Arama sonuçlarınız

1. anastascia

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Biraz geç kaldım ama ben ve bir arkadaşım %99 geliyoruz

2. anastascia

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) 1- Zeynep Esra Tez 2- Ufuk Sarıgül 3- İlknur Sarıgül 4- Sedat Açıl 5- Ayşe İzci 6- Ufuk SARNIK 7- Belgin Zeytin 8- Esra Akeroğlu 9- Mustafa Tekiner 10- Emine Tekiner 11- Selçuk Akerman 12- Pınar Karaçar 13- Kadir Sümerkent...
  3. anastascia

Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Aşağı kadar yaklaşık 1 saat beraber yürümüşüzdür Ufuk Bey :) Çok güldüm doğrusu... Saçlarım toplu idi ondandır, yada bu foto çok parlatılmış, oradan yüzümü seçememişsinizdir :))))))

4. anastascia

Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Çok güzel bir gündü ama çok yoruldum. O yüzden fotoğrafları bilgisayara atamadım henüz.
  5. anastascia

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Kadıköyden gelecekler için uyarı... Kadıköy'de pazar günü bazı yollar kapalı Kadıköy İskele Meydanı'nda 8 Kasımda düzenlenecek etkinlikler nedeniyle Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yollar...

6. anastascia

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Bostancıdan gelecekler çoğalacak sanırım. Tam girişte ellerinde koca makinalar olan bir grup birbirini rahat tanır diye düşünüyorum. Bostancı saatini öğrenir öğrenmez buraya yazarım. İskelede saçlarımın renginden...

7. anastascia

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) 1- eftaLYa (Esra Akeroğlu) 2- pebble (Nilsun)+1 3- Kasif (Hakan)+1 4- Dream_Rocker (Onur) (belki +1) 5- ufuk (Ufuk SARNIK) 6- Berksito (Berk Saraç) + 1 7- Nurtella +1 veya2 8- Degobar (Yavuz Selimoğlu) 9-...
  8. anastascia

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Gezi çok güzeldi, bu kadar kalabalık bir grubun kalkış noktasından sonra bir daha biraraya gelemeyeceğini düşünmüştüm ama inanılmaz gerçekleşti, Karaköy molada hepimiz orda idik. Saat 2:30 civarlarında gözümüz...
  9. anastascia

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Bir arkadaşım da katılmak istedi. +1 yaptım. 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive)...

10. anastascia

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Önümüzdeki haftasonu Bolu'ya gitme ihtimalim var ama gitmezsem katılmak çok isterim yalnız tripodum yok :(

11. anastascia

Hayalet.net Fotoğraf Yarışması

Isigin pesinden kosanlar... Zamani donduranlar... HayalET konu sinirlamasi olmayan bir fotograf yarismasi duzenliyor, tüm fotograf meraklilari davetlimizdir. Katilma kosullari: - Yarismaya katilmak icin butun fotograflar, "Ana Sayfa"mizda yer alan kisa kayit formu doldurulup sitemize uye...
  12. anastascia

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) 01- Emine (Bambina ) 02- Mustafa (Mezzy) 03- Serdar (Sharingan) 04- Ercan 05- Elif (Elf) 06- Esra (eftaLYa) 07- Berk (Berksito) 08- Nesur 09- Kadir (noexit) 10- chilavert 11- Ufuk 12- Nilsun ( pebble ) 13- Aylin 14- Sami...

13. anastascia

Bir İnternet Sitesinde Düzenleyeceğimiz Fotoğraf Yarışması İçin Yardım Talebi

Ynt: Bir İnternet Sitesinde Düzenleyeceğimiz Fotoğraf Yarışması İçin Yardım Talebi Amina ve Mustafa Yarışma konusundaki fikirler için de sonsuz teşekkürler. Dün Sedat ile de görüştük telefonda. Gelişmeleri ve son halini burada paylaşırım. Görüşmek dileği ile.
  14. anastascia

Bir İnternet Sitesinde Düzenleyeceğimiz Fotoğraf Yarışması İçin Yardım Talebi

Herkese merhaba, Bir ay önce kadar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir sitenin hazırlamış olduğu öykü yarışmasına katıldım, şu an yarışma devam ediyor, oylama da 1 Mayıs'a kadar sürecek. Sitenin adını daha sonra açıklarım. Yarışma çok güzel ve verimli gittiği için site yöneticileri bir...
  15. anastascia

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Yer: İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi Tarih: 08 Mart 2009 Pazar günü Saat: 17:00 - 22:00 1 - Emine 2 - Yasemin Simsek 3 - Mustafa Eraslan 4 - Caner 5- Pınar Karaçar 6- Mehmet N. Karaçar 7- Selma ve Behiç Efe Dağdeviren...

16. anastascia

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) Çok güzel bir fikir bu arada.
  17. anastascia

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) 1. Berk Saraç (Berksito) + 3 2. Emine ( Bambina ) 3. Mustafa Eraslan (Mezzy) 4. Kadir Pirasoğlu (noexit) 5. Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 6. Elif (eLf) 7. Koza Yardımcı (koza) 8. Mustafa & Sevgi Coşkun 9. Funda Erhan ( funda...
  18. anastascia

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) [attachment=1]

19. anastascia

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
  20. anastascia

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) [attachment=1]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri