Arama sonuçlarınız

1. zagorman

SATILIK MİDLAND ALAN 42 MULTİ

Ynt: SATILIK MİDLAND ALAN 42 MULTİ telsizin çıkıç gücü ne olursa olsun antenin ve kablosu da iyi olmalı.hava şartları,gece gündüz herşey etkiler.

2. zagorman

Ynt: SATILIK MİDLAND ALAN 42 MULTİ NOT:FİYATA ARAÇ ANTENİDE DAHİLDİR.
  3. zagorman

YAESU VX3 YARDIM

Ynt: YAESU VX3 YARDIM bana yardımcı olan TA3FB barış beyede teşekkürler.

4. zagorman

YAESU VX3 YARDIM

Ynt: YAESU VX3 YARDIM Frekansa gelin TXPO tuşuna uzun süreli basıp menüye girin Dial'i çevirin 68 numaralı menüye gelin Tekrar TXPO ya ya basın sonra dial i -RPT olacak şekilde çevirin. PTT tuşuna basıp çıkın röle şiftini değiştirmek istiyorsanız tekrar menüye girin 69. menüden şifti 0.60 ya...
  5. zagorman

YAESU VX3 YARDIM

Ynt: YAESU VX3 YARDIM sorun çözükdü.ilan silinebilir.

6. zagorman

5 AY ÖNCE ALDIĞIM ALAN 42 CİHAZIMI AMATÖR CİHAZ ALACAĞIMDAN SATIYORUM.DENEME AMAÇLI 4-5 KEZ KULLANILDI.SIFIR DENECEK KADAR TEMİZ.FİYATI 325 TL. RECEP 5333952611

7. zagorman

YAESU VX3 YARDIM

MERHABA 3 GÜN ÖNCE ALDIĞIM YAESU VX3 E CİHAZIM İLE DİNLEME YAPIYORUM FAKAT DAHA BİR KİŞİ İLE GÖRÜŞME YAPAMADIM.RÖLE FREKANSLARINI GİRDM,TONUNU AYARLADIM AMA NE OLDUYSA KONUŞMAYI BECEREMEDİM.YENİKAPI VE GÜNEŞLİDEN ÇIKIŞ YAPIYORUM.BECEREMESSEM SATICAM . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TA1ARM . 73.
  8. zagorman

Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL

Ynt: Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL merhaba cihaz satıldımı.
  9. zagorman

SATILIK: President Lincoln

Ynt: SATILIK: President Lincoln merhaba cihaz ile ilgileniyorum.telefon verirseniz görüşmek isterim.iyi günler. recep murat

10. zagorman

satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=midland+alan+42+multi ebay daki fiyat....

11. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-satilik-midland-alan-42-multi-cb-el-telsizi-55276676/detay/ ilandaki telsizde 2. el
  12. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni cihazın sıfırı 416 tl anten 61 tl toplam 477 tl.

13. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-ALAN-42-MULTI--HALK-BANDI-CB-EL-TELSIZI-AM-FM_u_r_n_21.htm aldığım yer burası faturalı ve 2 yıl garantili...
  14. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni 340 tl. ... link verevilirmisiniz.
  15. zagorman

SATILIK YAESU VX6 FULL BAND TERTEMİZ

Ynt: SATILIK YAESU VX6 FULL BAND TERTEMİZ selam.yeni amatör oldum.cihaz hala duruyormu?

16. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni amatör cihazlarla takas olabilir.
  17. zagorman

2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular

Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular Amatör Telsizcilik Sınavı nı başarı ile geçtim A sınıfı kazandım.Bilgilerini bizim ile paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  18. zagorman

cb telsiz

Ynt: cb telsiz ilan güncelmi

19. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni fiyatı 300 tl ye düşmüştür...
  20. zagorman

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni anten olarak ne kullanıyorsunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri