Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...
Sıkıntı yok abi içindeki polyesteri gözüküyo çok hafiften bi siyah boya atarım oraya devam ederim belli olmuyo zaten :) bi takım daha sipariş edicem sizden yakın zamanda inşallah bi v8 bulalımda :)
Selam herkese yeni bir proje var kafamda ama cesaret edemedim bir türlü..130 veya ambulans kasa defender ın arka lastiklerini çiftleme düşüncesi geldi aklıma..hani şu amerikan kamyonetlerde olur güçlü motorlu mercedes sprinter iveco gibi ticari araçlarda olur..o tarz bir düşünce..ama yapan oldu...
Selamlar lastikler geçen kasım ayında alınmış olup haftada 50km civarı yol yapmıştır..toplam 4kez araziye girmiştir ve fotolar güncel halleridir..ne bir çizik ne bir aşınma ne bir yırtık tamamen sıfır kıvamında..üretim tarihleri 2012..ben tanesine 460TL vermiştim şuan fiyatlar ne alemde...
Günceldir..müzik sistemini , ön tamponu , jant lastik spacer ları alıp araçta yüklü bir indirim yapabilirim isteyene..tabi yerine orj tampon ve idarelik jant lastik koyulacaktır
Ynt: Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi
Muhtemelen benim konumdur oda aynı fotoğrafsa..başka forumdada açmıştım konuyu..malzemenin 60.000volt a kadar elektirğe dayanıklılığı varmış + olarak yangına karşı dayanıklılığı, ses yalıtımı, kimyasala dayanıklılığı gibi birçok özelliği var..uygulaması...
Ynt: Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi
Konu gözümden kaçmış yazmış bakmamışım kusuruma bakmayın lütfen şimdi farkettim.
Evet bahsettiğim malzeme tam olarak buydu. Sanırım aracı bu şekilde komple pütür boyatıcam eklediğim resimdeki gibi. Yanlız bunu normal bi kaporta boyacı yapabilir mi acaba...
Selamlar , aracımı bundan 2 sene önce kendisi kullanmak için Adana'da bir akrabam sıfırdan şaseye kadar soyarak ve parçaları yenileyerek topladı. Daha sonra 2. bir Defender toplamaya başladı ve bu araçta bana kısmet oldu. Aracın toplanmadan önceki fotoğrafları mevcuttur dileyene mail olarak...