Arama sonuçlarınız

1. uğur İNAN

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

2. uğur İNAN

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Başta Antalya olmak üzere bütün camianın başı sağ olsun. :'(
  3. uğur İNAN

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Ad-Soyad: A.Uğur İNAN Doğum tarihi ve yeri: 1966 ISPARTA Meslek:Diş Hekimi Semt:Bayındır/MURATPAŞA İlgialanı:offroad-seyahat.

4. uğur İNAN

Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA)

Ynt: Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA) çok güzeldi paylaşım için teşekkürler :)
  5. uğur İNAN

Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım Güle güle kullanın bol çamurlu günler. :)

6. uğur İNAN

Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser)

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) Tek kelimeyle Muhteşem hayırlı olsun güle güle binin.(maşallah)

7. uğur İNAN

antoff toyota hılux

Ynt: antoff toyota hılux aslan bey bu sorunun cevabını size en iyi antoff başkanı Ahmet abi verir çünkü bildiğim kadarıyla o yaptı hilux'u.Ayrıca çok haklısınız muhteşem bir araba oldu.
  8. uğur İNAN

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Serdar bey aracınız tek kelimeyle Muhteşem olmuş güle güle binin ileriki zamanlarda düşündüğüm proje.Bende Antalya da yaşıyorum.Sizin engin tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak. :) Açıkçası bu mog'u yakından görmek istiyorum. Müsait olduğunuz bir...
  9. uğur İNAN

1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları Aracınız güzel olmuş güle güle kullanın.

10. uğur İNAN

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

11. uğur İNAN

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. Tarık bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. :D :D
  12. uğur İNAN

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. Çağlar bey, aynı görüşteyiz tabiki insanlar çeşitli nedenlerden bir markayı hatta bir markanın bir serisini sever sizinde söylediğiniz gibi tatlı tartışmalar atışmalar güzel. bu arada bende çok yeni bir toyota cıyım...

13. uğur İNAN

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. Belkide öyledir ömer kardeşim :D
  14. uğur İNAN

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. dostlar yeni bir gezenbilirci olarak böyle bir tartışmanın mantığını anlayamadım. sonuçta söylendiği gibi bu araçlar bizi dağlara götürmek için var.hangi marka olduğu bu kadarmı önemli?
  15. uğur İNAN

Bu da Benim Ladam

Ynt: Bu da Benim Ladam bekir bey nivanız hayırlı olsun. bende dün hilux aldım. önümüzdeki hafta bakım ve plaka işleri bitecek karşılaşacağımızı umuyorum ant.ısparta yakın.

16. uğur İNAN

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) sevgili gezenbilir ailesi aranıza yeni katıldım antalya da yaşıyorum. antalya da olan niva cılarla tanışmak istiyorum onlardan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum saygılarımla :)
  17. uğur İNAN

yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak

Ynt: yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak bekir bey öncelikle NİVA nlz hayırlı olsun aracı ne kadara aldınız?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri