Arama sonuçlarınız

1. Dixie

Discovery 2 Anahtar Bilgi Ricası

Madem bırakıcaksın hazır el değmişken kalorifer radyatörünün peteğini de temizlet, giriş çıkışa hortum bağlayıp içini temizliyorlar (bu serviste oluyor), klimayı 20'ye ayarlıyorsun içerisi 38 oluyor kara kışta iyi gidiyor.

2. Dixie

Aracın sökülmesi serviste oluyor, parça bakımı başka bir yerde oluyor geldisi gittisi var, çayı kahvesi öğlen yemeği var, aşağıdaki, tampon sökülmeden tarifi var. Bu arada temizleme işmeminden sonra hortumları değiştirmeniz gerekiyor. www.discovery2.co.uk / Workshop / Intercooler Cleaninr
  3. Dixie

Üşenmeyen usta değil de üşengeç sahip var :) Cuma bırak cumartesi al, pazar gazla. Eski halinden eser kalmıyor, yakıt bile düşüyor.

4. Dixie

Madem el değecek o zaman sıvıyı yenilemeden önce soğutma sistemini temizletin, bu arada intercooler içini dışını temizletin, bunların hepsi bir anda yapılabiliyor bir günlük bir iş ama çekişte çok fark ediyor
  5. Dixie

Discovery 2 Td5 Hararet Göstergesi Düşme Sorunu

Göstergenizde elektrik sorunu yok, InletTemperature Fault diye okunuyor makinede, bazen temizlenerek bazen de değişerek sorun çözülüyor

6. Dixie

Motor soğukken kaputunuzu açın, yolcu tarafında su haznesini göreceksiniz, seviye kontrolünü yapın eksikse seviyeye kadar sadece SU ekleyin. Eğer su seviyesi tamamsa, kalorifer radyatörünüzü temizletmeniz gerekebilir, sonrası devir daim pompası, belki müşür. Su haznesindeki su ne renk? Değişik...

7. Dixie

Hobi olarak bahar aylarının birinde deneyebilirsiniz. KIRLANGIÇ MERKEZ - Tebrikler aramıza hoşgeldiniz, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  8. Dixie

Anahtarla kapıyı bir şekilde açtınız alarm çalar kapatmak için orjinal anahtara ihtiyacınız var, önceden açık bıraktığınız kapıdan içer girdiniz boş anahtarla kontak çevirdiniz alarm çalar, ECU kendini kitler. Orjinal anahtar kumandasıyla kapıları aç kapa yapın, araçtan uzaklaşın yarım saat...
  9. Dixie

Bilgi Ricası;

BF'ler görece diğer markalara nazaran biraz daha pahalı yalnız daha uzun ömürlüler kolay kolay aşınmıyorlar. Cooper'dan dönen Yokohama ve Kumho kullanan arkadaşlarım var memnunlar.

10. Dixie

İçi boş bir anahtarla manuel olarak kapıları açıp kitleyebilirsiniz alarm çalışması gerekir. İçi boş bir anahtarla kontağı çevirebilirsiniz ama araç çalışmaz. Yukarıda belirttiğim işlemleri yaparken orijinal anahtar yanınızda mıydı? Araç güvenlik kartı araç kullanım kılavuzunun olduğu dosya...

11. Dixie

Araclar Bolumu Kayboldu

Giriş yapmadan LR bölümünde bizim klasman çıkıyor fakat giriş yapınca ayrım yok, sadece ben de mi var sorun yoksa diğer arkadaşlar da aynı sorunu yaşıyorlar mı?
  12. Dixie

Araclar Bolumu Kayboldu

Sitedeki teknik arıza bölümü bile LR kullanıcılarının istilasına uğramış gözüküyor.

13. Dixie

Araclar Bolumu Kayboldu

Emeğe saygı çerçevesinde umarım bütün yazılanlar ve resimler geri gelir, ansiklopedi gibi bir bölümümüz vardı
  14. Dixie

Bilgi Ricası;

Amerika'da Land Cruiser camiasında TOYO'lar bayaa populer hem her yere giriyorlar bir de kar ve buz için yeni BF A/T'den daha iyi olduğunu söylüyorlar
  15. Dixie

Discover Td5 2002 Model Hararet

Hararet ibresi aşağıya düşmesi normal, bir nevi su seviyesi göstergesi yerine geçiyor. Aracınız su kaçırıyor,motor soğukken seviyeye bakın, eksikse doldurun ve en yakın servise aracınızı götürün. Yağ soğutma radyatöründen de kaçırabilir,görmeniz zor. Parça pahalı,mümkünse tamir ettirmeye çalışın

16. Dixie

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Merhaba, araç kullanım kılavuzunda aracınızla ilgili her türlü yağlama/filtre bilgisini bulabilirsiniz.
  17. Dixie

Bilgi Ricası;

Sevdiğim renk ve jant kombinasyonları da benim hiç bu kadar temiz bir aracım olamadı :(:(:( Ben snorkelsiz buradan geçtim. Çamurluk ortası içbükey çizgisine kadar suyun içinde DURMAMAK kaydıyle gidebilirsiniz. Sorun o çizgiye gelince alternatör su/çamur alıyor. Mesleğim plastik olduğundan dolayı...
  18. Dixie

Bilgi Ricası;

El yatkınlığınız,mekan imkansızlığınız varsa, ilk önce belirli bir süre servise gidin ve araç başında bekleyin, neyin nasıl olduğunu öğrenin. Yukarıda yazılanların bir kısmını, kendiniz öğrendikten sonra yapabilirsiniz. Bilinen bir servise giderseniz, ve isteklerinizi belirtirseniz toplam...

19. Dixie

Bilgi Ricası;

265x70x16 BF/AT, önler BP HD, arka körükler Dunlop, toplamda 4cm yükseltme var, en ucuzu... AVM'ye taksiyle gidiyorum , ben bekarım :p:p

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri