Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Araç helezonlu, tek nokta enjeksiyonlu, hardtoplu, 8000lbs vinç, ekstraları olan temiz, sorunsuz, günlük kullanılan bir araçtır...
Fiyat 16.000tl
İrtibat: Koray Yamacı 0532 790 57 24
Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)
Ahhh ahhha ahhh. Daha araba bitmeden yapılırmı abi olurmu böyle şey ;D Herşey bittide hardtop yok arabanın tepesi kapanmıyor ;D Şöyle hava soğuk olmaz, yağmur yağmaz ise arabayada kıyabilirsem geleceğim abi...
Ynt: Suzuki Samurai Hardtop
Arkadaslar kusura bakmayin uzun zamandir burasi ile ilgilenemedim. On kisini ayri olarakta yapabiliyorum fiyati 300tl dir. Boyasi ic dosemesi fitilleri ve montaj kilitleri dahil...
Arkadaşlar Samuraimin üstünden çıkan orjinal ölçü asfalt lastiklerini elimden çıkarıyorum. 2008 yılı üretim. Yarı ömürdeler, yamuğu, yırtığı, balonu yoktur. Sadece lastiğin bir tanesine ince bir sac vidası girmiş öylece duruyor. fiyat 175tl.
Koray Yamacı: 0532 790 57 24
Ynt: SJ 413 Hakında ?..
Samuraide eğer biraz konfor arıyorsanız 96 model ve üstü helezonlu olanları seçebilirsiniz. benim son aracım 98 model helezonlu oldu ve çok memnunum.
Ynt: 2000 vitara km göstergesi sorunu
Merhaba. Kilometre telinin biraz temizlenmeye ihtiyacı var sanırım. Ben gösterge tablosunu çıkartıp kilometre telinin içine şırınga ile hidrolik yağ basıyorum sonrasında çok büyük oranda uzun zaman düzelme oluyor ancak tozlu kirli çamurlı yollara girdikten...
Ynt: SUZUKI Samurai devir saati çalışması
Merhaba. Samurainiz hayırlı olsun. 90 km gibi hızlarda o devir samurai için normaldir. Çünkü şanzuman oranları vitaradan daha kısadır. SAmuraide konforlu seyir sürati olan 80-90 kilometre arasına alışmak gerek :)
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?
Zaten hard offroad, trophy gibi yerlerde kullanılan pickupların genelde arka kasaları kesilip kısaltılmış oluyor...
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?
Bugünlerde Sanırım tms reklamcılığın sahibi falan olabilir(üzerinde reklamları var). yeni model bir l 200 görüyorum oldukça sağlam modifiyeli hatta uzaklaşma açısını iyileştirmek için arka kasaa bile kısaltılmış. Bence oldukça yakışıklı bir araç...