Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor
bugün sanayiye gittim.33 lastiklere göre yükseltmenin ayarlanmasi yapildi.lastiklerin sürtmemesi icin kac inc yükselecegine karar verildi ve ona göre yapima baslandi.
tesekkurler fatih bey bildigim kadariyla alt-üst gergi kollari degisecek bunlarin hepsinide maslakta atiila özel yapiyor bütün ayarlamalarida o hallediyor
aldigim jantlar lastigi disari cikariyordu ondan üstündekileri degistirdim.ayrica 16 janta lastik bulmasi hem biraz daha zor hemde lastikler biraz daha pahali oluyor. fren disk mekanizmasida sigiyor
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
cook güzel bir gecirdik gercekten emegi gecen ve katilan herkese cook tesekkurederiz
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım
bende 500 bin icin normal diye düsünüyordum fakat 350 bin duyunca biraz sasirdim yani 5.2 ile 5.9 arasinda bukadar bir yakis farki olmamasi lazim
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım
iyi günler yeni bir 5.9 aldim.arabam son derece temiz ve 90 bin km de üstünde sirali sistem lpg var bakimlari yeni yapildi gaza basarsan gidiyor pusma filanda yapmiyor canavar gibi nedense 0.50 bin in altina indiremiyorum yakisini. sizin arabalariniz...
Ynt: ZJ için 33" MT lastik
iyi günler ergün bey.Bende yeni 5.9 aldim.33 lastikler sigmaz diye biliyorum camurluk kesilip ön difransiyalin biraz öne alinmasi lazimmis diye birsey duydum.bide bizim araclarin ön difransiyali 33 lastikleri rahat kaldirirmi? bende 33 takmayi düsünüyorum bilginizi...