Arama sonuçlarınız

1. azimuth

Kişisel Galeri (Azimuth)

Ynt: Kişisel Galeri (Azimuth)

2. azimuth

Kişisel Galeri (Azimuth)

Bir süredir yüklemeyi düşünüyordum ama bugüneymiş... :) Ortaya karışık olarak iyi seyirler...
  3. azimuth

Claudio Calosi - Fotoğraf Sergisi

National Geographic Dergisininde arasında bulunduğu bir çok yer tarafından doğa fotoğrafçısı olarak nitelendirilen İtalyan asıllı doğa fotografçısı Claudio CALOSI'nin vahşi yaşam fotograflarının sergisi Adana Fotografya Sanat Galerisi sergi salonunda gösterilmeye başladı. 01 Mayıs - 10 Mayıs...

4. azimuth

Tarsus'ta Off-Road Çamur Yarışı ve Çeşitli Etkinlikler (19 Nisan 2009)

Ynt: Tarsus'ta Off-Road Çamur Yarışı ve Çeşitli Etkinlikler (19 Nisan 2009) @CJ7V8 Geçen hafta Eshabı Kehf'de yamaç paraşütü uçuşu için bahsettiğiniz çıkıştan çıkarak ulaşımı sağlamıştık, eshabı kehf e yakın bir yerdemi acaba yer?
  5. azimuth

Tarsus'ta Off-Road Çamur Yarışı ve Çeşitli Etkinlikler (19 Nisan 2009)

Ynt: Tarsus'ta Off-Road Çamur Yarışı ve Çeşitli Etkinlikler (19 Nisan 2009) selamlar adana dan FOtografya ekibi olarak organizasyonunuza gelerek fotograf çekeceğiz, organizasyonun olacağı bölgeyi tarif edebilirseniz yada koordinat olarak verebilirseniz sevinirim... Geçtiğimiz haftaki...

6. azimuth

Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009)

Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009) Arkadaşım katılamayacağı için maalesef bende iştirak edemiyorum sizlere iyi eğlenceler çamurunuz bol olsun... Bu arada şu anda aldığım bir haberle de çamlıyayla da eriyen karlardan dolayı su oranlarının yükseldiğini ve gidecek...

7. azimuth

Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009) Geziye Adana'dan katılabiliriz, yarın gün içerisinde size özel msj yoluyla bilgi geçer ve durumumuzu bildiririm... Cem
  8. azimuth

Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009) Gezi saat kaçta nereden başlayacak bu konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinrim. Ona göre katılabiliriz çünkü...
  9. azimuth

Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009) baştepe çamlıyaylanın neresine düşmekte ? belki bir araçla da ben katılabilrim...

10. azimuth

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Canon'unda Nikon'unda kendine ait iyi yönleri var, ben nikon kullanıyorum, ağır ve oturaklı olduğu için. canon'un da yüksek ISO değerindeki grensizliğini seviyorum... ne yapalım ikisi bir anda olamıyor işte...

11. azimuth

4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali Hadi hadi biraz daha kurcala makinayı sevmekten de öteye geçeceğine eminim... Ama unutma o sadece senin aklında yarattığını çekebiliyor... :)
  12. azimuth

Garmin GPS ve program hakkıında

Ynt: Garmin GPS ve program hakkıında Cihaz şu anda yanımda değil ama eve geçince hemen deniyeceğim...

13. azimuth

Garmin GPS ve program hakkıında

herkese merhaba, Garmin Etrex Vista HCX kullanmaktayım. ne cihaz içerisinde ne de kullandığım mapsource prgramı içerisinde koordinat girilebilerek o noktaya nasıl ulaşılacağını bulunmasını bir türlü çözemedim. Cihazda yada prgramda böyle bir opsiyon varsa nasıl ulaşabilirim? Yardımcı...
  14. azimuth

Garmin Etrex Legend GPS'e Deniz Haritaları Nasıl Yüklerim?

Ynt: Garmin Etrex Legend GPS'e Deniz Haritaları Nasıl Yüklerim? @tolu_en bu cihaz içerisinde 8mb lık bir hafıza barındırmakta, cihazı kullanmadım ama bir ara incelediğim cihazlardandı. Bu cihazı alıp bluechart prgramı ile deniz haritalarını yükleyebilirsin. Ancak hafıza küçük olduğu için büyük...
  15. azimuth

Magellan Explorist 210 hk.

Ynt: Magellan Explorist 210 hk. @jeep34 ilgine teşekkür ederim. Özkan beyi aramaya gerek kalmadan USB sürücü problemini çözdüm. Harita konusunda da bir adet Çukurova bölgesine ait paftaya ihtiyacım olduğu için o kadar para vermek yerine Garmin'in haritasından çevrim yaparak deneme yapacağım...

16. azimuth

Magellan Explorist 210 hk.

Herkese merhaba, Forumu takip edenler daha önceden Garmin hakkında yazdıklarımı görmüşlerdir ve nereden çıktı bu magellan diyebilirler :) Geçtiğimiz gün arkadaşımdan bir adet Explorist 210 geldi, tabi haritasız. Bende Adana bölgesinin topografik haritasını yüklemeye çalışmayı denedim. Ancak...
  17. azimuth

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Garmin eTrex Vista HCX
  18. azimuth

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Şu olayı bu hafta sonu yapsaydınız olmaz mıydı? Tabi offroad var o da ayrı bir konu...

19. azimuth

Ağaç Evi

Ynt: Ağaç Evi Herşey çok güzel de uyur gezer olan biri için kötü bir yer... Düşünsenize :)
  20. azimuth

BMW

Ynt: BMW neymiş, inşaat yakınına araç park edilmeyecekmiş...:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri