Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 adet ön kol
2 adet orjinal ön helezon
4 ader monroe sensotrac amortisör
tüm parçalar çok iyi durumdadır.
takım halinde satışiı düşünülmektedir.
fiyat 450 tl
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
Yahu yapmayalım şimdi Avrupa vergi sistemi de nerden çıktı, bu mudur? şuanki vergi sisteminin beyaz tarafı , ne ABD nede Avrupa vergi sistemlerinde olupda bizde olmayan şey oranlar değil, VERGİ ADALETİ. Konuyu ben açtım en azından birazcık hakkım vardır...
konu zaten siyasi içerikli ister istemez siyasi oluyor zaten, bırakın herkez adabı maaşeretine uygun eleştirsin .
tarihsel olarak varil fiyatları ve litre fiyatlarına bir bakın .
2000 yılından bu yana varil fiyatları 5 kat artmış litre fiyatları 10 kat........, alınan vergiler le bldyelere kaynak ayrılmıyormu sosyal yardım adındaa ve o yardımlar fakir fukaraya diye...
Şimdi bişi diycem ama ne olur yanlış anlaşılmasın . Hani şu soru her seferinde soruluyor ''hangi patiye oy vereceğiz'' neden ? çünki şuan ki parlamenter sistem aklı selim insanlara bu soruyu sorduruyor. biz ne yaparsak yapalım yarın hükümeti oluşturacak...
Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!...
Foremost arkadaşım evet parçafiyatları doğru ben hatta 3-5 daha ucuza buldum ancak listeyi topladığında sırf parçalar , viraj kolları şanzuman dişlisi ,dif rotu felan filan dahil 1600 tl yi buldu. rektefiyeciye 600, tamirciye 850 işçilk ıvır zıvır...
Yahu.., sn başbakan dış ziyaretlerinde iken birileri ''sizin ülkenizde benzin kaç para'' diye sorsa ne cevap verir ve nasıl verir çok merak ediyorum. insanın birazcık utanması olur . UTANIN eyy dünyanın en pahalı benzinini bu millete sattığınız için ne...
Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!...
Arkadaşlar konuya çok sonra dahil oldum. uzun süredir bişeyler yazılmadığınıda gördüm. bence bu konu devam etmeli.
Öncelikli olarak buraya 2 ay önce yaşadığım olayları ve aldığım kararı sizlerle paylaşmak istiyorum.
93 model 2.5 defender ımın...
Arkadaşlar. uzun süredi kafama takılan konular için bugün uygulamaya geçtim.
1. aracım cok geç ısınıyor ısınsa bile 70-75 C yi geçmiyordu
2. geç ısındığı için ve seyir sısı düşük olduğu için lpg sarfiyatı fazla olabilir miydi? regülatör yani beyin ısınmaığı için lpg yeteri kadar hacim...
Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici
bende de 100 kwlık vardı 140 la değiştirdim. 100 lükte vanayı açacağıma 140 lıkta kısıyorum. ayrıca önceden yığılma oluyordu şimdi daha seri.
70 lik termostatn beyne sıcak su göndermesi olayı bana pek mantıklı gelmedi . soğukken bile sürekli...
Bu arada Bir konu üzerinde daha takipteyim,
motor pervanesinin iptali.
bizim araçlarda termik olmadığı için pervane sürekli dönüyor. soğuk havalarda geç ısınıyor ve motor extradan ısı olmadığı durumlarda daqhi pervaneye güç harcıyor.kaldı ki...
bakın 2.5 benzinli defenderiniz varsa benim var:) artık kavga etmiyoruz onunla çünki bana dediği şu ; ''Adım hıdır elimden gelen budur'' onun için mümkün mertebe motorun sağlıklı çalışası için gerekenleri yaparak en iyi verimi alma yoluna...
montaj aslında çok basit . gelen pakette nasıl takılacağı belirtilmiş. resimleri göndermek isterdim ama distiributoru suya karşı izole ettim ve kapattım . dikkat dilecek en önemli konu platin ve meksefeyi çıkardıktan sonra , platin...