Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Adventure Georgia Dan Birkaç Kare :)
Abi her zaman bekleriz kapımız herkese açık..14 gün sonra Bulgaristan yolcusuyuz inşallah..1ay sonunda da dönmüş olucaz..yeni bir konu açar fotoğraflarını eklerim balkanlar turunun :)
Ynt: Yeni Üye
Aracı turbolamak için yapacağınız masraf kadar çıkma nissan bd30(100hp) veya iveco(120hp) gibi motorlar alabilirsiniz..hem daha sağlıklı hem daha mantıklı olucaktır..veya v8 alıp keyfinize bakabilirsiniz :P
Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...
Aman umut abi parlak siyahdan kaç derim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2013tr-de-tek-en-dolusu-defender-110-2.5-td-3-sira-koltuk-hazir-121765213/detay
link vermek yasak mıydı bilmiyorum ama buyur 2013...
Ynt: Defender İçin Roll Bar Maliyeti
Bu düşüncelerim arasında..kendi aracıma yaptırabilirsem isteğe göre üretim yapmayı düşünüyorum..demirci malzeme herşey tamamda işte maliyet sıkıntı şuan benim için..inşallah en kısa sürede yapıcam aracıma..
Ynt: Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi
Plasti dip bunu biliyorum bu değil malesef dediğim..fotoda belli olmuyor sanırım şu kamyonetlerin arka kasasının içini kaplarlar genelde siyah pütürlü bir malzeme..onun komple arabayı kapladıgını düşünelim o tarz bi boya
Herkese selamlar yeni alıcağım araç ne renk olsa nasıl olsa derken birkaç görsel ve video buldum ve işte bu dedim sonunda..ancak şöyle bi sorunum var istediğim boya pütürlü..resimleri ekliyorum
birde video var aslında ama onu yükleyemedim malesef..boyanın markası line-x diye geçiyor...
Ynt: 275/75/16 Lastik + 5cm Spacer + Land Rover Sac Jant Kombinasyonun Görseli Olan?
yaylar yeni sayılır aslında gerçi ömrü nedir bilmiyorum 2sene oldu takılalı ve araç hala çok sert diğer araçlarımıza bindiğimde (defender lar) onlar benimkine göre çok yumuşak kalıyor yani yaylar hala çok sert...
Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..
2.5 Düz dizel ile tam yarım depo ile İstanbul'dan Ankara'ya gittik..sanırım km de 30-40krş arası yakıyor..kendi aracım 2.5 benzinli..lpg kullanmıyorum ve benzinde yaktığı miktar km de 80krş 1lira arası..lpg de 50 60kuruşa...
Ynt: Acil 3500 cc v8 motor arıyorum
Teşekkürler ilginiz için birkaç kişi ile görüştüm Ankara da..ellerinde hep faturasız v8 mevcutmuş..bana faturalı lazım malum ruhsata işletmek gerek..bunlarıda bi arayalım bakalım :)
Ynt: defender 2,5 düz dizel arazide hantalmıdır ?
2.5 düz benzinli için konuşayım düz yolda hantal arazide bambaşka birşey oluyor. Arazi performansı low a aldığınızda maximuma ulaşıyor. Ben ilk araziye girdiğimde inanamamıştım bu mu düz yolda gitmeyen araç diye :) Dizellerininde pek farklı...
Herkese merhaba , daha öncede konu açmıştım aracımla ilgili. 2.5 düz benzinli olması sebebiyle ve performansının yetmemesi sebebi ile dizel defender veya v8 defender aradıgımdan dolayı aracım satılıktır. Ya dizel alıp yakıt tasarrufu edilicek yada v8 alıp yüksek performans hedeflenecek. Malum...
Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında
Aynen kardeşim bu..face den Mehmet Yıldız ile konuştuk 2sene kullanmış bunları hiç sıkıntı yaşamazsın dedi..130u alalımda takıcam bi çift bakalım
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Ön lastik ters derken dişlerinden bahsediyosun sanırım abi..önce önleri çizmiştim yanlış oldu silmeden arkaya geçtim sonrada düzeltmedim sıkıldım kaldı öyle :)