Arama sonuçlarınız

1. sarıkeçili

Gürleyik'te Kamp ve Trekking (26-27 Temmuz 2008)

Çok heveslenmiştim kamp yapmaya. Hayal kırıklığı yaşıyorum.

2. sarıkeçili

Gürleyik'te Kamp ve Trekking (26-27 Temmuz 2008)

Görüntüleri eklemen çok iyi olmuş Zerrin. Etkinliğin zorluk derecesi ve kıyafetler konusunda bir fikir verdi. Bir çift işçi eldiveni ve bir çift plastik deniz ayakkabısı için pazar yolu göründü bana:)
  3. sarıkeçili

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevgili Zerrin, ben daha çok suyla ilgili olan doğa yürüyüşlerini tercih edeceğim galiba. Gürleyik'te beraberiz:) Evet fotoğraf İran Şiraz'da bir dondurmacının önünde çekildi. Bizim ekip ünlü Şiraz dondurmasına saldırmışken (gül suyuna bulanmış pirinç...

4. sarıkeçili

Yunanistan - İtalya - Fransa

Ynt: Yunanistan-İtalya-Fransa Öncelikle geçmiş olsun. İtalya'ya gittiğimde "çantanı çaldırma" şeklinde uyarı almıştım. İnşallah ileride "karavanını çaldırma" şeklinde bir uyarı almak da nasip olur. Bu arada biraz önce tv'den seyrettim. Bir şahıs Ankara Gölbaşı'nda karavan tatil köyü...
  5. sarıkeçili

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevgili Zerrin ve Ayduran, hoş buldum. Zerrin pazar günü birlikteydik bahçedeki piknikte:)

6. sarıkeçili

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Gül Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Dalış, yelken, seyahat, el sanatları vs. ilgi alanlarım... ki o yüzden buradayım:) Dünyanın her santimetrekaresine ayak basmak istiyorum. Suyun altındaki her canlıyı (cansız olanlar da...

7. sarıkeçili

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben Ankara'dan Gül... Dalış, yelken, seyahat, el sanatları vs. ilgi alanlarım... ki o yüzden buradayım:) Dünyanın her santimetrekaresine ayak basmak istiyorum. Suyun altındaki her canlıyı (cansız olanlar da dahil) görmek istiyorum. Ağaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri