Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Can sıkıntısından Cafer için 4 adet DLAA marka delici sis sipariş ettim hemde çok hesaplı. Düzce için hazır olsun. 2 tanede Hella ff75 yayıcı sis duruyordu elimde onlarıda takıcam ışıl ışıl olacak önüm...

2. yuzen_adam

Ormanlı Sahili Gezim (11 Eylül 2010)

Ynt: Ormanlı Sahili Gezim (11 Eylül 2010) Deniz abi açılışı yapıyorsun yavaş yavaş...
  3. yuzen_adam

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Lastik havalarını 26 yaptım. Rahatladı yavrucak artık asfatta adeta akıyor...

4. yuzen_adam

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Neyin ne olduğu devlet katında belli olmuyor pek ne eserse onu yazıyorlar. Mesela otomobil yazan yerin altında parantez içerisinde sedan yazıyor inşallah tüv muaynesinde herhangi bir sorun çıkmaz.
  5. yuzen_adam

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Yoksa bir helezon projesimi geliyor???

6. yuzen_adam

Gaz Rover Satıldı..

Ynt: Gaz Rover Satıldı.. O zaman bir başlık açalım abi. Bir banka hesabı. Başlatalım yardım kampanyasını. GazRover'ı geri alma projesi diye ;D ;D Valla geçen Nihat ustanın orda gördüm. Üzülmüş büzülmüş yatıyordu. Küsmüş bize gözleri bakmadı bile bana sırtını döndü durdu öyle...

7. yuzen_adam

Gaz Rover Satıldı..

Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Benden 5000tl ;D ;D ;D
  8. yuzen_adam

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Neden Dacia Duster olduğu Dünyanın en güvenilir bağımsız test kuruluşu ADAC'ın yaptığı testte cevap bulmuştur heralde. Bence bu aracı daha fazla kötülemeye gerek yok.
  9. yuzen_adam

Yeni Motor Yaptırmanın Artıları ve Eksileri Hakkında

Ynt: Yeni Motor Yaptırmanın Artıları ve Eksileri Hakkında Merhaba. Motor sıfır yapılmış ancak hangi parçalar faturalı olarak değişmiş veya değişmemiş bunu öğrenmek lazım. Bazı kişiler idarelik yapar sadece satabilmek için bazıları ise ömürlük yapar rahat rahat kullanabilmek için. Motor konusu...

10. yuzen_adam

İstanbul'da Karavan ile Sürekli Konaklamak için Park Alanı Var mı?

Ynt: İstanbul'da Karavan ile Sürekli Konaklamak için Park Alanı Var mı? Merhabalar, geçenlerde bir iki tane karavan günlerce kadıköy evlendirme dairesinin otoparkında kaldılar. Belki orası uygun olabilir.

11. yuzen_adam

Karavancılara Orjinal Port Bagaj

Ynt: Karavancılara Orjinal Port Bagaj Bu büyüklükteki roofbox bulmak zor valla. biraz uğraş ile tavan çadırına bile dönüştürülebilir. 300 400tl gibi bir rakam uygun olabilir...
  12. yuzen_adam

2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010) Çok büyük ihtimal bende oradayım....

13. yuzen_adam

Gaz Rover Satıldı..

Ynt: Gaz Rover Satıldı.. hep beraber para toplayalım abi. Gaz hepimizin. Maskotumuz o bizim... ;D ;D
  14. yuzen_adam

Kırık makas tamiri...

Ynt: Kırık makas tamiri... Dediğin gibi abi ana kat kırıldı. Devamlı esneyen metalin yorgunluğu. Peki makaslara kavis verdirdiğimde küpelerin uzunluğu aynımı kalacak abi? yoksa kısatmammı gerekir?
  15. yuzen_adam

Kırık makas tamiri...

Ynt: Kırık makas tamiri... Sağol Dursun abi Hazır makasçıya gitmişken kavis verdireyim diyorum nasıl olur. Birde arka makasın en alt katında ters eğimli kalın bir parça var heralde makas terse bükülmesin diye acaba o parça makasın esnemesini engellediği için makasada aşırı yük bindiği için...

16. yuzen_adam

Kırık makas tamiri...

Ynt: Kırık makas tamiri... Sağolun abiler zaten önceden uzattığım küpeleri kısaltıp makaslara kavis vermeyi düşünüyordum ama terslik işte son saniyede kırdık makası. Hasancım arabayı bahçeye çektim duruyor artık pazartesi yada salı günü yaptırırız acelesi yok...
  17. yuzen_adam

Kırık makas tamiri...

Ynt: Kırık makas tamiri... Öncelikle teşekkürler. Kilogram fiyatı derken malzemenin kilosumu acaba??
  18. yuzen_adam

Kırık makas tamiri...

Arkadaşlar bu akşam Samuraimin arka makası kırıldı. araç yürüyor ancak tehlikeli olduğunu biliyorum. Bu makası hesaplı şekilde nasıl tamir ettirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...

19. yuzen_adam

Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı?

Ynt: Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı? Kendi aracımda sisleri kullanmadığım zaman ve tüv muaynesine girerken üstlerini deri kılıflar ile kapatmıştım hiç sorun olmadı...
  20. yuzen_adam

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bu Dacia Duster neden bu kadar kötüleniyor anlamadım doğrusu. Bence bu aracı kullananlara saygısızlık boyutuna bile geliyor. Herkes kendi beğenisine, bütçesine, kullanım tarzına göre aracını seçiyor ve alıyor. Renault bu aracı halk için daha ulaşılır olsun diye Dacia...

Geri