Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

Farklı ve Güzel 98 Model Samurai

Ynt: Farklı ve Güzel 98 Model Samurai Abi yerimde duramıyorum çok severek kullanıyorum çok dikkat çekiyor ama yeni projeler ile devam edeceğim yola...

2. yuzen_adam

Farklı ve Güzel 98 Model Samurai

Merhaba arkadaşlar. Araç helezonlu, tek nokta enjeksiyonlu, hardtoplu, 8000lbs vinç, ekstraları olan temiz, sorunsuz, günlük kullanılan bir araçtır... Fiyat 16.000tl İrtibat: Koray Yamacı 0532 790 57 24
  3. yuzen_adam

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? İstanbul Kanatlarımın Altında --- Tuluyhan Uğurlu

4. yuzen_adam

Araniyor 31/10,5/15 Maxxis Mudzilla...

Merhaba arkadaslar 31/10,5/15 Maxxis Mudzilla 5 adet lastik ariyorum elinde olanlar benimle irtibata gecerlerse sevinirim...
  5. yuzen_adam

Grand Vitara 1998 Otomatik Off-Raod Donanımlı

Ynt: Grand Vitara 1998 Otomatik Off-Raod Donanımlı Hayirli satislar nurullah abi hayirdir yeni projemi var yoksa gaz gerimi donuyor????

6. yuzen_adam

Suzuki Vitara veya Samurai arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara veya Samurai arıyorum Merhaba ilgilenirseniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-98-model-turkiye-de-tek-36741986/detay

7. yuzen_adam

2. El Suzuki Jimny için Yükseltme Kiti

Ynt: 2. El Suzuki Jimny için Yükseltme Kiti Baayram abi kit içerisinde hangi parçalar mevcut acaba?
  8. yuzen_adam

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Ahhh ahhha ahhh. Daha araba bitmeden yapılırmı abi olurmu böyle şey ;D Herşey bittide hardtop yok arabanın tepesi kapanmıyor ;D Şöyle hava soğuk olmaz, yağmur yağmaz ise arabayada kıyabilirsem geleceğim abi...
  9. yuzen_adam

Suzuki Samurai Hardtop

Ynt: Suzuki Samurai Hardtop Arkadaslar kusura bakmayin uzun zamandir burasi ile ilgilenemedim. On kisini ayri olarakta yapabiliyorum fiyati 300tl dir. Boyasi ic dosemesi fitilleri ve montaj kilitleri dahil...

10. yuzen_adam

205/70/15 Nexen yol lastiği...

Arkadaşlar Samuraimin üstünden çıkan orjinal ölçü asfalt lastiklerini elimden çıkarıyorum. 2008 yılı üretim. Yarı ömürdeler, yamuğu, yırtığı, balonu yoktur. Sadece lastiğin bir tanesine ince bir sac vidası girmiş öylece duruyor. fiyat 175tl. Koray Yamacı: 0532 790 57 24

11. yuzen_adam

Suzuki Samurai Hardtop

Ynt: Suzuki Samurai Hardtop Güncel...
  12. yuzen_adam

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. Benim aracımda da devir saati yok ne yazıkki. Ama pek bir eksikliğini hissetmiyorum.

13. yuzen_adam

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. Samuraide eğer biraz konfor arıyorsanız 96 model ve üstü helezonlu olanları seçebilirsiniz. benim son aracım 98 model helezonlu oldu ve çok memnunum.
  14. yuzen_adam

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Herkes kendi arabasını sayfalarca garaj bölümünde anlatıyor. Normal birşey.
  15. yuzen_adam

Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin?

Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? Ahhh ahhhh.....

16. yuzen_adam

2000 vitara km göstergesi sorunu

Ynt: 2000 vitara km göstergesi sorunu Merhaba. Kilometre telinin biraz temizlenmeye ihtiyacı var sanırım. Ben gösterge tablosunu çıkartıp kilometre telinin içine şırınga ile hidrolik yağ basıyorum sonrasında çok büyük oranda uzun zaman düzelme oluyor ancak tozlu kirli çamurlı yollara girdikten...
  17. yuzen_adam

SUZUKI Samurai devir saati çalışması

Ynt: SUZUKI Samurai devir saati çalışması Merhaba. Samurainiz hayırlı olsun. 90 km gibi hızlarda o devir samurai için normaldir. Çünkü şanzuman oranları vitaradan daha kısadır. SAmuraide konforlu seyir sürati olan 80-90 kilometre arasına alışmak gerek :)
  18. yuzen_adam

Vitara Isınmama Sorunu!!!

Ynt: Vitara Isınmama Sorunu!!! Hatta son aldığım samuraiyide sattım yenisini aramaktayım ;D

19. yuzen_adam

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Zaten hard offroad, trophy gibi yerlerde kullanılan pickupların genelde arka kasaları kesilip kısaltılmış oluyor...
  20. yuzen_adam

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Bugünlerde Sanırım tms reklamcılığın sahibi falan olabilir(üzerinde reklamları var). yeni model bir l 200 görüyorum oldukça sağlam modifiyeli hatta uzaklaşma açısını iyileştirmek için arka kasaa bile kısaltılmış. Bence oldukça yakışıklı bir araç...

Geri