Arama sonuçlarınız

1. b_tutal

Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009) Özer Bey devam edin lütfen ben tekrar gördükçe o hallerimi gülmekten katılıyorum :) :) :)

2. b_tutal

Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009) arkadaşlar bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz gezide beraber olduğumuz tüm arkadaşlara içten teşekkürler ben de benim fotoları akşama yüklemeye başlayacağım ancak şimdiye kadar yüklenenlerden anlaşılan şudur ki yolda gördüğüm tüm...
  3. b_tutal

22 Kasım Pazar Bozhane - Ömerli Off Road Gezi Planı

Ynt: 22 Kasım Pazar Bozhane - Ömerli Off Road Gezi Planı selamlar pazar günü gezimizi düzenledik gezi ile ilgili bilgileri ve fotoları aşağıdaki linkte ekleyebiliriz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43203.0

4. b_tutal

Ynt: 22 Kasım Pazar Bozhane - Ömerli Off Road Gezi Planı olmaz tabiki de ben geçen hafta arabayı bırakacak bi yer buldum arkadaşlar çekti sağolsunlar :) bu hafta da buluruz bi yerler ;D
  5. b_tutal

15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller) selamlar hafta sonu pazar günü aynı yöreye bir gezi daha planlıyoruz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43057.0

6. b_tutal

Ynt: 22 Kasım Pazar Bozhane - Ömerli Off Road Gezi Planı sen sağ salim bi git gel almanya'ya aralık ortası gibi benim de aklımda var bi kartepe gezisi organize ederiz :)

7. b_tutal

Ynt: 22 Kasım Pazar Bozhane - Ömerli Off Road Gezi Planı geçen hafta hepimizin araçları standarttı. düşündüğümüz parkur kırıcı değil
  8. b_tutal

Ynt: 22 Kasım Pazar Bozhane - Ömerli Off Road Gezi Planı Katılımcılar 1 - Barış TUTAL
  9. b_tutal

Selamlar, Geçen hafta Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Kayışdağı - Bozhane gezisinin tadı damağımızda kaldı. Yeni arkadaşlıklar kurduk ve devamını getirmek istiyoruz. Bu hafta sonu programa mangal da ilave edelim dedik :) Saat 10:30 gibi Şile yolu Ömerli sapağında buluşmak üzere Geçen hafta...

10. b_tutal

Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ?

Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ? http://www.agvarehberi.com/ ağva hakkında en kapsamlı bilgiye sahip site otellerin linkinden güncel fiyatlarına da ulaşabilirsiniz

11. b_tutal

Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ?

Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ? merhabalar biliyorsunuzdur ama anlattıklarınızdan yola çıkarak ağva'yı önerebilirim hem kalacak yer sorunu yok hem de yakınında nehir, ufak bir şelale (değil aslından ama iş görür), bir de ufak bir kale kalıntısı var nehirde tekne ya da kuğu...
  12. b_tutal

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

13. b_tutal

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)
  14. b_tutal

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller) bendekileri alıyorum bu tarafa ben bu gazla tüm konuların altına eklerim fotoları :)
  15. b_tutal

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller) selamlar fotolar biraz ayrı gayrı oldu gibi :) birazı da aşağıdaki linkte http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35555.220

16. b_tutal

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu devam devam ...
  17. b_tutal

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu devam...
  18. b_tutal

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu selamlar, bu off road tutkusu başka bişi arkadaş başka kim yol kenarında duran ve hiç tanımadığı kişilerin yanına gelip ya siz de Kayışdağı'na mı çıkacaksınız, biz de katılalım mı deyip 4 arkadaşını daha kandırıp, toplayıp dağ başına gelir...

19. b_tutal

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu yeditepeye çıkan yol üzeri daha rahat olur sanki direkt yolumuzun üstü olmuş olur ben yeditepe yönünde, yani kapının karşı tarafında olacağım
  20. b_tutal

Şile, Beykoz, Ömerli (14 veya 15 Kasım)

Ynt: Şile, Beykoz, Ömerli (14 veya 15 Kasım) yolun hangi tarafı diye netleşmedik ama yeditepeye doğru çıkan tarafta olacağım ben

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri