coskunefe' Alıntı:Merhaba anladığım kadar motor iyi yapılmışsa pek sorun yaşanmaz.Peki 250 tl yakması normalmi.Birde bu aracı almak istesem sizce alınıcak gibi bir aracmı bakmaya gittiğimde başka nelere dikkat etmeliyim.
o fiyata çok iyi hemde otomatik ama şazımana daha dikkat etmek lazımcoskunefe' Alıntı:Motoru sıfır şekilde yeni yapılmış bu araç ilerde sorun açarbilirmi veya ne gibi sorunlar açar.Sizce bu araç nasıl böyle bir araç düşünüyorum değerli görüşlerinizi bekliyorum.
http://www.araba.com/3124593/Suzuki%20Vitara
Tam benim aradığım gibi özellikte bir araç hangi ustayı götürsem diye düşünüyordum.Bize Samsun yolu gözüktü gibime geliyor otomotik şanzıman da korkutuyor beni.Bir tanıdıkta var aynı araçtan otomotik vites arkasına romokta yaptırmış.sahin05' Alıntı:samsunda fam oto mustafa usta var bu aracın kompedanı
samsunda otomatikçide var numarası eğer değişmediyse 0542 437 23 29 çok güzel işçilikleri var ne sorazsanız alçak gönüllülükle cevaplıyorlar fiyatlarıda çok uyguncoskunefe' Alıntı:Tam benim aradığım gibi özellikte bir araç hangi ustayı götürsem diye düşünüyordum.Bize Samsun yolu gözüktü gibime geliyor otomotik şanzıman da korkutuyor beni.Bir tanıdıkta var aynı araçtan otomotik vites arkasına romokta yaptırmış.
otomatik aslında korkulduğu kadarda sıkıntılı değil aksine belli kurllar dahilinde bir disiplinle kullanılmış vede kullanılırsa bakımlarıda aksatımadığı sürece sıkıntı çıkarmaz bende araç alırken çok tereddüt ettim ama şimdi iyiki otm almışım diyorum arazide balata kokusu felan yok ayrıca bence otomatiğin en iyi yanı motoru da koruması şöyleki vites geçişlerini bu arkadaş yaptığından motoru ne çok devirsiz nede çok devirli kullanamıyorsunuz (ısrarla devirli kullanmak isterseniz vitaralarda a/t power seçeneğide bulunuyor) buda motorun ömrünü uzatıyor ayrıca over-drive özelliği yakıt ekonomisi sağlıyor bu tuş sayesinde inişlerde gereksiz yere fren balatası harcamanıza da gerek kalmıyor düz vitese göre yakıtı biraz fazla ama aradaki fark düzlerin baskı balata değişim masrafıyla ve otm rahatlığıyla kapanıyorcoskunefe' Alıntı:Tam benim aradığım gibi özellikte bir araç hangi ustayı götürsem diye düşünüyordum.Bize Samsun yolu gözüktü gibime geliyor otomotik şanzıman da korkutuyor beni.Bir tanıdıkta var aynı araçtan otomotik vites arkasına romokta yaptırmış.
ne alaka anlayanadım otamatikte römork çekerken dikkat edilmesi gereken bazı hususları bilmeyen bir kişi zaten düz vitestede baskı balatadan sık sık şanzımanı kucaklarolasiliksiz' Alıntı:(Bu arada römork, karavan vs çeken otomatik vitesli araçtan uzak durmak lazım...)
(Bu arada römork, karavan vs çeken otomatik vitesli araçtan uzak durmak lazım...)
ne alaka anlayanadım otamatikte römork çekerken dikkat edilmesi gereken bazı hususları bilmeyen bir kişi zaten düz vitestede baskı balatadan sık sık şanzımanı kucaklar