Arama sonuçlarınız

1. smtp

Defender Benzinde Çalışmıyor

1993 model benzinli lpg li defenderim benzinde çalışmıyor. Karbüratöre gelen benzin hortumun ve benzin flitresini açıp depodan benzin gelip gelmediğine baktım hiç benzin gelmiyor. Pompa olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda tavsiyesi olan varsa yazabilir. Saygılar

2. smtp

Defender LPG Kazanını Aracın Neresine Monte Ettirelim ????

Üstadlarım Aracıma Lpg taktıracağım fakat arabanın arka bagaj ve katlanır koltukların fonksiyonunu bozmadan Lpg kazanını nereye montaj yaptırabilirim. Tecrübe eden ve fikri olanın yorumlarını merakla bekliyorum. Saygılar Ankaradan.
  3. smtp

ACİL YARDIM !!! Muayeneden geçemiyorum. 1993 Defender

Yeni aldığım çekme belgeli Defenderimi muayeneye götürdüm ama koltuk sayısı problemi çıktı. 6 gözüküyor Tüvturk 5 olmalı ben öyle kabul ederim diyor araçta 11 koltuk var, Otokar dan istediğim uygunluk belgesinde 10+1 kişi kapasite yazıyor. Tüvturk 10+1 minübüs statüsüne giriyor diyor Ulaştırma...

4. smtp

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Merhaba, dün bi defender sahibi oldum. Ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim, nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Defender 1993 model özel harekat çıkması Antep de görev yapmış. Motor şanzuman defransiyel kaporta güzel. Yürüründe sorun yok. 12500 e aldım. 110 Benzin motor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri