Arama sonuçlarınız

1. versus

ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar sadece kat.dan dolayı değil. zaten eğer araç gitmiyorsa gaz ayarın yanlış yapılmıştır, kısıktır, gaz yetiştiremiyordur. normalde eskisine göre çok çok az değişmesi lazım performansının. kat. sedece daha iyileştirir.

2. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Hangi yolda gittiğine göre değişir ;) Eskişehir yolunda gidiyorsan ort. 70 ile, hiç kırmızı da yok, olur. mersinde her 1,5km.de bir kırmızı ışık var, ort hızın 60 zor, bak o zaman ne yakıyor ;D ;D ;D
  3. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar yaa olur olur bende de o vardı zaten :) ama aynı işi görmüyor. ben taktırdıktan sonra alt devirlerimin hissedilir derecede güçlendiğini gördüm. ayrıca yakıt tüketimi de cabası ;) şimdi ok. sensörü pcm ile konuşuyor, oksijen fazla fakir...

4. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar evet fark ettiriyor :) bende de yoktu taktırdım. alt devirlerin güçleniyor, yakıt tüketimin düşüyor. eğer kat yoksa zaten yazdığım değerleri büyük ihtimalle göremeyeceksin ama ateşleme sistemin problemsiz çalışıyorsa yakın değerler çıkabilir.
  5. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar gri renkli yuvarlak olandır. o zaman gaz ayarı tekrar yapılacak. en güzeli egzoza analiz cihazı taktırın, çıkan gazın co, co2, o2, Hc, lambda değerlerine göre aynı anda gaz ayarı yapılması ama her yerde olmuyor. gaz analiz değerleriniz aşağı...

6. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Merhaba, büyük ihtimalle gaz enjektörleriniz yeterli gazı yetiştiremiyor, o yüzden araç yığılıp kalıyor. E tabi siz de gitsin diye biraz daha gaza basınca bu seferde çok yakmaya başlıyor. Eğer standart kırmızı enjektörlerden taktılarsa bu sorunu...

7. versus

zj.lerde Ultrasonik Buji kullanan varmı

Ynt: zj.lerde Ultrasonik Buji kullanan varmı Merhaba, Bosch marka oksijen sensörü kullanmayın, hemen arıza verir. Zj'ler kendi orjinal oksijen sensörlerini severler. Bu da NGK'nın ürettiği NTK 23506 kat. önü için, NTK 23088 Kat.sonrası içindir. Bosch alırsanız kısa sürede arızalanıyor.
  8. versus

Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Ohoo muhabbet bayaa ilerlemiş, Kemalhan yakın zamanda hep beraber Çukurova off-road olarak gezeceğimize inanıyoruım. Araç sayısı ne olursa olsun maksat beraber uyum içinde gezmek olsun ;) geçen hafta örneklerini...
  9. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Hepsinden ortaya biraz karışık yap o zaman ;D ;D bol stickerlı 4X4'ün olsun, karizmatik olur 8) 8)

10. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) doğru söylüyorsun Kerim, senin arabayı gördü gazladı ;D ;D ;D hemen gidelim de yakalanmayalım dedi :P :P

11. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Kerim merak etme bende güzel bir iki pozunuz var bir şekilde sana ulaştıracağım ;). Bu arada bana telefon numaran lazım ???
  12. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) fatih oraya siyah bir bant neyim bişey çekiverin yahu, bööle sansürsüz olmuyor ama ;D ;D ;D

13. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Araçta bişe yokta, fatih'in ön takımların hava alması lazımmış ;D ;D ;D
  14. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Kemal haklısında şimdi kimse inanmaz dedim. İlk kaldığım an hala ne kadar derinde olduğumun farkında değildim aslında. Arabanın kapısını açtım tabii zorla, sonra arabadan inince dizimin üstüne kadar battım. o zaman anladım...
  15. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Vallahi Atilla abi, yanıma yaklaşan herkes kaldı ;D ;D ;D ;D, o kadar gitmiş yani. e bi yerde de kalacağımız belliydi diz boyu karda ::) ::)

16. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) İbrahim sanki tecrübe konuşuyor ;D ;D ;D Toyota vurdurmuyordu sanki köklerinden söküyordu vallahi :D :D
  17. versus

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Herkese merhabalar, yine çok güzel bir gezi oldu. Sanırım hepimiz kara doyduk,hatta bir ara aşırı bir doygunluk bile oldu ;D ;D ;D Herkese bu meyanda çok teşekkür ederim. Bol yardımlaşmalı, paylaşmalı bir gezi oldu...
  18. versus

Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011) Bir düzeltme yapi dedim :P Yarın Atilla abiyle buluşup saati netleştiririz artık ;D

19. versus

Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011) Bir düzeltme yapi dedim :P Yarın Atilla abiyle buluşup saati netleştiririz artık ;D
  20. versus

Arb Modeli Off Road Tampon

Ynt: Arb Modeli Off Road Tampon elinize sağlık çok güzel olmuş, takip diyelim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri