Arama sonuçlarınız

1. Dixie

Bilgi Ricası;

Galiba heyecandan aklınıza bir sürü şey geliyor, normaldir. Ben size sıralamayı yazayım takıldığınızda yardımcı olmaya çalışıyoruz 1-Kozmetik 2-Lastik (İş buradan sonra kopuyor) 3- EGR iptali nasıl oluyor? 4- EGR yetmedi ECU Remap 5- Geçenlerde ufak çaplı off road yaptık, diğer araçları görünce...

2. Dixie

110 Luk Defenderimi Satıp Discovery 1 300 Tdi Almayı Düşünüyorum.

Ofrotçular bi kenara bir de kampçılar var, aracın bagajı büyük diye rağbet ediyorlar....:p:p:p
  3. Dixie

110 Luk Defenderimi Satıp Discovery 1 300 Tdi Almayı Düşünüyorum.

300td fiyatına orta halli bir D2 bulabilirsiniz. Farzedin bir tane 300td buldunuz, araç en az 17 yaşında olacak, yaş itibarı ile sorunlar D2'den fazla olur.

4. Dixie

Bilgi Ricası;

Aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle 1- Anahtar yoksa durum biraz kötü, bendeki plastik kısım eskidiğinden değişmişti komple anahtarı sorduğumda 400 gibi bir cevap almıştım ama TL mi EURO mu hatırlamıyorum. En iyisi anahtarınızı kaybetmeyin 2- Bildiğim kadarıyla tavan tamamen sökülmesi...
  5. Dixie

Discovery 2 Td5 Için Önerileriniz!

İyisinden bir takım A/T lastik 265/70/16 ya da 265/75/16 ebatlarıyla aracınız zaten 2' yakın yerden yükseliyor. Ön tamponu sis farları kısmından kestirip alt taraf koruma sacı koyun, yaklaşma açınız iyileşir, Bir sene kadar bu şekilde kullanın aracınızı tanıyın ondan sonra ne eksik ne fazla...

6. Dixie

Land Rover Discovery Td5 - Arıza Ikaz Lambaları

Motor bölümünde ABS regulatörünün altında plastik iki adet switch var, bozulmuş yada nemlenmiş olabilir. Sizin yapabileceğiniz bir işlem değil servise götürüp göstermeniz gerekiyor genelde ABS/TC arızası bundan kaynaklanıyor. Fren yağ seviyesini ilk defa duyuyorum büyük bir ihtimalle şanzıman...

7. Dixie

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

Yazılımdan önce EGR iptalini yapabilirsiniz daha az külfetlidir. ECU Remap yani motor işletim sisteminin yeniden programlanması sonucu çoğu servislerin bildiği ama kimseye söylemediği bir durum da var, başlangıç olarak araç bir süre sonra egzos contasını yakıyor yazın sıcak havada daimi klimalı...
  8. Dixie

Yeni Aldığım Td5 17 Lt Yakıyor Yardim

Benim araç 350,000 km civarı şehir içi 12/14 arası değişiyor uzun yolda da 9Lt/100km kadar indim. Lastikler 265 x 70 x 16. Hava filitresi, mazot filtresi, MAF sensor temizliği, lastik basıncı, bütün yağlar (dif dahil) değiştirmenizi tavsiye ederim. Zayıf akü, klimada gitmek tüketiminiz arttırır...
  9. Dixie

Discovery 2 Çift Akü Sistemi

Dinamoyu değiştirmeyeckseniz, bir switch bağlarsanız çift aküyle işiniz görülür.

10. Dixie

İki akünün de birbirinden ayrı olması lazım. Paralel bağlandığında akım 2'ye bölünür dinamonuz ikisini de şarj etmek için uğraşır durur. Araçtaki sensörlerin herbiri değişik voltajda çalıştığı için dinamo ana aküyü tam besleyemezse arızalar görme ihtimaliniz artar. Ek aküyle kullanmayı...

11. Dixie

Vinci yedek aküye bağlamamanızı tavsiye ederim. Vinciniz zorlandığında çok yüksek güç çeker ve bir anda akünüz biter. Ana aküye bağlarsanız en azından şarz dinamosuyla bir süre daha idare edebilirsiniz
  12. Dixie

Discovey 2 Dönşümü İi Önerilerinzi Bekliyorum

Ynt: Discovey 2 Dönşümü İi Önerilerinzi Bekliyorum Öncelikle alt korumalardan başlayın ön karter arka depo koruma sacları gidip yaptırın fazla para tutmaz, sonrasında 5 adet lastik 265x70x16 (stepne dahil), çok istiyorsanız da bir adet vinç galiba herşey dahil 2000 lira gibi rakama çok güzel...

13. Dixie

Discovey 2 Dönşümü İi Önerilerinzi Bekliyorum

Ynt: Discovey 2 Dönşümü İi Önerilerinzi Bekliyorum Merhaba, ne tip off road yapmayı planlıyorsunuz yoksa hafif kamp gezi şeklinde mi kullanmak istiyorsunuz? Öncelikle A/T tarzı bir lastikle 265/70/16 ebadı zaten aracınızı 3cm yükseltiyor standard ebada göre. Ondan sonra ihtiyacınız dahilinde...
  14. Dixie

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 En sevdiğim renk kombinasyonu, en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, d2td5 familyasına hoş geldiniz ;D
  15. Dixie

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Bizim araçlarda aslen Dif Lock pek gerekli değil, çok ağır arazi yapmadığınız sürece. Araçta bulunan TC aslında çok başarılı, biraz nasıl çalıştığını öğrenirseniz çoğu yerde faydasını görürsünüz.

16. Dixie

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Aracın altına girin şanzıman yağ vidalarının orada yazar 41D ya da 42D ile başlıyorsa CDL var, 61D, 62D, 69D, 70D ile başlayan ise CDL yok
  17. Dixie

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz 99-02 arasında şanzımanda Diff Lock var, 02-04 arasında yok tekrar 04'te eklendi. Yani 2002 bir bölümü, 2003 hepsi ve 2004 bir bölümünde diff lock bulunmuyor. Ashcroft kiti diff lock TC ile birlikte kullanabiliyorsunuz, yani TC devre dışı bırakıyor aracı...
  18. Dixie

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Lift kite ihtiyacınız yok, körükler yeter. Bence aşağıdaki eklentiyi biraz inceleyin, tanıdığım çoğu kişi sadece vinç ve snorkelle olayı çözüyorlar ben dahil. Ön tarafa Bearmach arka taraf körük yuvalarına takviye yapınca araç zaten yükseliyor. Almayı...

19. Dixie

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Şöyle anlatayım, almayı düşündüğünüz araç hangi servise gitmiş, ne kadar zaman aynı servise gitmiş, kaç el değiştirmiş önce bunları öğrenin. Uğraşmak istemeyenler genelde son bir iki bakımını çok popüler servislerde yaptırıp bilmem ne servis bakımlı araç diye...
  20. Dixie

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Model yılından daha çok bakım önemli bu araçlarda, benim araç en sorunlu denilen 2000 model, sıfır halinde almıştım, hala kullanıyorum 350,000km'de şu an. Almayı düşündüğünüz araç 10 yaşından fazla, bazı şeylerin değişmiş olması lazım ya da değişim zamanı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri