Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim sol ön anti roll yuvasında çıkmış ve her viraj dönüşü TOK şeklinde bir ses çıkarıyordu .Ön kısmın piston biriminin mekanik conta sistemini değiştirdim. Ama fayda etmedi ve sonra anti rollün yuvasından çıkıp tekrar girdiğini fark ettim ve anladımki sorun bunda değiştirdim. Ve çok kaliteli...
Öncelikle arabaya karşıdan yani yüzünüzü döndüğünüzde arbanın önü size bakıcak şekilde yön tarifi yapıyorum.
Arabanın sizin solunuzda kalan kısmında ön ve arka kapıların ortasında kalan bölümünhizzasında , arabanın altında ön ve arka kısmına ace yağını dağıtan ünite var. Motor kapağını...
Önerim kesinlikle arabın altına boy seviyenizde bakmanız. Altta. şaseyi tuttan köpri destekler olamsına dikkat edin.
Yağ kaçaklarını görebilmek için arabanın altı yıkanıp bir müddet kullanılması gerekiyor ne yazıkki.
içi elektrik sistemini kontrol edin.
Kapılar doğru kapanıyormu. Biraz dikkatle...
Ace sistemi ile bir sorun yaşıyorum. ön anti roll bar yuvasından çıkmış. Haznede yağ kalmamış. ve de yağ bulamıyorum. yeni anti roll bulup takıp. yağ koyup deneme yaptıktan sonra ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. o yüzden de hazırlık yapmaya çalışıyorum.
Küçük bir anımı paylaşıyım sizde bir...
valla çıkmacıların çoğu insafsız ve kafalarına göre fiyatlandırma yapıyorlar. ben 2009 dan beri bu sistemden çok kazançlı çıktım. sıfır parça bulmak çok olası bir durum .lakin karar sizin tabiki.
www.ebay.co.uk
İngilizceniz var ise rahatlık lakin bu rası için ilk önce
1. www.paypal.com üye olmalısınız.
2.www.ebay.co.uk üye olucaksınız.
3.www.lrcat.com dan parça kodlarını öğrenip aratacaksınız.
Ace sisteminin yağı ile direksiyon yağı aynı. Rengide yeşil. Bunun dışında çok yanıcı olduğunu duydum. Bildiğim kadarıyla Ace sistemi herdaim devrede. sağ önlastiğin arkasında ön taraf sistemi mevcut. Yağını kontrol et ve sızdırma var mı diye bak. Yağ haznesi - ace pompası - ön sistem - ace valf...
Çalışma koşullarınız nedir. Mesela parçayı ben getirirsem yok biz öyle çalışmıyoruz diyor musunuz? Saat ücretlimi yoksa yapılan işe göre mi ücretlendir me yapıyorsunuz?
Arabamı 2 sene arayıp araştırarak ve en sonunda bütçemi aşmamı tetikliyen babam sayesinde bir çırpıda aldım.
Atatürk sanayideki Anıl otoda ekspertizi ben çalıştığımdan babam yaptırdı.. " o gün için bence işlerini iyi yapamamışlar" .Aldığım sene 2012 modeli 2004 ve 130 bin küsurdaydı. Marmarise...
Benim Land Rover Discovery 2 'im " Ruhsatda 2004 yazıyor " var. Bir süredir araç haraket halindeyken özellikle sola dönüp araba toparlanırken "TAOK" diye bir ses gelmekte. Bu ses bazen her dönüşlerde , bazende kafasını göre çıkmakta idi. ACE sisteminden yani bildiğim kadarıyla Anti viraj destek...
Britpart,Allmakes,Bearmach daha varsa lütfen ekleyin. Ben Orijinal bulamadığım zaman ya da fiyat haliyle çok yüksek olduğunda hangi marka yan sanayi markasını tercih etmeliyim? Ya da hangileri hangi katagoride başarılılar.?