Arama sonuçlarınız

1. S

Yeni Araç Test Sürüşü

Ynt: Yeni Araç Test Sürüşü güzel araç. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. hayırlı olsun.

2. S

Jeep Willys Cj2a Offroad

Ynt: Jeep Willys Cj2a Offroad birde lastiklerin ebadı nedir? maxxis mudzilla sanırım.
  3. S

Jeep Willys ile Tirebolu Extreme Gezim ( Ekim 2010)

Ynt: Jeep Willys ile Tirebolu Extreme Gezim ( Ekim 2010) bu aracın teker ebadı nedir? harika araç tebrikler. willy leri çok severim. motoru da orjinalse harika..bu araçlardan 10 sene öncesine kadar karadenizin her bölgesinde rastlamak mümkündü fakat hurda indirim vs derken çoğu trafikten...

4. S

Jeep Willys Cj2a Offroad

Ynt: Jeep Willys Cj2a Offroad willy süpermiş..karadenizde bir 10 sene öncesine kadar hemen heryerde bu araçlardan vardı..hurda indirimi vs derken çoğu hurdaya ayrıldı.. hep birtane willys im olsun istemişimdir bu aracın motoru nedir? diğer karadenizli ortakları gibi sonradan motoru...
  5. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hele şükür sorun halloldu 8)

6. S

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi rize ardeşen

7. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet bende bu yönde düşünüyorum..fotograf ve bisiklet akıl karı değil derken zor iş kolaylık gele anlamında iyi niyetle yazılmıştı emine hanım yanlış anlamış olabilir.. dediğim gibi kavga etmeyi bırakalım forumun keyfine bakalım..kimsenin art niyetli...
  8. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet bende bu yönde düşünüyorum..fotograf ve bisiklet akıl karı değil derken zor iş kolaylık gele anlamında iyi niyetle yazılmıştı emine hanım yanlış anlamış olabilir.. dediğim gibi kavga etmeyi bırakalım forumun keyfine bakalım..kimsenin art niyetli...
  9. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu vay be konu nereden nerelere geldi..bende bisiklet ve fotograf tutkunuyum bende analog slr lerle başladım zenitlerle..bisiklet de bmx le başladım bianchi aspid 17 yıldır aynı bisiklete sahibim. bianchi ile bisiklet tutkum son buldu.. konuya yazan...

10. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar. ben onur. aranıza yeni katıldım. karadenizli olduğum için deniz ve off road tutkusu bende genetik. kendime ait şehiriçi kullanım için aracım var fakat herzaman eski model jeeplere ilgi duydum..çocukluğum villys lerin cj lerin içinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri