Arama sonuçlarınız

1. fingerr

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Gelicek ay kismetse taktirticam genellikle prins diyorlar hem forumdaki hem de disardaki arkadaslar. Bu arada sen araci yeni almistin sanirim tekrar hayirli olsun. Bir sorunla karsilasmadin insallah?

2. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım bendaha gaz taktirmadim ama benzin olayina gelince sadece deneme amacli bi suredir her zaman 100 tl benzin atiyorum ve range genelde fuel lowdan 150 kmlere cikiyor.ben surekli ayni yolu yapiyorum ve bazen yakit gayet istikrarli harcarken bazende iphone sarji...
  3. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım hocam + kutup vasi gevsekmiş azicik sıktım yerine oturttum. aku bosalmamiş sadece orda gevseklik var diye basmıyormus. simdi yolunda. yani kutuplari baglanti yerinden sıkıştırmak gerekıyormus. arada ufak sorunlar cıkıyor .. tesekkur ederim.

4. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım usta aku yepyeni değil ama yeniydi. gevseme olabilir kutup başlarinda. oksitlenme varsa wd40 siksam heralde cozer sonra iyice bi silip temizlesem olur heralde. artik olmazsa dediğin gibi yaparim amper voltaj olctururum. bende de elektronk bi iki aksam dişinda...
  5. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım O zaman bana da prins yollari gozuktu. Bi iki gundur aku de bi sorun var surekli baska aractan baslatiyoruz blazeri. Kontak ceviriyorum ilk once 5 kere ding ding ses geliyor sonra tam marsa basicam cat diye gidiyor elektrik. Alide kaca var sanirim ama ustaya...

6. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Bilgiler icin tesekkurler.ben araci yeni aldim ve yeni yeni taniyorum ilk arabam daha once cok araba kullandim ama bu araclardaki konfor zevk ve hava cok baska zamanla daha hakim olucam bu konuya simdi tup taktirtmayi dusunuyorum ama lpg ile kullanan varsa...

7. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım 98 blazer lt benim arac. Ama sadece D var kare D yok malesef :/ zaten kitapciginda da yoktu. Senin ki modeli ne
  8. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım hocam bu kare d nedir tam olarak ben hiç fark etmedim bunu. beimkinde P,R,N,D,3,2,1 var baska da bişey yok. bir de leventte lpgciye gidip sordugumda aracin nokta enjeksiyonlu oldugu için lpgnin cok sorun yapıcagını soyledıler.geri tepme yapıyormus. o da hava...
  9. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Hayirli olsun kac model ?

10. fingerr

Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I''

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I'' maşallah inanilmaz olmuş.saygi duydum

11. fingerr

Chevrolet Blazer Yan Basamak

Ynt: Chevrolet Blazer Yan Basamak konunun üzerinden baya vakit geçmiş gordugum kadariyla ama benim daha yeni boyle bişeye ihtiyacim oldu. bulan yaptiran yaptirmayi dusunen var mi bilen varsa paylaşsin lutfen. one de bar yaptirtmayi dusunuyorum ama artik yasak oldugunu soyleyen arkadaslar cıktı...
  12. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Benim aracim benzinli hic tup takilmadi ingilizce forumlarda arastirdim benzin depo kapagi gevsekse pislenmisse yapar dediler ama onu da hallettim sorunu cozemedim. Ben aldigim araci degil ama ondan obce bir tane cherooke mustafa ustaya girudum akman jeep...

13. fingerr

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer S-10 Herkesin ustasi kendine iyi galiba ama yinede bu camiyada yeni olan birisinin hic referans almadan birilerine arabayi emanet etmesi bakim yaptirtmasi ya da en azindan arastirmadan ilk gordugu yere araci sokmasi cok dogru degil bence. Ben araci bi genel bakima sokucam sadece.
  14. fingerr

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım bendede service engine soon isigi yaniyor. bi ara sonuyordu kendi sonra yine yanmaya basladi. sabit yaniyor. pdf manuelden baktim ama sabit yaniyorsa sorun yoktur diyordu. bu durum ile karşılaşan oldu mu acaba. ya da kaynagi nedir nasil giderilir ?
  15. fingerr

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer S-10 ustad siz arabayi nereye goturuyorsunuz servise ? bir de avrupa yakasında goturebılecegımız usta, servis tavsiyesi varsa onlari da paylasirmisniz ??

16. fingerr

Chevrolet Blazere hangi LPG??

Ynt: Chevrolet Blazere Hangi Lpg?? hocam tesekkur ederim bilgi için. sanırım dısarıya taktırıp koruma yaptırıcam. maliyeti konusunda araştirma yapmadim ama en orjinal secenek bu gibi gozukuyor. su an benzinle kullanıyorum. cok fazla uzun yola gitmemeye calısıyorum. malum benzin ibresinin...
  17. fingerr

Chevrolet Blazere hangi LPG??

Ynt: Chevrolet Blazere Hangi Lpg?? herkese iyi gunler 98 chevrolet blazer için tup taktırtmayi dusunuyorum. arac bagaj hacmi dusmesın ve bagajda yer kaplamasın dıye lpgyi stepne yerıne taktirtmak istiyorum. yanliz stepne aracin altinda yani dişarida. bu bolume lpg taktirtmak emniyetli mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri