarak adapazarında ikamet etmekteyim bu işe nasıl başlayabilirim çeşitli kursları varmı bulunduğum ile yakınmı araç ve gereçlerini temin etmek kolaymı pahallımı bunun için bir belgeye ihtiyaç varmı kursu varsa ne kadar...

4. tatanga

Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)

Ynt: Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008) çok güzel olmuş ellerinize sağlık istanbul da böyle yerlerin kalabilmesi çok sevindirici boşuna dememişler taşı toprağı altın diye........
  5. tatanga

Arazi Aracında Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

uğur abi doğru söylüyosunda 2.0 için suzukı cilerden öğrendiğim kadarıyla sorunlu diyorlar

6. tatanga

yüreğime su serptiniz nadir abi peki sizce suzuki 1.6 wagon otomatik şanzıman uygunmu ne dersiniz veya başka ne olabilir

7. tatanga

yaa şimdi dostlar şöyle bir sıkıntım var arazi aracından başka araba kullanamıyorum aracım nissan patrol 82 model motor kokpitin içinde çalışıyor canım karım böyle giderse beni boşayacak arayı bulmak istiyorum şimdi şöyle düşünün benim için bir arazi aracı aşağı yukarı ağır olarak bile...
  8. tatanga

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? kornası grip olmuş gibiydi ayarla düzelttim silecek suyu gelmiyordu onu düzelttim sileceğin otomatik çalışması 3 saniyede bir çalışıyordu yaklaşık 3 defa sonra 5 dakika bekliyor ve yine 3 defa bu şekildeydi biraz zor oldu ama becerdik...
  9. tatanga

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... çıkış

10. tatanga

Menekşe Kısmet Değilmiş Biz de Soğucak'a Çıktık ( 30 Mart 2008)

aslında bizde arkadaşlarla goegle dan gördüğümüz kadarıyla bu yollardan herhangi birinden gitmeyi düşünüyorduk çizmiş olduğunuz yolla bize çok yardımcı oldunuz teşekkürler selamlar

11. tatanga

Menekşe Kısmet Değilmiş Biz de Soğucak'a Çıktık ( 30 Mart 2008)

doğan 54 paylaşım için teşekkürler mahmudiye çıkışı bu köprüyü geçtikten hemen sonra sola dere yatağını takip eden yolmu birde fotolar varsa görmek isteriz tanışmak dileğiyle .......
  12. tatanga

Hummer Tüm Modelleriyle

Ynt: Hummer Tüm Modelleriyle Geçenlerde bostancı oto sanayisinde sarı bir hummer gördüm dediğiniz gibi sosyetik değil aksine çamur içerisindeydi demekki bu şekilde kullananda varmış dedim

13. tatanga

Kaz Dağı İçin Bir Umut

kaz dağlarında altın aramasıyla ilgili karar danıştay tarafından bozuldu arama izninde usulsüzlük olduğu tespit edildi YAŞASIN DANIŞTAY...........
  14. tatanga

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bir sakaryasporlu olarak fenerbahçe yi ve tüm fenerbahçe lileri tebrik ederim artık en az final diyorum
  15. tatanga

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? dicovery nin yakıt durumu nasıl orjinal haliylemi yoksa tüplemi kullanıyorsunuz dizel olanı varmı

16. tatanga

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? benim kendime göre kıstaslarım var aracım dizel olmalı ve 6 silindir olmalı ki bu bana güç veriyor ikinci bir aracım olmadığından kesinlikle şehir içi ve uzun yol yapabilmeliyim arazide konum seçmeden heryere girebilmeliyim hidrolik direksiyonu...
  17. tatanga

Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008)

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) emeğinize sağlık nefis olmuş....bir örnek kamuflaj harika duruyor..heleki ufaklıklara bile düşünmeniz çok güzel görüntü vermiş bu arada onlara daha çok yakışmış..şaka bi yana herşey çok güzel bursalı abilerimizi kardeşlerimizi adapazarımızada...
  18. tatanga

Şile Yolunda Keşif Gezileri (30 Mart 2008)

Ynt: Şile Yolunda Keşif Gezileri (30 Mart 2008) elinize dilinize sağlık nefis olmuş

19. tatanga

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı erhan bey e katılıyorum karmaşık bir konu fakat balıkçı tezgahından almaktansa zıpkınla vuruyorum onları bir düşman gibi değil sevgilim gibi seviyorum bu aramızda kalsın iç işleri duymasın sevgiler
  20. tatanga

Sabit Nokta Teçhizatı / Vinç Çapası

Ynt: Sabit Nokta Teçhizatı / Vinç Çapası yaa oğlum bunu hangi arada yaptın pes yani

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri