Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
National Geographic Dergisininde arasında bulunduğu bir çok yer tarafından doğa fotoğrafçısı olarak nitelendirilen İtalyan asıllı doğa fotografçısı Claudio CALOSI'nin vahşi yaşam fotograflarının sergisi Adana Fotografya Sanat Galerisi sergi salonunda gösterilmeye başladı. 01 Mayıs - 10 Mayıs...
Ynt: Tarsus'ta Off-Road Çamur Yarışı ve Çeşitli Etkinlikler (19 Nisan 2009)
@CJ7V8
Geçen hafta Eshabı Kehf'de yamaç paraşütü uçuşu için bahsettiğiniz çıkıştan çıkarak ulaşımı sağlamıştık, eshabı kehf e yakın bir yerdemi acaba yer?
Ynt: Tarsus'ta Off-Road Çamur Yarışı ve Çeşitli Etkinlikler (19 Nisan 2009)
selamlar adana dan
FOtografya ekibi olarak organizasyonunuza gelerek fotograf çekeceğiz, organizasyonun olacağı bölgeyi tarif edebilirseniz yada koordinat olarak verebilirseniz sevinirim... Geçtiğimiz haftaki...
Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009)
Arkadaşım katılamayacağı için maalesef bende iştirak edemiyorum sizlere iyi eğlenceler çamurunuz bol olsun...
Bu arada şu anda aldığım bir haberle de çamlıyayla da eriyen karlardan dolayı su oranlarının yükseldiğini ve gidecek...
Geziye Adana'dan katılabiliriz, yarın gün içerisinde size özel msj yoluyla bilgi geçer ve durumumuzu bildiririm...
Cem
Gezi saat kaçta nereden başlayacak bu konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinrim. Ona göre katılabiliriz çünkü...
Ynt: Canon vs Nikon
Canon'unda Nikon'unda kendine ait iyi yönleri var, ben nikon kullanıyorum, ağır ve oturaklı olduğu için. canon'un da yüksek ISO değerindeki grensizliğini seviyorum... ne yapalım ikisi bir anda olamıyor işte...
Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali
Hadi hadi biraz daha kurcala makinayı sevmekten de öteye geçeceğine eminim...
Ama unutma o sadece senin aklında yarattığını çekebiliyor... :)
herkese merhaba,
Garmin Etrex Vista HCX kullanmaktayım. ne cihaz içerisinde ne de kullandığım mapsource prgramı içerisinde koordinat girilebilerek o noktaya nasıl ulaşılacağını bulunmasını bir türlü çözemedim. Cihazda yada prgramda böyle bir opsiyon varsa nasıl ulaşabilirim?
Yardımcı...
Ynt: Garmin Etrex Legend GPS'e Deniz Haritaları Nasıl Yüklerim?
@tolu_en
bu cihaz içerisinde 8mb lık bir hafıza barındırmakta, cihazı kullanmadım ama bir ara incelediğim cihazlardandı. Bu cihazı alıp bluechart prgramı ile deniz haritalarını yükleyebilirsin. Ancak hafıza küçük olduğu için büyük...
Ynt: Magellan Explorist 210 hk.
@jeep34
ilgine teşekkür ederim. Özkan beyi aramaya gerek kalmadan USB sürücü problemini çözdüm.
Harita konusunda da bir adet Çukurova bölgesine ait paftaya ihtiyacım olduğu için o kadar para vermek yerine Garmin'in haritasından çevrim yaparak deneme yapacağım...
Herkese merhaba,
Forumu takip edenler daha önceden Garmin hakkında yazdıklarımı görmüşlerdir ve nereden çıktı bu magellan diyebilirler :)
Geçtiğimiz gün arkadaşımdan bir adet Explorist 210 geldi, tabi haritasız. Bende Adana bölgesinin topografik haritasını yüklemeye çalışmayı denedim. Ancak...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor
Şu olayı bu hafta sonu yapsaydınız olmaz mıydı? Tabi offroad var o da ayrı bir konu...