Arama sonuçlarınız

1. onat

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia Dan Birkaç Kare :) Abi her zaman bekleriz kapımız herkese açık..14 gün sonra Bulgaristan yolcusuyuz inşallah..1ay sonunda da dönmüş olucaz..yeni bir konu açar fotoğraflarını eklerim balkanlar turunun :)

2. onat

Yeni Üye

Ynt: Yeni Üye Aracı turbolamak için yapacağınız masraf kadar çıkma nissan bd30(100hp) veya iveco(120hp) gibi motorlar alabilirsiniz..hem daha sağlıklı hem daha mantıklı olucaktır..veya v8 alıp keyfinize bakabilirsiniz :P
  3. onat

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... Aman umut abi parlak siyahdan kaç derim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2013tr-de-tek-en-dolusu-defender-110-2.5-td-3-sira-koltuk-hazir-121765213/detay link vermek yasak mıydı bilmiyorum ama buyur 2013...

4. onat

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... birkaç görselde benden olsun :)
  5. onat

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 Lastik + 5cm Spacer + Land Rover Sac Jant Kombinasyonun Görseli Olan? Bu gün dodiklerimi taktırdım sonunda..265 75 16 BF Lastik + 3cm spacer + 16x10 offsetli jant..bu dodiklerin 1cm kadar dışında hala lastikler

6. onat

Defender için roll bar maliyeti

Ynt: Defender İçin Roll Bar Maliyeti Bu düşüncelerim arasında..kendi aracıma yaptırabilirsem isteğe göre üretim yapmayı düşünüyorum..demirci malzeme herşey tamamda işte maliyet sıkıntı şuan benim için..inşallah en kısa sürede yapıcam aracıma..

7. onat

Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi

Ynt: Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi Plasti dip bunu biliyorum bu değil malesef dediğim..fotoda belli olmuyor sanırım şu kamyonetlerin arka kasasının içini kaplarlar genelde siyah pütürlü bir malzeme..onun komple arabayı kapladıgını düşünelim o tarz bi boya
  8. onat

Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi

Herkese selamlar yeni alıcağım araç ne renk olsa nasıl olsa derken birkaç görsel ve video buldum ve işte bu dedim sonunda..ancak şöyle bi sorunum var istediğim boya pütürlü..resimleri ekliyorum birde video var aslında ama onu yükleyemedim malesef..boyanın markası line-x diye geçiyor...
  9. onat

Ynt: 275/75/16 Lastik + 5cm Spacer + Land Rover Sac Jant Kombinasyonun Görseli Olan? Teşekkür ederim yeni aracımı görürsünüz inşallah bu arkadaş gidici :) 130 v8 almak üzereyim kısmet olursa..315 75 16 m/t / off set jant / 5cm spacer / 2" yükseltme / vidalı dodik / 5cm helezon spacer...

10. onat

Ynt: 275/75/16 Lastik + 5cm Spacer + Land Rover Sac Jant Kombinasyonun Görseli Olan? yaylar yeni sayılır aslında gerçi ömrü nedir bilmiyorum 2sene oldu takılalı ve araç hala çok sert diğer araçlarımıza bindiğimde (defender lar) onlar benimkine göre çok yumuşak kalıyor yani yaylar hala çok sert...

11. onat

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. 2.5 Düz dizel ile tam yarım depo ile İstanbul'dan Ankara'ya gittik..sanırım km de 30-40krş arası yakıyor..kendi aracım 2.5 benzinli..lpg kullanmıyorum ve benzinde yaktığı miktar km de 80krş 1lira arası..lpg de 50 60kuruşa...
  12. onat

Ynt: 275/75/16 Lastik + 5cm Spacer + Land Rover Sac Jant Kombinasyonun Görseli Olan? 265 75 16 Bf Lastik + 3 cm spacer + 16x10 offset jant + orjinal dodik görselim Bi sonraki aracımda 315 75 16 yokohama lastik + 5cm spacer + offset jant + vidalı dodik olacak kısmet olursa..onunda...

13. onat

Acil 3500 cc v8 motor arıyorum

Ynt: Acil 3500 cc v8 motor arıyorum Teşekkürler ilginiz için birkaç kişi ile görüştüm Ankara da..ellerinde hep faturasız v8 mevcutmuş..bana faturalı lazım malum ruhsata işletmek gerek..bunlarıda bi arayalım bakalım :)
  14. onat

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR hayırlı olsun serdar abi :)
  15. onat

Selam herkese en acilinden temiz masrafsız şanzumanı üzerinde 3500cc v8 land rover motoru arıyorum..

16. onat

Selam herkese en acilinden temiz masrafsız şanzumanı üzerinde 3500cc v8 land rover motoru arıyorum..
  17. onat

defender 2,5 düz dizel arazide hantalmıdır ?

Ynt: defender 2,5 düz dizel arazide hantalmıdır ? 2.5 düz benzinli için konuşayım düz yolda hantal arazide bambaşka birşey oluyor. Arazi performansı low a aldığınızda maximuma ulaşıyor. Ben ilk araziye girdiğimde inanamamıştım bu mu düz yolda gitmeyen araç diye :) Dizellerininde pek farklı...
  18. onat

Sıfırdan revizyonlu sorunsuz sıkıntısız 110 Defender yeni fırsat

Herkese merhaba , daha öncede konu açmıştım aracımla ilgili. 2.5 düz benzinli olması sebebiyle ve performansının yetmemesi sebebi ile dizel defender veya v8 defender aradıgımdan dolayı aracım satılıktır. Ya dizel alıp yakıt tasarrufu edilicek yada v8 alıp yüksek performans hedeflenecek. Malum...

19. onat

Süspansyon spacer ları hakkında

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında Aynen kardeşim bu..face den Mehmet Yıldız ile konuştuk 2sene kullanmış bunları hiç sıkıntı yaşamazsın dedi..130u alalımda takıcam bi çift bakalım
  20. onat

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Ön lastik ters derken dişlerinden bahsediyosun sanırım abi..önce önleri çizmiştim yanlış oldu silmeden arkaya geçtim sonrada düzeltmedim sıkıldım kaldı öyle :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri