Arama sonuçlarınız

1. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor bugün sanayiye gittim.33 lastiklere göre yükseltmenin ayarlanmasi yapildi.lastiklerin sürtmemesi icin kac inc yükselecegine karar verildi ve ona göre yapima baslandi.

2. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor biliyorum fatih bey gezenbilir sile konfoyunda arkanizdaki arac bendim
  3. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor tesekkurler fatih bey bildigim kadariyla alt-üst gergi kollari degisecek bunlarin hepsinide maslakta atiila özel yapiyor bütün ayarlamalarida o hallediyor

4. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor aldigim jantlar lastigi disari cikariyordu ondan üstündekileri degistirdim.ayrica 16 janta lastik bulmasi hem biraz daha zor hemde lastikler biraz daha pahali oluyor. fren disk mekanizmasida sigiyor
  5. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor bekliyorum sami haftaya biter galiba

6. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor tesekkurler tuncay abi araba bittiginde anlicaz

7. can yalcin

ZJ 5.9 Büyüyor

herkese selam.. offroad a merakim yaklasik 8-9 senedir var.Kendi aracimin olmamasindan dolayi babamin 4*4 nissan pick-up iyla offroad yapmaktaydim.Benim arabam olmamasindan dolayi cok temkinli kullaniyordum buda biraz beni rahatsiz ediyordu neticede emanet araba ve istedigim gibide arabayi...
  8. can yalcin

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba ben can.Tarsusluyum suan istanbulda okudugumdan dolayi bulunmaktayim.Yeditepe üniversitesinde siyaset bilimi ve uluslarasiiliskiler bölümü 3. sinif ögrencisiyim.98 zj 5.9 aracim var.suan yapilmaktadir
  9. can yalcin

Satilik Grand Cherokee 5.9 Janti

arabama yeni jant aldigim icin eskileri satmayi düsünüyorum. düsündügüm rakam 900 tldir üstündeki lastiklerle almak isterseniz 1200 dür lastiklerim 235 70 16 marshall marka asfalt lastigidir.jantlarin hicbir sorumu yoktur. no;533 938 00 02

10. can yalcin

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) cook güzel bir gecirdik gercekten emegi gecen ve katilan herkese cook tesekkurederiz

11. can yalcin

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım bilgilendirdiginiz icin tesekkurederim ates bey insallah dediginiz gibi olur 1 ay gecsin görecez artik
  12. can yalcin

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım bende 500 bin icin normal diye düsünüyordum fakat 350 bin duyunca biraz sasirdim yani 5.2 ile 5.9 arasinda bukadar bir yakis farki olmamasi lazim

13. can yalcin

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım iyi günler yeni bir 5.9 aldim.arabam son derece temiz ve 90 bin km de üstünde sirali sistem lpg var bakimlari yeni yapildi gaza basarsan gidiyor pusma filanda yapmiyor canavar gibi nedense 0.50 bin in altina indiremiyorum yakisini. sizin arabalariniz...
  14. can yalcin

ZJ için 33" MT lastik

Ynt: ZJ için 33" MT lastik iyi günler ergün bey.Bende yeni 5.9 aldim.33 lastikler sigmaz diye biliyorum camurluk kesilip ön difransiyalin biraz öne alinmasi lazimmis diye birsey duydum.bide bizim araclarin ön difransiyali 33 lastikleri rahat kaldirirmi? bende 33 takmayi düsünüyorum bilginizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri