Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)
Bayağı küçültmüşüm, acemilik olsa gerek.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)
Çektiklerimi ancak yükleyebiliyorum.
Küçültmek gerekti bayağı fotoları.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Fotoğraflar çok güzel gerçekten.
Ben de en kısa zamanda yüklemeyi düşünüyorum, dün eve geç gittiğim için yapamadım.
Bu arada toplu fotolar ve bireysel çekilen fotoları da yollarsanız sevinirim.
Görüşmek üzere.
Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e…
Herkese merhaba
Başta Sedat olmak üzere ben de emeği geçen herkese teşekkür ederim.
O kadar güzel fotoğraflar çekmişsiniz ki gerçek hayatta bu kadar renkli ve dikkat çekici görünmeyen nesneler adeta süslenmiş.
Ben ancak...
O zaman son olarak Kadıköy'deki Eminönü İskelesi'nde saat 09:30'de buluşuyoruz.
Not: Allahım sen utandırma beni ;D
Selam Pınarcım ve diğer arkadaşlar,
O zaman hakkaten Kadıköy İskelesi'nde buluşup vapura bindikten sonra Eminönü'nde Sedat'a katılmak en mantıklısı gibi.
500 T nerden geçer, nerden kalkar bilmiyorum ben bildiğim yoldan geleyim o...
Herkese merhaba
Aranıza yeni katıldım daha doğrusu siteye yeni katıldım yoksa buradaki isimler içinde birkaç arkadaşım var :)
Pazar günü Edirnekapı Gezisine katılmak istiyorum ancak oraları hiç bilmediğim için Anadolu Yakası'ndan...