Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Büyük bir araca ihtiyacım olduğundan aracımı satmak veya takaslamak istiyorum. Düşünenler için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-ka-bayan-dr-dan-lpg-li-74-000-km-de-32720207/detay.
Site üylerine ayrıca 500 TL indirim yapacağım. Selamlar.
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
Haklısınız. Zaten Serdar KILIÇ'ta bu konunun eğitimini vermek için bu programı yapıyor, ve bahsettiğiniz gibi yenilebilecek bazı bitkileri de tanıtıyor. Selamlar.
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
apolloturk "valla discovery tv de iki tane program var biri survival man digeri ultimate survival diye ozeliikle ultimate survival deki adami izleminizi oneririm 1 kasatura ve 1 cakmak tasiyla ve 1 matara ile adam her turlu ormandan,colden kurtuluyor afrika...
Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel)
Sanırım buda güzel bir program olacak. Merakla bekliyorum. Bu arada Serdar KILIÇ'ın tarzıda güzel. Şova kaçmadan gerekli bilgileri, uygulamasıyla birlikte veriyor. İzlenmesini tavsiye ederim.
İçimdeki Doğa adlı bir programı vardı. Hatta bir keresinde Uludağ'da kaybolan ve donarak yaşamını kaybeden bir kayakçının, aynı ekipmanları ile aynı doğada mücadelesini takdir etmişimdir. Doğada hayatı idame hakkında yararlı ve güzel bir program.
Merhabalar. Ülkemizden bir insan, Serdar Kılıç. Belki tanıyan bileniniz vardır ki bende bu şahsı örnek gösterebilirim konuya.Selamlar.
Ynt: Hayati İdame Ekipmanları
Sn:deserteagle SLP2 tool logic hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sapından dolayı bıçağı kullanmak zor olsa da firesteel ve fener amaçlı kullanılabilr belki. Selamlar.
Ynt: Hayati İdame Ekipmanları
[Avcılar'daki silahdunyasi'ndan Toollogic'in bir çakısını almıştım. Bilmiyorum şimdi var mı ellerinde. Üzerinde firesteel ve düdüğü olan bir model bu. Kimilerinde firesteel yerinde el feneri de olabiliyordu galiba.]
Tüm Gezenbilir ailesine merhabalar...