Arama sonuçlarınız

1. PoyrazBal

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Teşekkür ederim evet dediğiniz gibi. Öncelikle çayın sanayide içileceğini öğrenerek büyük bir öğrenme sürecine girdim sanırım :)

2. PoyrazBal

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Teşekkür ederim.
  3. PoyrazBal

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Teşekkür ederim. Evet zor bir süreç bizi bekliyor. Değeceğine inanıyorum :)

4. PoyrazBal

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Allah kazadan beladan saklasın. Gerçekten bu haliyle çok daha güzel olmuş. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. :)
  5. PoyrazBal

Cj5 Restorasyon

Merhaba, uzun bir bekleyişten sonra artık yılların yorgunu cj5'imizi elden geçirme kararı aldık ve işe koyulduk. Buradan edindiğim bilgileri de göz önünde bulundurarak öncelikle kaporta, elektrik ve sonra motor kısmında bir takım yenileme işlemleri yapmayı düşünüyorum. Araç üzerinde yaptığım...

6. PoyrazBal

Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar

Ynt: Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar Kromlar satılık mı?

7. PoyrazBal

Benzinde Çalışmama Sorunu

Cj5'imde lpg takılı durumda. İlk zamanlar bu denli bir sıkıntı yoktu ama şuan ciddi bir hal aldı. Aracım ilk çalıştırmada lpg'de direkt çalışırken benzinde marş almıyor. Lpg'de çalıştırıp iyice gaz verdikten sonra ancak benzine geçirebiliyorum ve aracı %70 benzinde kullanıyorum. Bu sıkıntı...
  8. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Çok Teşekkür ediyorum, uygulayacağım.
  9. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Peki üzerine döşeme yaptınız mı öyle mi kullanıyorsunuz?

10. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Ankaradayım, boya işlemi memlekette (Sivas) olacak. Boyaya girdiği zaman malzeme maliyetinin ne kadar olduğunu, işçiliği de ne kadara yaptıklarını sorarım isterseniz. Bir de sizin cj'nizin iç zemin kaplaması ilgimi çekmişti. Bilgi verebilir misiniz? maliyet...

11. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Tanıdığımızın yerinde olacak boya işlemi, ücret ödemeyeceğim için bir araştırma yapmadım.
  12. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Birkaç hafta içinde olacak, renk konusunda hala kararsızım.

13. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Bal köpüğü aklıma yatmadı değil :) Offroad ağırlıklı kullansam kesinlikle mat haki yeşil olurdu. Ama biraz daha şehiriçi ağırlı kullanacağım. Dediğiniz renklerin hepsini daha detaylı araştıracağım. Kısa zaman içinde seçimimi araç üzerinde görsellerle buraya atarım...
  14. PoyrazBal

Cj Boya İşlemleri

Arkadaşlar merhaba. Cj5'imi kısmetse fırın boyaya sokuyorum. Kullanım alanım offroaddan ziyade asfalt ve şehir içi olacak. Dikkat çekici olması için yine kırmızı var aklımda. Boya önerisi olan, şu ton güzel gider diyen var mı?
  15. PoyrazBal

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi Şase no bazen ruhsatta yazan olmuyor. Kurumlar ruhsata kendi verdikleri şase no'ları yazıyorlar. Aracın motor kısmında elektrik sigortasının çıkışının hemen altında fabrika çıkışındaki şase no yazar. Oradan bakıp yazarsanız inceleriz. Benim naçizane tavsiyem...

16. PoyrazBal

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi En temizi şase no'ya bi bakmak. 79 model, disk yok, fiyat piyasasının altında. O yüzden bir baktırmakta fayda var derim.
  17. PoyrazBal

İlk Etapta Nelere Dikkat Etmeli

Ynt: İlk Etapta Nelere Dikkat Etmeli 78 sonrasında elektronik ateşleme de var abi yanılmıyorsam. Bu arada Önder bey ben sorunuzu yanlış anlamışım o yüzden yanlış bilgi verdim. Şuan üstteki mesajda düzenlemeyi yaptım, kusura bakmayın.
  18. PoyrazBal

Ynt: İlk Etapta Nelere Dikkat Etmeli Anladığım kadarıyla bütçe sıkıntın var. O yüzden iyi bir araştırmak gerekiyor sadece. Yürürü iyi durumda bir araç bulursan sağlam bir ustanın yaptığı bakım seni uzun süre idare eder. Sonrasında da elinde oldukça bir şeyleri halledersin. Ama cj yapmakla...

19. PoyrazBal

Ynt: İlk Etapta Nelere Dikkat Etmeli Ercan Arslan'a tamamen katılıyorum. Bu araçlarda öncelik yürür takımdır ve yine bu araçları değerli kılan da orjinal olması. O yüzden motoru değişmemiş ve başka araçlardan uydurma uygulamalar yapılmamış bir araç bakmanı tavsiye ederim. Elbette avantajları...
  20. PoyrazBal

Cj5 Ateşleme Sorunu

Ynt: Cj5 Ateşleme Sorunu Sağolun, teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri