Arama sonuçlarınız

1. johnplayer

defender ön tampon

Ynt: defender ön tampon mail adresinizi verirseniz yollarım.tşk fiyat 100 en son kargo size aittir.

2. johnplayer

Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması

Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması teşekkür ettim ama merak ettiğim şey , mevcut sisteme uygulanan 100tl lik yurtdışından gelen nedir ?
  3. johnplayer

Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması teşekkürler. arkadaşlar bu uygulamayı yapan veya daha önceden araştırmış kimse yok mu?

4. johnplayer

Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması yorumlarınızı bekliyorum.
  5. johnplayer

Selam arkadaşlar; 2.5 benzinli 110 a elektronik ateşleme sistemi sonradan takılabilirmi? takılabilirse nerden bulacağız? bu şekilde bir uygulamanın performans , tüketim vs bakımından artıları eksileri ne olur? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

6. johnplayer

En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu dediğiniz doğru, ben sadece acaba hepsi böylemi diye merak etmiştim ama gün geçtikçe daha iyi anlıorum bu araçlar bambaşka :):) yaksın vala helalinden ...

7. johnplayer

235x75x15 Courser 4 Adet Satılık Lastik

Ynt: 235x75x15 Courser 4 Adet Satılık Lastik lastikler satıldı. konuyu kapatabiliriz.
  8. johnplayer

satılık BF Goodrich long trail T/A lastik

Ynt: satılık BF Goodrich long trail T/A lastik satılmıştır. konuyu kapatabiliriz.
  9. johnplayer

Satılık Defender Ön Tampon

Ynt: Satılık Defender Ön Tampon yanlış yere açtığım için bu konuyu kapatalım ltfn

10. johnplayer

defender ön tampon

Vinç tamponu aldığım için , Defender 110 ön tampon satılıktır. derbesi çürüğü kesinlikle yoktur. fiyat:200tl

11. johnplayer

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu iyi dilekleriniz için Teşekkür ederim. ..
  12. johnplayer

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu teşekkür ederim , siz aracınızda lpg sistemi olarak ne marka kullanıyorsunuz? birde ölçümden kastetiğiniz nedir. ilginize teşekkürler.

13. johnplayer

Satılık Defender Ön Tampon

vinç tamponu aldığım için defender 110 ön tanpon satılıktır . darbesizdir. fiyat 150tl kargo alıcıya aittir.
  14. johnplayer

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu ilginize teşekkür ederim. benim belirttiğim sarfiyat şehirler arasıydı:) banada garip geldi . tatil dönüşü bir baktırayım.
  15. johnplayer

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu bu da fotosu

16. johnplayer

Herkese Selam; 6 yıl once başladığım 4*4 tutkusuna 1993 model LR 110 2.5 benzinli ile devam etme kararı alarak sonunda lpg takılı bir LR sahibi oldum. hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. 1980 model bir Jc6 ile ofroad tutkum başladı . benimki tamamen amatör ve hafta sonları doğada keyifli...
  17. johnplayer

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz? XJ SAHİBİ NİCKİ MODELİ ve RENGİ BULUNDUĞU ŞEHİR. 1- Özgür ŞENYURT ozgursenyurt 88 / kırmızı Ankara 2- Fatih YILDIRIM tanyolu...
  18. johnplayer

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum 99 xj prins lpg sistemi ile şehir içi 18-19 litre sarfiyat var performansı benzinle aynı ancak kış aylarında olduğumuzu düşünürsek normal diye düşünüyorum.

19. johnplayer

Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım?

Ynt: Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım? ben 1999 model xj kullanıyorum . aracımda prins lpg sistemi var cok memnunum . bu işin bir sonu yok ancak bildiğim bir şey var lpg sistemlerinin ilk hollanda tarafından bulunduğu.
  20. johnplayer

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Bende 88 i vardı ,lpg taktırırken cok araştırdım, öğrendiğim kadarıyla 91 modele kadar renix enjeksiyon sistemi varmış bu sistemde mevcut sıralılar olmuyormuş taktıranlarda sonradan çıkardı, galiba renix sistem 7 voltla çalıştığı için bence işinin uzmanı bir lpg...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri