Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım 82 model sd 33 3300 dizel motorlu 4 ileri şanzımanlı aracın alt kaportasını komple yaptırdım 2 kat pestil ve çok iyi izole oldu benim gözümde birtek dış kaportası kaldı o da isteğe bağlı motoru gerçekten iyi durumda hidrolik direksiyonlu ve su geçişlerinde dizel olmasından mütevellit...
Ynt: 13.10.2008 Hürriyet Gazetesi "Yasaklayın" başlıklı haber
bazen turistlere çok müsammaha gösteriliyor diye düşünmüyor değilim sanki parasını veririz ülkenizin içine ederiz edasındalar fakat yinede katılıyorum yasaklamayla hiçbiryere varılmaz
arkadaşlar sizden yardım diliyorum. yamaç paraşütü yapmak isteyen biri olarak adapazarında ikamet etmekteyim bu işe nasıl başlayabilirim çeşitli kursları varmı bulunduğum ile yakınmı araç ve gereçlerini temin etmek kolaymı pahallımı bunun için bir belgeye ihtiyaç varmı kursu varsa ne kadar...
Ynt: Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)
çok güzel olmuş ellerinize sağlık istanbul da böyle yerlerin kalabilmesi çok sevindirici boşuna dememişler taşı toprağı altın diye........
yaa şimdi dostlar şöyle bir sıkıntım var
arazi aracından başka araba kullanamıyorum aracım nissan patrol 82 model motor kokpitin içinde çalışıyor canım karım böyle giderse beni boşayacak arayı bulmak istiyorum şimdi şöyle düşünün benim için bir arazi aracı aşağı yukarı ağır olarak bile...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
kornası grip olmuş gibiydi ayarla düzelttim silecek suyu gelmiyordu onu düzelttim sileceğin otomatik
çalışması 3 saniyede bir çalışıyordu yaklaşık 3 defa sonra 5 dakika bekliyor ve yine 3 defa bu şekildeydi
biraz zor oldu ama becerdik...
aslında bizde arkadaşlarla goegle dan gördüğümüz kadarıyla bu yollardan herhangi birinden gitmeyi düşünüyorduk çizmiş olduğunuz yolla bize çok yardımcı oldunuz teşekkürler selamlar
doğan 54 paylaşım için teşekkürler mahmudiye çıkışı bu köprüyü geçtikten hemen sonra sola dere yatağını takip eden yolmu birde fotolar varsa görmek isteriz tanışmak dileğiyle .......
Ynt: Hummer Tüm Modelleriyle
Geçenlerde bostancı oto sanayisinde sarı bir hummer gördüm dediğiniz gibi sosyetik değil aksine çamur içerisindeydi demekki bu şekilde kullananda varmış dedim
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?
benim kendime göre kıstaslarım var aracım dizel olmalı ve 6 silindir olmalı ki bu bana güç veriyor ikinci bir aracım olmadığından kesinlikle şehir içi ve uzun yol yapabilmeliyim arazide konum seçmeden heryere girebilmeliyim hidrolik direksiyonu...
Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008)
emeğinize sağlık nefis olmuş....bir örnek kamuflaj harika duruyor..heleki ufaklıklara bile düşünmeniz çok güzel görüntü vermiş bu arada onlara daha çok yakışmış..şaka bi yana herşey çok güzel bursalı abilerimizi kardeşlerimizi adapazarımızada...
Ynt: Zıpkınla Balık Avı
erhan bey e katılıyorum karmaşık bir konu fakat balıkçı tezgahından almaktansa zıpkınla vuruyorum onları bir düşman gibi değil sevgilim gibi seviyorum bu aramızda kalsın iç işleri duymasın sevgiler