Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...
Selim Bey dünya küçüktür :) Bir yerde karşılaşıp bir yorgunluk çayı içmek güzel olur.
Çadır konusunda bu havalarda haklısınız. Fakat Ahmet Bey Kaçkar'larda ağustosta kar yağdını, çadır ve uyku tulumu ile üşüdüğünü yazmıştı. Birde çadırı sadece yaz için düşünmüyorum. Ailemle birlikte serin bahar aylarında...
Güzel ve zevkli bir gezi olacak diye düşünüyorum. Şimdi bir kaç eksik malzememi tamamlamaya çalışıyorum.
http://www.adrenalinoutdoor.com/Zajo-Zajo-Montana-3-uc-Mevsim-cadir_5364.html#1...
Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara.
Burç kolunun fiyatı 15-30 TL. Geri vites problemi ise otomatik şanzıman yağının değişmesi ile düzeliyormuş. Bilgilerinize...
Selamlar. otomatik Suzuki Jimny ile takaslı yada satılık vitara.
1992 model
175000 km.
5 kapı
otomatik
hidrolik dir.
klima
elekt. ayna
çelik cant
lpg işli. vs.
Bir kaç sorunu var
1- Sağ ön tabla burc kolu kırık değişmesi gerekiyormuş. Bu haliyle kullanımında bir sorun yok.
2-Bazen geri...
Kaçkar olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi artık malzeme, ulaşım, gezi ve konaklama planları üzerine ayrıntıları konuşabiliriz. Bu geziyi önermeniz çok iyi oldu benim için. Çünki maalesef Ordu'dan doğusuna...
Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum
”günü birlik bir geziye en az bir saat rötar yaptıran eşim, ülkeler arası bir gezide acaba kaç gün rötar yaptırır? Düşünmesi bile tansiyonu mu yükseltirken neden sağlığımdan olayım. Tabiki tek başıma gitmeyi yeğlerim”
bu paragrafa kesinlikle...
rota ve tarih benim için uygun. Kabul ederseniz size katılmak isterim. Yolculuğumuzu ne şekilde yapacağız ? Gerekecekse bir vitaram var. Özelden yazamıyorum ayrıntıları konuşabilirsek sevinirim. Ayrıca valla kanyonu...
Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera
Merhaba. Belirttiğiniz modeller dışında ama 2003 Mercedes A160 ile takas düşünürseniz görüşebiliriz. İyi satışlar dilerim.