Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu
Ad-Soyad: A.Uğur İNAN
Doğum tarihi ve yeri: 1966 ISPARTA
Meslek:Diş Hekimi
Semt:Bayındır/MURATPAŞA
İlgialanı:offroad-seyahat.
Ynt: antoff toyota hılux
aslan bey bu sorunun cevabını size en iyi antoff başkanı Ahmet abi verir çünkü bildiğim kadarıyla o yaptı hilux'u.Ayrıca çok haklısınız muhteşem bir araba oldu.
Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları
Serdar bey aracınız tek kelimeyle Muhteşem olmuş güle güle binin ileriki zamanlarda düşündüğüm proje.Bende Antalya da yaşıyorum.Sizin engin tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak. :) Açıkçası bu mog'u yakından görmek istiyorum. Müsait olduğunuz bir...
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.
Çağlar bey, aynı görüşteyiz tabiki insanlar çeşitli nedenlerden bir markayı hatta bir markanın bir serisini sever sizinde söylediğiniz gibi tatlı tartışmalar atışmalar güzel. bu arada bende çok yeni bir toyota cıyım...
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.
dostlar yeni bir gezenbilirci olarak böyle bir tartışmanın mantığını anlayamadım. sonuçta söylendiği gibi bu araçlar bizi dağlara götürmek için var.hangi marka olduğu bu kadarmı önemli?
Ynt: Bu da Benim Ladam
bekir bey nivanız hayırlı olsun. bende dün hilux aldım. önümüzdeki hafta bakım ve plaka işleri bitecek karşılaşacağımızı umuyorum ant.ısparta yakın.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
sevgili gezenbilir ailesi aranıza yeni katıldım antalya da yaşıyorum. antalya da olan niva cılarla tanışmak istiyorum onlardan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum saygılarımla :)