Arama sonuçlarınız

1. Arda

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Benim sol ön anti roll yuvasında çıkmış ve her viraj dönüşü TOK şeklinde bir ses çıkarıyordu .Ön kısmın piston biriminin mekanik conta sistemini değiştirdim. Ama fayda etmedi ve sonra anti rollün yuvasından çıkıp tekrar girdiğini fark ettim ve anladımki sorun bunda değiştirdim. Ve çok kaliteli...

2. Arda

Öncelikle arabaya karşıdan yani yüzünüzü döndüğünüzde arbanın önü size bakıcak şekilde yön tarifi yapıyorum. Arabanın sizin solunuzda kalan kısmında ön ve arka kapıların ortasında kalan bölümünhizzasında , arabanın altında ön ve arka kısmına ace yağını dağıtan ünite var. Motor kapağını...
  3. Arda

RYF100420 parça kodlu pullar zamanla işlevini kaybediyor 2 adet lazım

4. Arda

Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

2004 derken disco 2 2004 bu parça değil mi?.
  5. Arda

Müğmkün olursa fotoğraflarını görmek isterim birde fiyat olarak aklınızda ne var . dilerseniz msj atabilirsiniz.

6. Arda

Land Rover Discovery 2 Td5 Den Gerçekten Anlayan Bir Usta Arıyorum..

Önerim kesinlikle arabın altına boy seviyenizde bakmanız. Altta. şaseyi tuttan köpri destekler olamsına dikkat edin. Yağ kaçaklarını görebilmek için arabanın altı yıkanıp bir müddet kullanılması gerekiyor ne yazıkki. içi elektrik sistemini kontrol edin. Kapılar doğru kapanıyormu. Biraz dikkatle...

7. Arda

Ace sistemi ile bir sorun yaşıyorum. ön anti roll bar yuvasından çıkmış. Haznede yağ kalmamış. ve de yağ bulamıyorum. yeni anti roll bulup takıp. yağ koyup deneme yaptıktan sonra ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. o yüzden de hazırlık yapmaya çalışıyorum. Küçük bir anımı paylaşıyım sizde bir...
  8. Arda

Disco 1 Iç Plastik Trimlerini Arıyorum, Her Türlü Yardıma Sevinirim..

valla çıkmacıların çoğu insafsız ve kafalarına göre fiyatlandırma yapıyorlar. ben 2009 dan beri bu sistemden çok kazançlı çıktım. sıfır parça bulmak çok olası bir durum .lakin karar sizin tabiki.
  9. Arda

Discovery Iıı Ön Bilya Takımı

bu parçaların kodlarını öğrenip küçük bir piyasa araştrması yapabilirsiniz. www.lrcat.com

10. Arda

Disco 1 Iç Plastik Trimlerini Arıyorum, Her Türlü Yardıma Sevinirim..

www.ebay.co.uk İngilizceniz var ise rahatlık lakin bu rası için ilk önce 1. www.paypal.com üye olmalısınız. 2.www.ebay.co.uk üye olucaksınız. 3.www.lrcat.com dan parça kodlarını öğrenip aratacaksınız.

11. Arda

Ön tampon demişsiniz. Orjinal parçadan mı bahsediyorsunuz ve aklınızda ne var fiyat anlamında?
  12. Arda

kendisi ile tanıştım. Ve pek iyi bir deneyimim olmadı ne yazıkki..

13. Arda

Başlık belli. İstanbuldayım. Önerilerinizi bekliyorum.
  14. Arda

ön tampon derken?
  15. Arda

Ace sisteminin yağı ile direksiyon yağı aynı. Rengide yeşil. Bunun dışında çok yanıcı olduğunu duydum. Bildiğim kadarıyla Ace sistemi herdaim devrede. sağ önlastiğin arkasında ön taraf sistemi mevcut. Yağını kontrol et ve sızdırma var mı diye bak. Yağ haznesi - ace pompası - ön sistem - ace valf...

16. Arda

resimlerin görünmemesinin sebebi nedir acaba
  17. Arda

Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca

Çalışma koşullarınız nedir. Mesela parçayı ben getirirsem yok biz öyle çalışmıyoruz diyor musunuz? Saat ücretlimi yoksa yapılan işe göre mi ücretlendir me yapıyorsunuz?
  18. Arda

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Arabamı 2 sene arayıp araştırarak ve en sonunda bütçemi aşmamı tetikliyen babam sayesinde bir çırpıda aldım. Atatürk sanayideki Anıl otoda ekspertizi ben çalıştığımdan babam yaptırdı.. " o gün için bence işlerini iyi yapamamışlar" .Aldığım sene 2012 modeli 2004 ve 130 bin küsurdaydı. Marmarise...

19. Arda

Disco 2 Önden Gelen O "taok" Ses

Benim Land Rover Discovery 2 'im " Ruhsatda 2004 yazıyor " var. Bir süredir araç haraket halindeyken özellikle sola dönüp araba toparlanırken "TAOK" diye bir ses gelmekte. Bu ses bazen her dönüşlerde , bazende kafasını göre çıkmakta idi. ACE sisteminden yani bildiğim kadarıyla Anti viraj destek...
  20. Arda

Land Rover Discovery 2 Için En Kaliteli Yan Sanayi Parça Markası?

Britpart,Allmakes,Bearmach daha varsa lütfen ekleyin. Ben Orijinal bulamadığım zaman ya da fiyat haliyle çok yüksek olduğunda hangi marka yan sanayi markasını tercih etmeliyim? Ya da hangileri hangi katagoride başarılılar.?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri