Arama sonuçlarınız

1. çamlıbel

SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model Kaçırılmıycak bir araba. Benim vitara satılırsa talip olabilirim.

2. çamlıbel

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Selim Bey dünya küçüktür :) Bir yerde karşılaşıp bir yorgunluk çayı içmek güzel olur.
  3. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Çadır konusunda bu havalarda haklısınız. Fakat Ahmet Bey Kaçkar'larda ağustosta kar yağdını, çadır ve uyku tulumu ile üşüdüğünü yazmıştı. Birde çadırı sadece yaz için düşünmüyorum. Ailemle birlikte serin bahar aylarında...

4. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Güzel ve zevkli bir gezi olacak diye düşünüyorum. Şimdi bir kaç eksik malzememi tamamlamaya çalışıyorum. http://www.adrenalinoutdoor.com/Zajo-Zajo-Montana-3-uc-Mevsim-cadir_5364.html#1...
  5. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Haydi haırlısı.

6. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sanırım güzel bir gezi olacak:)

7. çamlıbel

1992 satılık 5 kapı otomatik vitara.

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. Güncel.
  8. çamlıbel

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. Fiyat 12.750 TL oldu. İlan numarası 51853265. Saygılar.
  9. çamlıbel

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. Burç kolunun fiyatı 15-30 TL. Geri vites problemi ise otomatik şanzıman yağının değişmesi ile düzeliyormuş. Bilgilerinize...

10. çamlıbel

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. .

11. çamlıbel

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. devam
  12. çamlıbel

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. Bir kaç resim daha ekleyeyim.

13. çamlıbel

suzuki vitara jlx ariyorum yok mu satan dostlar

Ynt: suzuki vitara jlx ariyorum yok mu satan dostlar Selamlar. Düşünür iseniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76431.0
  14. çamlıbel

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara. Teşekkürler.
  15. çamlıbel

Selamlar. otomatik Suzuki Jimny ile takaslı yada satılık vitara. 1992 model 175000 km. 5 kapı otomatik hidrolik dir. klima elekt. ayna çelik cant lpg işli. vs. Bir kaç sorunu var 1- Sağ ön tabla burc kolu kırık değişmesi gerekiyormuş. Bu haliyle kullanımında bir sorun yok. 2-Bazen geri...

16. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Kaçkar olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi artık malzeme, ulaşım, gezi ve konaklama planları üzerine ayrıntıları konuşabiliriz. Bu geziyi önermeniz çok iyi oldu benim için. Çünki maalesef Ordu'dan doğusuna...
  17. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... bu gezinin planda kalmayıp gerçekleşmesini isterim. Selamlar.
  18. çamlıbel

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum ”günü birlik bir geziye en az bir saat rötar yaptıran eşim, ülkeler arası bir gezide acaba kaç gün rötar yaptırır? Düşünmesi bile tansiyonu mu yükseltirken neden sağlığımdan olayım. Tabiki tek başıma gitmeyi yeğlerim” bu paragrafa kesinlikle...

19. çamlıbel

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... rota ve tarih benim için uygun. Kabul ederseniz size katılmak isterim. Yolculuğumuzu ne şekilde yapacağız ? Gerekecekse bir vitaram var. Özelden yazamıyorum ayrıntıları konuşabilirsek sevinirim. Ayrıca valla kanyonu...
  20. çamlıbel

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Merhaba. Belirttiğiniz modeller dışında ama 2003 Mercedes A160 ile takas düşünürseniz görüşebiliriz. İyi satışlar dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri